• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Merhaba kızlar yemek yapmadım kebap söyledim . 75 lokanta
Dibek kahvesi 10
Türk kahvesi 15 menengic 15
Kıyma 70
Öğretmen arkadaşımızın eşi çiçekçi açmış ordan teraryum aldık destek amaçlı 120 lira
Sokda 45 lira
Ahahaahha diyete başlamadan önce kebappp hııııııı afiyet olsun😁😁😁

Düğün takılarımDı canım düşün yani ben ihtiyacı var diye ikiletmeden hemen çıkardım verdim eşimde yanımda yoktu o zaman ona bile sormadan vermiştim yani😥😥

İnşallah canım 🤗🤗
Bazıları çok rahat gerçekten abim benden borç para istedi maaşı alınca gönderirim dedim 4 gün sonra hemen gönderdi diğer ay gönder ihtiyacım yok şimdi dedim yok olmaz borcumu ödemezsem bidaha istemeye yüzüm olmaz dedi :( bir kısmıda ne yazıkki alana kadar hemen veririm aradan 3 yıl geçiyor istiyorsun eksik gönderiyor ben bu kadar hatırlıyorum diye insan aldıgın borç parayı bilmez mi isterken borç diye ama asıl amaç üstüne yatmak oldugu için hatırlamıyorlar işte. Sen bence ev bak netten kvlerdesin hazır ev alcaz niyetimizi aldık de duyursun kv borçlarını versinler

Kız yemek topigi ne niye gelmiyon bakim sen😉
Diyete giriyorum daha uğramam 😁😁😁😁
Bazıları çok rahat gerçekten abim benden borç para istedi maaşı alınca gönderirim dedim 4 gün sonra hemen gönderdi diğer ay gönder ihtiyacım yok şimdi dedim yok olmaz borcumu ödemezsem bidaha istemeye yüzüm olmaz dedi :KK43: bir kısmıda ne yazıkki alana kadar hemen veririm aradan 3 yıl geçiyor istiyorsun eksik gönderiyor ben bu kadar hatırlıyorum diye insan aldıgın borç parayı bilmez mi isterken borç diye ama asıl amaç üstüne yatmak oldugu için hatırlamıyorlar işte. Sen bence ev bak netten kvlerdesin hazır ev alcaz niyetimizi aldık de duyursun kv borçlarını versinler
Söylemiş Kayınvalidem 1 2 aya verecem demiş bekliyorum🙄

C Cay6

Wilma11 Wilma11 kızlar napıyorsunız hiç sesiniz çıkmıyor
Napalim canm esim daha yeni geldi ona yemek isitacagm cay demledim masterchef izleyecgz insallah oyle bugun cok canim daraldi aylardir evde dur dur kmseye gitmiyorum kmse gelmiyor elmden geldkce uyuyorm kurallara ama uymayanlari gordukce boguluyorum artk

Bugün bankada işlerim vardı bir türlü hallolmayan bir hesap sorunu vardı onu gidip hallettim şükür

Sonrasında market ve eczaneye uğradım

Eczane 64 tl

Market 100 tl

Gitmeden hamur mayalamıştım gelince pizza yaptım akşam yemeği olarak. Yeşillik ile beraber yedik

Mozaik pasta yaptım bir de . Malum eşim tatlısız duramıyor 😅 tabi ki ben de yedim bir dilim

Oğlan uyudu Çay içiyoruz şimdi

Napalim canm esim daha yeni geldi ona yemek isitacagm cay demledim masterchef izleyecgz insallah oyle bugun cok canim daraldi aylardir evde dur dur kmseye gitmiyorum kmse gelmiyor elmden geldkce uyuyorm kurallara ama uymayanlari gordukce boguluyorum artk
Aynen canım bende öyleyim inan ki sürekli yemek yiyip kilo alıyorum daha çok moralim bozuluyor 🙄🙄

Bizde ayda bir anneme gidiyoruz birde 2.5 aydır da yeni kayınvalideme geldik onlarda hiç evden çıkmıyorlar 😥😥

Ama bazı insanlar keyfii geziyorlar🙄🙄

Ohhhh iyi sevindim canım🤗🤗🤗

Yok canım geçmedik daha 🤣🤣

Ya ne güzel hep bir arada olabiliyorsunuz ailelerle.

Kendi ailem araba ile 45 dk mesafede pandemiden dolayı çok fazla gidemiyorum onları riske atmak istemiyorum.

eşimin ailesini de çok seviyorum ama senede bir iki kez ancak görüşebiliyoruz. Osmaniye ‘de yaşıyorlar onlar da size yakın :)

Ya ne güzel hep bir arada olabiliyorsunuz ailelerle.

