• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Merhaba kızlar aranıza katılabilir miyim ?
Paylaşımlarınız çok güzel her telden adeta
Kendimi tanıtmak isterim 26.5 yaşındayım evliyim bir kızım var
Sizlerle paylaşım yapmak istiyorum
Birikim kilo ev düzeni yemek tarzı paylaşımlara katılmak her anlamda bana motive sağlar diye düşünüyorum
Herkesin yeniyılını kutluyorum sağlıklı huzurlu bir yıl olur inşallah
Doğru topiktesin canım 😍😍😍
Hoşgeldin

Anakart değişmesi lazım 2400 yeniler 6000 falan . Sanırım yeni kombi alacağız . Daha tam karar veremedik .
Zeynolin44 Zeynolin44 yakisiikli güle güle kullansın
Kmsl Hnd Kmsl Hnd Zeynolin44 Zeynolin44 benim küçük de aynı. 25 aylık canımı çıkartıyor. Saatlerce agliyabiliyir . Uyumak istemiyor .

Merhaba hisgeldiniz 🌸🌸
Canım alabiliyorsanız yenisini alın bir kere arıza verdi mi gerisi geliyor
Teşekkür ederizz 😘😘😘

Büyük kız çilek istedi bizde aldık .
Mandalina portakal muz kereviz brokoli ıspanak pırasa havuç limon maydanoz marul yer elması
Çilek karnabahar balık 215 lira tuttu .
2.5 ekmek
22.5 süt
Küçük kızım dişlerden hic bisey giyemiyor tüm gün yoğurt yiyor yavrum 😥😥
İki güne bir beş kilo yoğurt bitiyor .
Bereketli olsun canım
Üzülme canım yoğurt çok değerli bir besin diş sıkıntısı bitince normale döner kolay değil diş işi

Aslında bizde karı özlemiştik . Normalde 6 ayın eksik olmadığı kar son bir kaç senedir hiç kendini göstermemişti. Nispeten Bu sene sürekli yağmur yağdı ... bende güneşi ve denizi özledim, malum geçen sene hiç bir yere gidemedik pandemiden dolayı. Umarım bu sene çok daha iyi olur herkes için ...
Selam canım nasılsın
Darısı da bize olsun koronayı unutup su derdine düşeceğiz bu gidişle 😟😟

Kmsl Hnd Kmsl Hnd naber şekerim dizi başlamak üzeredir inş. Cocuklar izin verirse izlerim :KK45::KK45:
Kız dizi yok ki bu hafta yılbaşından dolayı😁😁
Valla super olurdu karşı dairem satılık alıverin kız :KK45: komşu oluruz ne güzel senin cadı benim miniğin pestilini çıkarır 😂😉
He kızzzz ama benim kızın öyle vurma huyu yok ama güzel çığlık atıyor🤗🤗
Yarın görümceme gideceğim kızlar eşim bırakacak akşam alacak

Eşimin amcasının torunu oldu onun için evden gram altın götüreceğim. Görümcemler görüştükleri zaman verecekler.
Hayırlı olsun canım😍😍😍

Benim oğlanda yemiyor 6yaşında süt dişleri dökülüyor bir nevi benimkide diş çıkarıyor kızzzz benim oğluşta ondan yemiyor kesin 😂ah anasının ponçiği:anne:
Oooyyyy kuzum benim yaaaa💝💝💝

Kayınvalidem büyük kızımın her çıkan dişi için yastığın altına hediye koyardı

Diş perisi sana hediye göndermiş derdi bir daha ki dişine korkmasın diye

Kızım çok mutlu olurdu bence sende yap çok seviniyorlar 🤩🤩🤩

Back