Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sebze meyve 5kg süt alacagım.Biraz yogurt biraz sütlaç yaparım.günaydın işe geldim marketten alınacaklar listesi yapıyorum
çok severim sütlacı afiyet olsun şimdidenBende sebze meyve 5kg süt alacagım.Biraz yogurt biraz sütlaç yaparım.
Bizim cadı da aynı herseye agliyor cok yoruyor biziOfff yaaa küçük kız 3 gündür çıldırdı herşey ağlıyor
Yaaa anlamıyorum ki neden böyle oluyor ama çok yoruldum beynim ağrıyor dişlerimi sıkmaktanBizim cadı da aynı herseye agliyor cok yoruyor bizi
Ben digerlerinde boyke bisey görmedim bende ağlama sesi duymak istemiyorum artıkYaaa anlamıyorum ki neden böyle oluyor ama çok yoruldum beynim ağrıyor dişlerimi sıkmaktan
Yaaa ben bile çok sevindim kayra adınaDun ilac ,2 kg sut ,futbol topu 37 tl harcandı
Bugün harcama olmaz
Sabah içli kofte yaptım minik sevdi sık sık yapar oldum corba salata menümüz
12 şubata kızım icin randevu aldim
22 ocakta kv gidecegiz 12 ocakta kontrol dônüşü eve geliriz 15 subatta da canli dersler başlar
Kv oğluşa akülü araba alacakmış havalara uçtu kuzum :)))
Üffff Zeyno keşke yakın olsaydık bizim kızlar oynardıBen digerlerinde boyke bisey görmedim bende ağlama sesi duymak istemiyorum artık
Sağol canımçok severim sütlacı afiyet olsun şimdiden