• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Bim 128 tl

Kasap 29 tl

Günün harcaması oldu.

Akşam yemeği etli taze fasulye eşime , dünden yeşil mercimek bana , oğlana da köfte makarna

Bugün sabah kalktığımdan beri daha yeni oturuyorum resmen mutfaktan çıkamadım marketten aldıklarımı yerleştirdim köfte yoğurdum taze fasulyeyi yaptım

Arada kahve yaptım patlamış mısır istediler onu yaptım

Bir gün zengin olursam kesinlikle her gün gelen yardımcı tutacağım bıktım ev işinden ve yemek yapmaktan 😂😂
Cok amin diyorum bu duaya 🙏🙏
İsler bitmiyor çocuklar yoruyor . Artık saldım hücum yetmiyor . Benim büyük kız tahta kalemimi almış koltukları boyamış 🙄🙄

Evet beğenmediğimiz yumurta dediğim oydu zaten 😔 beğenmemekten kastım 3 numara olduğu için. Çocuklu ev olduğumuzdan 0 veya 1 numara almaya çalışıyoruz

Bu arada bugün bime gittim yeni bir organik yumurta gelmiş kampanya yapmışlar 10 lu yumurta 11,75 tl. Yumurtalar 0 numara. İki paket aldım ben

Her yerde var mıdır bölgesel birşey midir bilemiyorum ama bakabilirsin fiyatı uygun geldi bana, yakında pahalanır zaten
Tsk ederim canim sagol aynen

Pasta mi yaptım attım buzluğa 3 rulo oldu yesin kuzular
Pizza 😋😋menun harika canım
1 ocakta kızlar da başlayacaklar diyete sende katil canım motive ederiz birbirimizi
Boy kilo kaç
Evet canım yaaaa o kadar şiş hissediyorum ki kendimi şuan artık dur demem lazım😭😭😭
Bim 128 tl

Kasap 29 tl

Günün harcaması oldu.

Akşam yemeği etli taze fasulye eşime , dünden yeşil mercimek bana , oğlana da köfte makarna

Bugün sabah kalktığımdan beri daha yeni oturuyorum resmen mutfaktan çıkamadım marketten aldıklarımı yerleştirdim köfte yoğurdum taze fasulyeyi yaptım

Arada kahve yaptım patlamış mısır istediler onu yaptım

Bir gün zengin olursam kesinlikle her gün gelen yardımcı tutacağım bıktım ev işinden ve yemek yapmaktan 😂😂
Ohhhh mis gibi afiyet olsun🤗🤗🤗
İsler bitmiyor çocuklar yoruyor . Artık saldım hücum yetmiyor . Benim büyük kız tahta kalemimi almış koltukları boyamış 🙄🙄
Yaaaa nasıl çıkacak şimdi😥😥

Selam a dostlarrrr
Son 2 3 sayfayi okudum geldim
Kmsl Hnd Kmsl Hnd bileklgni gule gule kullan cnm

Bende dun aldim sut 15 tl 3kg . Yogurr yaptim

Lupposuz ev kalmadi galba esimde almis 😀😀

Bendw yapmistim cok pratik ya bos anlarmda yapip buzluga atacagm esim cok seviyor hatta biskuvilerini de kizima tepsiyle verdim o kirdi minik elleriyle 😀

Bu aksama hamur mayalayp pizza yapacagm yemek dusunmekten acayp sklms bi durumdayim bu aralar kizlar .
Dun aksam esim erken geldi camasir yikadim, kuruttum kaldirdim bugun de beyazlar yikaniyor suan onlar kurur kaldirirm sonra yerlerine . Evim temiz ve toplu sukur bi dus aldim kahvemi aldim sizlere bakmaya geldim .. iyimisinizz
Diyet olayina bende katilayim yapamazsam birakirim yapamadgm yerde cnku iradesizim ama gobegm canmi cok skyo 😪
Galiba öyle oldu canm😄

Yemeğimizi yedik mutfağı topladım şimdi oturdum.Biraz sonra kabak tatlısı ve cay servisi yaparım.Çekirdek yiyesim var ama yemem tutacağım kendimi🤓
Afiyet olsun canm.bizde ıhlamur meşhurr luppo ve çekirdek citlicez nekadarda sağlıklı besleniyoruz görüyorsunki😂

Evet beğenmediğimiz yumurta dediğim oydu zaten 😔 beğenmemekten kastım 3 numara olduğu için. Çocuklu ev olduğumuzdan 0 veya 1 numara almaya çalışıyoruz

Bu arada bugün bime gittim yeni bir organik yumurta gelmiş kampanya yapmışlar 10 lu yumurta 11,75 tl. Yumurtalar 0 numara. İki paket aldım ben

Her yerde var mıdır bölgesel birşey midir bilemiyorum ama bakabilirsin fiyatı uygun geldi bana, yakında pahalanır zaten
Valla bizde oğluslara gezen tavuk yumurtası diye alıyoruz bir marketten minicikler.Bimden de kendimize ve mutfakta kullanmalık alıyoruz begenirsen organiklerin tadını yazarmisin canm.enazindan kendimize ondan alalım.

Herkese iyi akşamlar hanımlar 🥰
Tüm gün valiz boşalt yerlestir çamaşır yıka kurutmaya at katla yerlestir ile geçti.Neyseki bugün çamaşır işi bitti yarın dip köşe siler süpururum inşallah.oğluslari da yıkadik❤️Biraz nezle gibiyim gözlerim akıyor hapsiriyorum vücudum kırgın ilaç aldım ıhlamur içiyorum şimdi.
Bu hafta 850 TL harcadık yakıt,eczane,doktor muayene ücreti,sucuk,sebze,meyve ve stokluk sıvı yağ, toz şeker,kırmızı mercimek,nohut aldık.
Bu akşam yemeğe makarna yoğurtlu havuç kızartması,tarhana çorbası,salata vardı.
Yarınada kemikli et ve pilav yaparım bugünden tarhana corbam var yanınada çok şükür 🙏

Ooyy koltuklar tay tüyü ise çıkar yüksek ihtimal canım 😔 beyaz kalıp sabunla silmeyi bi dene. Ben de bazen salıyorum valla yetişemiyorum. Ki tek çocukluyum. İki ve fazla çocuklu olanların halini düşünemiyorum allah kolaylık versin 😂
Valla bizde oğluslara gezen tavuk yumurtası diye alıyoruz bir marketten minicikler.Bimden de kendimize ve mutfakta kullanmalık alıyoruz begenirsen organiklerin tadını yazarmisin canm.enazindan kendimize ondan alalım.

Yeni ürün yazıyordu benim aldığımda o yüzden kampanyalı fiyattı sanırım, yakında zamlanır diye düşündüm bulmuşken iki paket aldım ☺️ Tabi ki canım sabah kahvaltıya denicem yazarım güzelse. 0 numara yazıyor güzeldir diye düşünüyorum bakalım 😍

Back