• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Oooyyyy kuzum benim yaaaa💝💝💝

Kayınvalidem büyük kızımın her çıkan dişi için yastığın altına hediye koyardı

Diş perisi sana hediye göndermiş derdi bir daha ki dişine korkmasın diye

Kızım çok mutlu olurdu bence sende yap çok seviniyorlar 🤩🤩🤩
Bir diş çıktı birisi çıkamadı sallanıyor ama arkadan yeni patlamış yamuk gelecek.Kendisi düşer dediler ama düşmüyor dişçiye çektireceğiz galiba😞Dişçi sonrası istediğin oyuncağı alırız diyoruz dişçide istemem oyuncakta istemem diyor😀

Bir diş çıktı birisi çıkamadı sallanıyor ama arkadan yeni patlamış yamuk gelecek.Kendisi düşer dediler ama düşmüyor dişçiye çektireceğiz galiba😞Dişçi sonrası istediğin oyuncağı alırız diyoruz dişçide istemem oyuncakta istemem diyor😀
Ahahahh Ayyyyy ne kadar tatlı yaaa😍😍😍😍

Annem yoğurt mayalamıltı 5 kilo babam getirdi bugün bende evden portakal mandalina filan verdim🤗🤗🤗

Sabah kahvaltıdan sonra kızlarla parka gideceğiz biraz 👏👏👏

Annem yoğurt mayalamıltı 5 kilo babam getirdi bugün bende evden portakal mandalina filan verdim🤗🤗🤗

Sabah kahvaltıdan sonra kızlarla parka gideceğiz biraz 👏👏👏
Sen başladın mı diyete canım ben yitik şifa diye bişey var ona başladım pazartesi 1 hafta yapcam bakalım ne kadar vercem

Tam yatacağız oğluş ağladı ama öyle böyle değil kendini yerlere atıyor yeni yıl kutlayacakmış yatamazmış:confused:Ben yattım babasıyla salonda soslu fıstık yiyip yılan belgeseli izliyorlar kutlama yapıyorlar😂10dk sonra yatın dedim:uykucu:

Canım çok súkûr bir sıkıntı yok çok fırsat bulamıyorum günlük yürüyüşte yapmaya basladigimdan beri de daha da firsatim olmuyor yoruluyorum erkenden uyuyakaliyorum

Merak etmissin sağol cankuşum
Ohhh temizliğe başlamışsın darısı da bana 😬😬
Aman iyi ol keyfiniz sagliniz yerinde olsun yeter🌹
Temizliğe başladim ama her yer bitene kadar ilk yaptığım yer yine kirlenmiş olacak kısır döngü bitmiyor 🤣ama yapincada bı seviniyorum gidip gidip temizledigim yere bakıp mutlu oluyorum 😄
Sen başlayınca daha çabuk bitirirsin ben 10 dk işi bir saatte tamamlıyorum bir elim bebiste.

Tam yatacağız oğluş ağladı ama öyle böyle değil kendini yerlere atıyor yeni yıl kutlayacakmış yatamazmış:confused:Ben yattım babasıyla salonda soslu fıstık yiyip yılan belgeseli izliyorlar kutlama yapıyorlar😂10dk sonra yatın dedim:uykucu:
Nedense hiç şaşırmadım alışık olduğum hareketler bunlar yerim o oğlusunu 🥰

Merhaba kızlar aranıza katılabilir miyim ?
Paylaşımlarınız çok güzel her telden adeta
Kendimi tanıtmak isterim 26.5 yaşındayım evliyim bir kızım var
Sizlerle paylaşım yapmak istiyorum
Birikim kilo ev düzeni yemek tarzı paylaşımlara katılmak her anlamda bana motive sağlar diye düşünüyorum
Herkesin yeniyılını kutluyorum sağlıklı huzurlu bir yıl olur inşallah
Hoşgeldiniz 😊

Büyük kız çilek istedi bizde aldık .
Mandalina portakal muz kereviz brokoli ıspanak pırasa havuç limon maydanoz marul yer elması
Çilek karnabahar balık 215 lira tuttu .
2.5 ekmek
22.5 süt
Küçük kızım dişlerden hic bisey giyemiyor tüm gün yoğurt yiyor yavrum 😥😥
İki güne bir beş kilo yoğurt bitiyor .
Dişlerinde problem mi var canım minik kızının😔

Bende

Ne güzel keşke bizim buralarada yağsa ne yağmur ne kar var gündüz sıcak gece ayaz
Van'da geçen haberlerde diyordu gece -20 ye düşüyormus galiba 😳hiç bana göre soğuk.soguk resmen beni mutsuz ediyor hayattan soğutuyor.

Oooyyyy kuzum benim yaaaa💝💝💝

Kayınvalidem büyük kızımın her çıkan dişi için yastığın altına hediye koyardı

Diş perisi sana hediye göndermiş derdi bir daha ki dişine korkmasın diye

Kızım çok mutlu olurdu bence sende yap çok seviniyorlar 🤩🤩🤩
Bizde hep hala daha para koyuyoruz 🤣en son 2 ay önce dişi düştü yine yandan 10 yaşına geldi hala bitmedi diş derdi🙄eşimde oğlumda sen acaba düşmemesi gereken dışı para koyalım diye zorlami cikartiyorsun diyor 😄

Herkese iyi geceler 🥰tabi bu saatlarde herkes benim gibi bebe sallamak yerine uyuyor 😴ama olsundu 1446839 sene sonra falan bende uyurum belki🥺
Kv geldik bugün akşam üzeri gece burada kalıyoruz yarın öğlen döneceğiz evimize.Bebiscigim beşigini ariyor yatağa koyunca ağlamaya başlıyor galiba sabaha kadar ayağımda duracak böyle uyuyacagiz gibi zaten evi ve babannesi dedesini yabanciliyor😢
Birde bugün nihayet üstten dişi patladı 🎉biraz rahat eder inşallah kuzucugum❤️
Kv ile bu akşam 1 tencere lahana bir tencere yaprak sardık akşam yemeğinden sonra çoğu bizim eve gitmek üzere paylaştık😀aslinda hepsini getir diye çok ısrar etti ama kabul etmedim tabiki.buzluğa koyarım birazını birazinida yarın akşama pisiririm inşallah.
Yarın buradan dönerken pazara uğrayacağım markette mandalina portakal 8-9 TL idareten 3 tane aldım geçen gün ogluşlar için 3 portakal 8.25 tuttu😳😳
Ölmuşüzde aglayanimiz yok 😖

Yarın A 101 e mini boy cep kitaplari geliyor fiyatları da çok iyi Ayşe kulun in bütün kitaplarını okudum tavsiye ederim 🤗

Eklentiler

• Screenshot_2021-01-07-01-21-35-10_19f0d840ff4424e21a3f476b53c185e0.jpg
    Screenshot_2021-01-07-01-21-35-10_19f0d840ff4424e21a3f476b53c185e0.jpg
    87,9 KB · Görüntüleme: 42
Back