Bırakma canım kendini napalm biraz daha zamanı ver herşeyi düzelmesi içinIster istemez tek mutlu oldgmz sey yemek yemek yani napalim bahane degil ama onuda birakip diyet vs mutsuz olacagz iyice zaten zor mptive ediyorum kendimi gecen haftadan beri ev isine yemek yapmaya vs . Zorlaniyirm iyice bu ara iyi hissedemiyorum
Ya bizde buraya gelince gündüz uyumadım biakç gündür sabah 9 gibi kalkıyor akşam 8 8 buçuğa doğru yatıyor sanki daha iyi gibi ama bilemedim
Evde sabah 9 gibi kalkıyor öğlen 1 saat uyuyor bazen 2 saat akşamda 10 bucuk gibi yatıyordu
Ama gelişimi için gündüz uykusu hala şart mı yaşı daha küçük mü
Insallah canim burada sizlerle olmak bile iyi geliyor sagolasinBırakma canım kendini napalm biraz daha zamanı ver herşeyi düzelmesi için
Epey harcamamışsınız canımMerhaba kızlar yemek yapmadım kebap söyledim . 75 lokanta
Dibek kahvesi 10
Türk kahvesi 15 menengic 15
Kıyma 70
Öğretmen arkadaşımızın eşi çiçekçi açmış ordan teraryum aldık destek amaçlı 120 lira
Sokda 45 lira
Bende girdim yine diyete.bu sefer bırakma şansım yok.ama olsun diyette sin diye yemek yemeyeceksin değil yazarsın yineDiyete giriyorum daha uğramam
Söylemiş Kayınvalidem 1 2 aya verecem demiş bekliyorum
Bende biraz önce yatırdim çocukları. Eşimde birazdan nescafe yapacak.oh aldım küçük battaniye mi telefonumuKızı uyuttum keyif zamanı
Yaz canim yaz gercekten hepimiz evde kalinca burasi iyi geliyor❣❣Insallah canim burada sizlerle olmak bile iyi geliyor sagolasin
Sen kayinvaldendeymissin nasl geciyor bakiyormu sana kv
Bu arada benim kizim 3 yasina 2 ay vardi birakti gnduz uykusunu
Evet yapacam tabikisi de sende gir sendeBende girdim yine diyete.bu sefer bırakma şansım yok.ama olsun diyette sin diye yemek yemeyeceksin değil yazarsın yine
Ama ben kendime engel olamayi p yine bir suru sey yedim simdiBende biraz önce yatırdim çocukları. Eşimde birazdan nescafe yapacak.oh aldım küçük battaniye mi telefonumu
Aflyet olsun canımYarın kuru dolma çorba olacak menüm
Senin diyetisyene ihtiyacın yokki. Herşeyi biliyorsun zaten.Aflyet olsun canım
Pazartesi diyetisyene basliyorum bakalim ilk defa gidecegim
Biliyorum ama koruma yapamiyorum motive olmak acisindan gidecem sana da liste atarimSenin diyetisyene ihtiyacın yokki. Herşeyi biliyorsun zaten.
Buralardayım canım okuyup okuyup kaçıyorum
Nasilsin bebis nasil kucuk cadiBuralardayım canım okuyup okuyup kaçıyorumçok güzel paylaşımlarınız oluyor.
Tamam banada gönderBiliyorum ama koruma yapamiyorum motive olmak acisindan gidecem sana da liste atarim
Evet okudum yazacaktım gerek var mı ki sen çok güzel hızlı kilo veriyorsun isteyince canımAflyet olsun canım
Pazartesi diyetisyene basliyorum bakalim ilk defa gidecegim
Ya evet veriyorum ama su siralar birinin bebi iteklemesi lazim belki verdigim yontem yanils kalici olmuyorEvet okudum yazacaktım gerek var mı ki sen çok güzel hızlı kilo veriyorsun isteyince canım
İyiyiz canım sağol. Küçük cadıyı yeni uyuttum. Gündüz uykularimiz 2 saatten fazla oluyor. bu saatte ancak uyuyor.Nasilsin bebis nasil kucuk cadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?