Kendi ailem araba ile 45 dk mesafede pandemiden dolayı çok fazla gidemiyorum onları riske atmak istemiyorum.

eşimin ailesini de çok seviyorum ama senede bir iki kez ancak görüşebiliyoruz. Osmaniye ‘de yaşıyorlar onlar da size yakın :)
Eşim yanımızda olmadığı için aslı da bizde evden hiç çıkmadığını için risk taşımıyoruz ama tabiki virüsün nereden geleceği bilinmez inan ki evden çıkıp eve giriyoruz ama o bile bana ve çocuklara çok iyi geliyor

Geçen gün küçük kızım diyoki

Anne ve abla siz benim arkadaşımsınız😥😥

Düşün yani çocuğum park yüzü görmüyor ayları bebekleriyle oynarken onlara maske takıyor😥😥

Geçecek inşallah bugünlerde🤩🤩🤩

Eşim yanımızda olmadığı için aslı da bizde evden hiç çıkmadığını için risk taşımıyoruz ama tabiki virüsün nereden geleceği bilinmez inan ki evden çıkıp eve giriyoruz ama o bile bana ve çocuklara çok iyi geliyor

Geçen gün küçük kızım diyoki

Anne ve abla siz benim arkadaşımsınız😥😥

Düşün yani çocuğum park yüzü görmüyor ayları bebekleriyle oynarken onlara maske takıyor😥😥

Geçecek inşallah bugünlerde🤩🤩🤩
Aynı Benim oğlan da öyle, benim arkadaşlarım baba ve sensin diyor 😢 çünkü tam arkadaş edinme dönemine girdiler ama arkadaşla tanışamıyorlar. En fazla çıktığı babasıyla evin önüne gidiyorlar arabaya biniyorlar bu kadar

Bi anneme gidince yeğenim var onla oynuyolar evin içinde.

İnşallah bugünler de geçer bizim çocuklarımızın da arkadaşları olur 🙏🙏

Aynı Benim oğlan da öyle, benim arkadaşlarım baba ve sensin diyor 😢 çünkü tam arkadaş edinme dönemine girdiler ama arkadaşla tanışamıyorlar. En fazla çıktığı babasıyla evin önüne gidiyorlar arabaya biniyorlar bu kadar

Bi anneme gidince yeğenim var onla oynuyolar evin içinde.

İnşallah bugünler de geçer bizim çocuklarımızın da arkadaşları olur 🙏🙏
İnşallah canım yaaaaa😥😥

Canım birde sen oğlanı gündüz uyutuyor musun

Aynen canım bende öyleyim inan ki sürekli yemek yiyip kilo alıyorum daha çok moralim bozuluyor 🙄🙄

Bizde ayda bir anneme gidiyoruz birde 2.5 aydır da yeni kayınvalideme geldik onlarda hiç evden çıkmıyorlar 😥😥

Ama bazı insanlar keyfii geziyorlar🙄🙄
Ister istemez tek mutlu oldgmz sey yemek yemek yani napalim bahane degil ama onuda birakip diyet vs mutsuz olacagz iyice zaten zor mptive ediyorum kendimi gecen haftadan beri ev isine yemek yapmaya vs . Zorlaniyirm iyice bu ara iyi hissedemiyorum 😪

İnşallah canım yaaaaa😥😥

Canım birde sen oğlanı gündüz uyutuyor musun
Yok canım eylül ayından beri bıraktı gündüz uykusunu

Sabah 8 gibi kalkıyor akşam 8 gibi yatıyor

Gündüz uyuduğu zaman 1 saat de olsa o da dinleniyordu ben de dinleniyordum iyi geliyordu. Şimdi hiç mola vermiyoruz malesef hem kendi yoruluyor akşama doğru sapıtmaya başlıyor hem de biz perişan oluyoruz

Yok canım eylül ayından beri bıraktı gündüz uykusunu

Sabah 8 gibi kalkıyor akşam 8 gibi yatıyor

Gündüz uyuduğu zaman 1 saat de olsa o da dinleniyordu ben de dinleniyordum iyi geliyordu. Şimdi hiç mola vermiyoruz malesef hem kendi yoruluyor akşama doğru sapıtmaya başlıyor hem de biz perişan oluyoruz
Ya bizde buraya gelince gündüz uyumadım biakç gündür sabah 9 gibi kalkıyor akşam 8 8 buçuğa doğru yatıyor sanki daha iyi gibi ama bilemedim

Evde sabah 9 gibi kalkıyor öğlen 1 saat uyuyor bazen 2 saat akşamda 10 bucuk gibi yatıyordu

Ama gelişimi için gündüz uykusu hala şart mı yaşı daha küçük mü🙄🙄🙄

Back