Doğru topiktesin canımMerhaba kızlar aranıza katılabilir miyim ?
Paylaşımlarınız çok güzel her telden adeta
Kendimi tanıtmak isterim 26.5 yaşındayım evliyim bir kızım var
Sizlerle paylaşım yapmak istiyorum
Birikim kilo ev düzeni yemek tarzı paylaşımlara katılmak her anlamda bana motive sağlar diye düşünüyorum
Herkesin yeniyılını kutluyorum sağlıklı huzurlu bir yıl olur inşallah
Canım alabiliyorsanız yenisini alın bir kere arıza verdi mi gerisi geliyorAnakart değişmesi lazım 2400 yeniler 6000 falan . Sanırım yeni kombi alacağız . Daha tam karar veremedik .
Zeynolin44 yakisiikli güle güle kullansın
Kmsl Hnd Zeynolin44 benim küçük de aynı. 25 aylık canımı çıkartıyor. Saatlerce agliyabiliyir . Uyumak istemiyor .
Merhaba hisgeldiniz
Bereketli olsun canım afiyetle yiyin1 kilo ıspanak
1kilo çeri domates
1kilo salatalık
1 roka, 1 yeşil soğan, 1 maydanoz
1 kilo nar
2kilo mandalina
Yarım kilo çilek
50 tl harcadım
Bereketli olsun canımBüyük kız çilek istedi bizde aldık .
Mandalina portakal muz kereviz brokoli ıspanak pırasa havuç limon maydanoz marul yer elması
Çilek karnabahar balık 215 lira tuttu .
2.5 ekmek
22.5 süt
Küçük kızım dişlerden hic bisey giyemiyor tüm gün yoğurt yiyor yavrum
İki güne bir beş kilo yoğurt bitiyor .
Selam canım nasılsınAslında bizde karı özlemiştik . Normalde 6 ayın eksik olmadığı kar son bir kaç senedir hiç kendini göstermemişti. Nispeten Bu sene sürekli yağmur yağdı ... bende güneşi ve denizi özledim, malum geçen sene hiç bir yere gidemedik pandemiden dolayı. Umarım bu sene çok daha iyi olur herkes için ...
Valla super olurdu karşı dairem satılık alıverin kızÜffff Zeyno keşke yakın olsaydık bizim kızlar oynardı
İyiyim canım , sen nasılsın ? Öyle valla , bir derdin biri bitmeden başkası başlıyorSelam canım nasılsın
Darısı da bize olsun koronayı unutup su derdine düşeceğiz bu gidişle
Aynen öyle malesefİyiyim canım , sen nasılsın ? Öyle valla , bir derdin biri bitmeden başkası başlıyor
Kız dizi yok ki bu hafta yılbaşından dolayı
He kızzzz ama benim kızın öyle vurma huyu yok ama güzel çığlık atıyorValla super olurdu karşı dairem satılık alıverin kızkomşu oluruz ne güzel senin cadı benim miniğin pestilini çıkarır
Hayırlı olsun canımYarın görümceme gideceğim kızlar eşim bırakacak akşam alacak
Eşimin amcasının torunu oldu onun için evden gram altın götüreceğim. Görümcemler görüştükleri zaman verecekler.
Evet malesef yok yeni bölümKız dizi yok ki bu hafta yılbaşından dolayı
He kızzzz ama benim kızın öyle vurma huyu yok ama güzel çığlık atıyor
Hayırlı olsun canım
Gün boyunca kuru ekmek yedi bugün yatarken de meyveli süt sadeceEvet malesef yok yeni bölüm
Kız dediğin çığlık atar ama
Neden acaba diş mi çıkarıyorGün boyunca kuru ekmek yedi bugün yatarken de meyveli süt sadece
Diş kalmadı ki çıkacakNeden acaba diş mi çıkarıyor
Benim oğlanda yemiyor 6yaşında süt dişleri dökülüyor bir nevi benimkide diş çıkarıyor kızzzz benim oğluşta ondan yemiyor kesinGün boyunca kuru ekmek yedi bugün yatarken de meyveli süt sadece
Oooyyyy kuzum benim yaaaaBenim oğlanda yemiyor 6yaşında süt dişleri dökülüyor bir nevi benimkide diş çıkarıyor kızzzz benim oğluşta ondan yemiyor kesinah anasının ponçiği
İyi olsun kuzucuklarBenim oğlanda yemiyor 6yaşında süt dişleri dökülüyor bir nevi benimkide diş çıkarıyor kızzzz benim oğluşta ondan yemiyor kesinah anasının ponçiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?