Ohhhh çok iyi canım ekliyorum listeyeGünaydın , iyi pazarlar ..
bu ayın ikinci kitabını bitirdim, mustafa kutlu- uzun hikâye. Başlayalı epeyce olmuştu..
kahvaltı için bayat ekmeklerden yumurtalı ekmek yaptım .. akşamı da düşüneceğim bakalım ..
güzel günler herkese ..
Çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar . Depremi cok az hissettik sadece hafif bi lamba sallandı . Cok geçmiş olsun umarım kimseye bisey olmamistir
Uyudu mu kız bu saate kadarGünayydın kızlarr gerçi öğlen oldu ama
Dün 0 harcama.Bugün su süt soda alacağız başka birsey daha çıkar markete gidince 50tl kesin gider.Dun ekmek aldık 4.5 tl
Bugün harcama olmaz
Domates çorbasıDomates çorbası
Nohut yemeği
Brokoli salatası hepsi pişti.Oğlana kuzu yahni yapıyorum nohut yemez.Yarına yemeği kalır domates çorbası brokolide kalır.Eşim yarın nöbetçi.Benim çalışma listesi belli olmadı bakalım.
Bu aralar iyi gidiyoruz sanki topikceDün 0 harcama.Bugün su süt soda alacağız başka birsey daha çıkar markete gidince 50tl kesin gider.
İnşallah geçsin bitsin ne hale geldikBende valla grip olmaktan bile korkar oldum
Benim hastane yolculuk ve stokluk 850 TL yi saymazsak bizde iyi gidiyor gibiyiz evdeBu aralar iyi gidiyoruz sanki topikce
Canım yumurtalar hakkında yazacaktım sana. Bugün denedim kahvaltıda gayet güzel tadı rengi , organik gerçekten. Aklında olsunHerkese mutlu pazarlar
Bugün Cook isim var ev dip köşe temizlenecek,camlarıda şöyle bir camsil ile alırım detaylı cifleme falan yapamam kış günü zaten.
Sonrada yemek yapicam.bebiskoyu sallarken bir selam vereyim dedimAkşama görüşürüz inşallah
Yok kız 10 da kalktık evet kayınvalidemdeyiz dahaUyudu mu kız bu saate kadar
Kv demisin
Kolay gelsin canımHerkese mutlu pazarlar
Bugün Cook isim var ev dip köşe temizlenecek,camlarıda şöyle bir camsil ile alırım detaylı cifleme falan yapamam kış günü zaten.
Sonrada yemek yapicam.bebiskoyu sallarken bir selam vereyim dedimAkşama görüşürüz inşallah
Yap ben çok severim hem pratik hem lezzetliMerhaba kızlar yemekleri yaptım .
Taze fasülye pilav karnabahar da kızartacağım .
zeyno canım mozaik pasta istedi iyi mi
Yapayım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?