İnşallah canım yaaaaBen de çocuğu uyuttum çay içiyoruz şimdi
Eşim akşam yemek yiyemedi uyudu bir halsizlik var üstünde bütün kemiklerim ağrıyor diyor. Normalde çok aktif çalışıyor vücut hareketsiz kalınca hamladı galiba.
Kimseyle temas da etmedik uzun süredir , sadece markete çıkıyoruz veya eşim çocuğu evin önüne indiriyor o kadar.
Umarım covid değildir
Ben de çocuğu uyuttum çay içiyoruz şimdi
Eşim akşam yemek yiyemedi uyudu bir halsizlik var üstünde bütün kemiklerim ağrıyor diyor. Normalde çok aktif çalışıyor vücut hareketsiz kalınca hamladı galiba.
Kimseyle temas da etmedik uzun süredir , sadece markete çıkıyoruz veya eşim çocuğu evin önüne indiriyor o kadar.
Umarım covid değildir
İnsallah degildir canım sikayetleri devam ederse test verin canım tedbirli olursunuzBen de çocuğu uyuttum çay içiyoruz şimdi
Umarım covid değildir
Geçmiş olsun canm.Artik grip olmayi bırak hapsirmaktan korkar oldukBen de çocuğu uyuttum çay içiyoruz şimdi
Umarım covid değildir
Bende valla grip olmaktan bile korkar oldumGeçmiş olsun canm.Artik grip olmayi bırak hapsirmaktan korkar oldukBen normalde her kış 2 kez ağır şekilde grip olurum acilde serum taktırırim 3 günde yatak döşek yatarım o derece yani.simdi aynı gribi olursam diye korkudan ölüyorum.Offfff bitse artık bu günler sabah uyandığımizda herşey geçmiş bitmiş olsa keşke
İyiyim canım ev temizledim çamaşırla uğraştık banyo faslı derken akşam oldu yemek hazırla ye çay demledim iyi geldi bata yorulmuşum senin kilonu görünce bende motive oluyorum senin adına çok sevindim darısı bana olsunPenguen neredesin iyimisin?
İnşallah değildir canım çok zor oluyor o kemik agrısı sırtına beline geçerse ağrı test versin bence Allah korusun yüzüstü yatmaya çalışsın bideBen de çocuğu uyuttum çay içiyoruz şimdi
Umarım covid değildir
Günaydın canım esin nasıl olduGünaydın kızlar
Sağol canım biraz daha iyi çok şükürGünaydın canım esin nasıl oldu
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar . Depremi cok az hissettik sadece hafif bi lamba sallandı . Cok geçmiş olsun umarım kimseye bisey olmamistir
Cok saol zeryacim.Geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?