Oy mutluluğunu yerim kuzununDun ilac ,2 kg sut ,futbol topu 37 tl harcandı
Bugün harcama olmaz
Sabah içli kofte yaptım minik sevdi sık sık yapar oldum corba salata menümüz
12 şubata kızım icin randevu aldim
22 ocakta kv gidecegiz 12 ocakta kontrol dônüşü eve geliriz 15 subatta da canli dersler başlar
Kv oğluşa akülü araba alacakmış havalara uçtu kuzum :)))
Merhaba hoşgeldinizMerhaba kızlar aranıza katılabilir miyim ?
Paylaşımlarınız çok güzel her telden adeta
Kendimi tanıtmak isterim 26.5 yaşındayım evliyim bir kızım var
Sizlerle paylaşım yapmak istiyorum
Birikim kilo ev düzeni yemek tarzı paylaşımlara katılmak her anlamda bana motive sağlar diye düşünüyorum
Herkesin yeniyılını kutluyorum sağlıklı huzurlu bir yıl olur inşallah
hoşgeldin elimizden geldiğince birikim yapmaya çalışıyoruz onun dışında sohbet ediyoruz arkadaşlarlaMerhaba kızlar aranıza katılabilir miyim ?
Birikim kilo ev düzeni yemek tarzı paylaşımlara katılmak her anlamda bana motive sağlar diye düşünüyorum
Merhaba canım benim hoşgeldin tabiki katılabilirsinizMerhaba kızlar aranıza katılabilir miyim ?
Anakart değişmesi lazım 2400 yeniler 6000 falan . Sanırım yeni kombi alacağız . Daha tam karar veremedik .Cedric1003 kombi işini naptınız?
Merhaba hisgeldinizMerhaba kızlar aranıza katılabilir miyim ?
Teşekkür ederimMerhaba hoşgeldinizKeyifli sohbetler,bol bol birikimlerimiz olsun inş.
Çok teşekkür ederim ben çalışmıyorum fazla birikim yapabilen biti değilim daha doğrusu hiç değilim genel olarak her ihtiyacımı eşimin kredi kartından karşılıyoruz ama ufak bir hedef gitmek gerekirse 6 adet çeyrek altın diyelimMerhaba canım benim hoşgeldin tabiki katılabilirsiniz
Her telden sohbet ediyoruz
Birikim konusunda birbirimizi motive ediyoruz
Birikşm hedefin nedir aylık listeye ekleyebilirim
Musmutlu yılların olsun canım seninde
HoşbuldumAnakart değişmesi lazım 2400 yeniler 6000 falan . Sanırım yeni kombi alacağız . Daha tam karar veremedik .
Zeynolin44 yakisiikli güle güle kullansın
Kmsl Hnd Zeynolin44 benim küçük de aynı. 25 aylık canımı çıkartıyor. Saatlerce agliyabiliyir . Uyumak istemiyor .
Merhaba hisgeldiniz
Ayy yaaaa bilmiyorum ne zaman düzelecek sabahtan beri kuru ekmek yedi yanında da suAnakart değişmesi lazım 2400 yeniler 6000 falan . Sanırım yeni kombi alacağız . Daha tam karar veremedik .
Zeynolin44 yakisiikli güle güle kullansın
Kmsl Hnd Zeynolin44 benim küçük de aynı. 25 aylık canımı çıkartıyor. Saatlerce agliyabiliyir . Uyumak istemiyor .
Merhaba hisgeldiniz
Olsun canım önemli olan burada birbirimizi motive etmekÇok teşekkür ederim ben çalışmıyorum fazla birikim yapabilen biti değilim daha doğrusu hiç değilim genel olarak her ihtiyacımı eşimin kredi kartından karşılıyoruz ama ufak bir hedef gitmek gerekirse 6 adet çeyrek altın diyelim
En iyi birikim yöntemiAyy yaaaa bilmiyorum ne zaman düzelecek sabahtan beri kuru ekmek yedi yanında da su
Olsun canım önemli olan burada birbirimizi motive etmek
İnan ki foruma katılmadan önce bende çok harcıyorum eşim de aynı biraz düzeldi ama eşim hala müsrifff
Bende çalışmıyorum eşim şuanda 10 aydır yanımda değil İstanbulda çalışıyor bana aylığımı verir ben harcamalarını yaparım kendi de birikim yapıyormuş ama bilmiyorum ne kadar
Şöyle bir çözüm buldum ben aylığı gönderince hemen altın alıyorum gerisiyle idare ediyorum
Bayağı pahalıymış1 kilo ıspanak
1kilo çeri domates
1kilo salatalık
1 roka, 1 yeşil soğan, 1 maydanoz
1 kilo nar
2kilo mandalina
Yarım kilo çilek
50 tl harcadım
Evet canım uzakta 2 sene kadar bu şekilde olacak aslında ortalama aylık 4000En iyi birikim yöntemi
Eşinizden uzak yaşıyorsunuz galiba o zaman sizin bir maaş iki ev geçindiriyor
Allah yardımcınız olsun
Özel olmazsa size ne kadar aylık gönderiyor yuvarlama
Büyük kız çilek istedi bizde aldık .1 kilo ıspanak
1kilo çeri domates
1kilo salatalık
1 roka, 1 yeşil soğan, 1 maydanoz
1 kilo nar
2kilo mandalina
Yarım kilo çilek
50 tl harcadım
Oyyy kuzum yaaaaaa arada ağrı kesici versen canım rahatlatır birazBüyük kız çilek istedi bizde aldık .
Mandalina portakal muz kereviz brokoli ıspanak pırasa havuç limon maydanoz marul yer elması
Çilek karnabahar balık 215 lira tuttu .
2.5 ekmek
22.5 süt
Küçük kızım dişlerden hic bisey giyemiyor tüm gün yoğurt yiyor yavrum
İki güne bir beş kilo yoğurt bitiyor .
Bu diş olayı her yaşta cok zor . Benim de canlı derste birden bi sizi tuttu içim çekildi . Dün akşam verdim rahat uyusun diye .Oyyy kuzum yaaaaaa arada ağrı kesici versen canım rahatlatır biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?