• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Evet canım uzakta 2 sene kadar bu şekilde olacak aslında ortalama aylık 4000
Telefon İnternet otomatik ödeme yapıyor ayrıca 2. 3 aya birde aylıktan hariç market kıyafet veya kasap alışverişi için gönderiyor şimdilik bu şekilde

Kendi hesabına da otomatik 2500 atıyor biriktiriyor

Altın alıp paran kalmadıysa aynı ay içinde extra gönderiyor

Sizin bütçeniz ne kadar mesela kira fatura filan harici ne kadar kalıyor elinize
Eşim aylık 7-8 bin kazanıyor evimiz kire değil bizim ortalama 2 bin aylık market bin fatura desen elimize klasa kalır ama eşim müsrif sürekli alışveriş yapıp kartlara yükleniyor

Bu diş olayı her yaşta cok zor . Benim de canlı derste birden bi sizi tuttu içim çekildi . Dün akşam verdim rahat uyusun diye .
bir arkadaşım esinden ayrılmaya karar vermiş . Üzüldüm iki çocukları var . Ekonomik sıkıntıları vardı adam bu dönemde ailesine ciddi bir yardımda bulunmuş . Bu kız ki evlenirken bütün masrafları karşıladı . Adamın bir lirası bile yoktu . Hakkında hayırlısı olsun 🤷‍♀️
Yaaa işte herşeyi kızın ya da bir tarafın yapmaması lazım sonra insanlar kıymet bilmiyor Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah

Sana geçmiş olsun cqnım💝💝
Eşim aylık 7-8 bin kazanıyor evimiz kire değil bizim ortalama 2 bin aylık market bin fatura desen elimize klasa kalır ama eşim müsrif sürekli alışveriş yapıp kartlara yükleniyor
Tamam işte maaş olarak iyi durumdasın ev kirası da yok oh muhteşem biraz ipleri eline almalısın market alışverişini sen mi yapıyorsun eşin sana mı veriyor aylığı yoksa kendi mi yapıyor harcamalqrı

Bayağı pahalıymış😥😥
Evet canım çok pahalıydı pazar malesef 😢

Büyük kız çilek istedi bizde aldık .
Mandalina portakal muz kereviz brokoli ıspanak pırasa havuç limon maydanoz marul yer elması
Çilek karnabahar balık 215 lira tuttu .
2.5 ekmek
22.5 süt
Küçük kızım dişlerden hic bisey giyemiyor tüm gün yoğurt yiyor yavrum 😥😥
İki güne bir beş kilo yoğurt bitiyor .
Çilek ben de oğlan istediği için aldım yarım kilo 10 tl. Herşey o kadar pahalı ki , mevsim meyve sebzeleri 7 tlden aşağı değil.

Geçmiş olsun canım dişler çok zorluyor malesef😢 calpol veriyor musun ağrı kesici olarak

Özlediğim manzara . Bende gece yağan kara bayılırım ☃️ ☃️☃️☃️
iyiyiz sen nasılsın buralar cok sıcak hic yağmur kar yok . Susuzluk kapıda görünüyor ulkemizde
Aslında bizde karı özlemiştik . Normalde 6 ayın eksik olmadığı kar son bir kaç senedir hiç kendini göstermemişti. Nispeten Bu sene sürekli yağmur yağdı ... bende güneşi ve denizi özledim, malum geçen sene hiç bir yere gidemedik pandemiden dolayı. Umarım bu sene çok daha iyi olur herkes için ...

Çilek ben de oğlan istediği için aldım yarım kilo 10 tl. Herşey o kadar pahalı ki , mevsim meyve sebzeleri 7 tlden aşağı değil.

Geçmiş olsun canım dişler çok zorluyor malesef😢 calpol veriyor musun ağrı kesici olarak
Pazara gitmeyi bile özledim 🙈

Yok cnm çalpol vermiyorum .
Kızlar günlerin artık hiç bir önemi yok . Sizde de öyle ? Çarşamba olmus bile ben hala nedense pazartesi sanıyorum.🙄🙄
Kmsl Hnd Kmsl Hnd aevgililer günü yaklaşıyor gönder saati 🤩🤩

Yok cnm çalpol vermiyorum .
Kızlar günlerin artık hiç bir önemi yok . Sizde de öyle ? Çarşamba olmus bile ben hala nedense pazartesi sanıyorum.🙄🙄
Kmsl Hnd Kmsl Hnd aevgililer günü yaklaşıyor gönder saati 🤩🤩
Ahahhaha hiç aklıma gelmemişti şu sıralar kenara para atmamız lazım planlarımız var🤗🤗

Akşam gelirken markete uğradım tost için ekmek 5 TL kızıma oyuncak 13 ona verdim 30 da kakaolu süt aldım. Eşim manava markete uğramış portakal elma armut muz limon ıspanak pırasa maden suyu gazoz 30 lu yumurta almış. Ne kadar tuttu sormadım sürekli iş için dışarıda arabayla gidiyor umarım ceza yemez sürekli park cezası yazıyorlar

Back