🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Ben de çocuğu uyuttum çay içiyoruz şimdi

Eşim akşam yemek yiyemedi uyudu bir halsizlik var üstünde bütün kemiklerim ağrıyor diyor. Normalde çok aktif çalışıyor vücut hareketsiz kalınca hamladı galiba.

Kimseyle temas da etmedik uzun süredir , sadece markete çıkıyoruz veya eşim çocuğu evin önüne indiriyor o kadar.

Umarım covid değildir

İnşallah canım yaaaa

İnsallah degildir canım sikayetleri devam ederse test verin canım tedbirli olursunuz

Geçmiş olsun canm.Artik grip olmayi bırak hapsirmaktan korkar oldukBen normalde her kış 2 kez ağır şekilde grip olurum acilde serum taktırırim 3 günde yatak döşek yatarım o derece yani.simdi aynı gribi olursam diye korkudan ölüyorum.Offfff bitse artık bu günler sabah uyandığımizda herşey geçmiş bitmiş olsa keşke

Bende valla grip olmaktan bile korkar oldum

İyiyim canım ev temizledim çamaşırla uğraştık banyo faslı derken akşam oldu yemek hazırla ye çay demledim iyi geldi bata yorulmuşum senin kilonu görünce bende motive oluyorum senin adına çok sevindim darısı bana olsun

İnşallah değildir canım çok zor oluyor o kemik agrısı sırtına beline geçerse ağrı test versin bence Allah korusun yüzüstü yatmaya çalışsın bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…