🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Cennet hurması ishal yapar normalde ama süt alerjiside olunca bilemedim mukusluysa ishali senin yediklerindendir normal ishale hurmadandır diye düşünüyorum
Mukuslu canm.Bugun doktora getirdik kaka tahlili verdik yarın belli olacak.Doktor hem alerjiye hemde mikroba falan bakicak.6 farklı şeye bakılacak.Dis isahalide olabilir alerjide olabilir,mikrobik de olabilir dedi.Gida ile ilgili olduğunu düşünmüyorum dedi.Farkli bir yiyecek vermedim hurmayida 2 aydır veriyorum neredeyse.Bana diyet aç demisti geçen ay 1 aydır ufaktan diyet açmaya baslamistim onlada alakalı olabilir dediinşallah önemli bişey olmasında.Ustlerden diş geliyor dedi.Daha bu saat oldu uyuyamadık çığlık atiyor.

Günaydın canlı ders 8.30 da kahvaltı hazırladım büyük kızım derse geçti ufaklık la beraber yapıyoruz akşama mantı yapcam dün 1 beze yapmıştım yanına çorba yapmam lazım kırmızı mercimek yapayım. Gece kanepe sildim birazdan yastıkların kılıflarını makinaya atarım akşama kadar kurur örtü sercem artık oturma kısımlarına çok kirleniyor

Güel sonuçlar gelsin senin yediklerine değildir inşallah

Selamlar
Haftasonu eşyaları azalttım baya baya bi azalttım
Bi kaç tane kitaplar elledm
10 adet çanta elledim
Kullanmadığım varsa kapı dişina koydum atsın gitsin biriler kullansın
Bide eşim haftalık 100 lira veriyordu hani ben birazını kenara koyuyorum
Hiç para harcamadan eve gelirsem güzel para oluyo bunu eşime de hiç söylemem birkim yaptığımı
başka bişey alırım hep ne bilim
Eve harcıyorum
Dolap gelsin bi bakacağım hepsne
Kullanmadığım varsa çöp olsun
Yatak odası azalttım Bomboş hiç bişi yok oh ne güzel

İyiyim sen nasılsın

Bende iyiyim cqnim cok sukur ohhhhh minimalizm cok iyi ferah ferah
Kız aklıma kuru dolmayı soktun şimdi lahmacun diyince dün kıyma almıştım daha buzluya atmadım lahmacun yaptiracam cok menu çalıyorum senden canım zeynom
Aklinda ne yemekler varsa ye simdiden
Nerdeyse bitmek üzere benim hamilelikler çok zor geçmiyor canım şükür 3-4 hafta hafif bulantı oluyor birazda uyku sonra normal devam ediyor.
Cok iyi canim rqhqt geciriyorsan ❣❣
ikinci kitap: Uzun hikaye, sağol canım..

selamlar , güzel günler hanımlar...
Selqm canin ekliyorum listeye❤❤

Bende iyiyim cqnim cok sukur ohhhhh minimalizm cok iyi ferah ferah

Aklinda ne yemekler varsa ye simdiden

Cok iyi canim rqhqt geciriyorsan ❣❣

Selqm canin ekliyorum listeye❤❤
uzun zamandir miayi takip ediyordum baştan sona kadar.:)
ve mutfak dolaplari gardrobu yaptırmaya karar verdiğimden bu yana el attim.
kullanmadığım ne varsa attim.
eski havlulari mutfaga kullanacagim.
bi şekilde yol bulunur :)

uzun zamandir miayi takip ediyordum baştan sona kadar.:)
ve mutfak dolaplari gardrobu yaptırmaya karar verdiğimden bu yana el attim.
kullanmadığım ne varsa attim.
eski havlulari mutfaga kullanacagim.
bi şekilde yol bulunur :)
Bende takip ediyorum mia yi gercekten etkili oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…