• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Sen niye herşeye bu kadar alınıyorsun.
İnsanlar sadece düşüncelerini söylüyor, fikirleri sana ters düşüyor diye saldırganlasmanin anlamı var mı. Herkes istediği yerde yazar saygı çerçevesinde düşüncelerini. Millete kapıyı göstermek senin haddini aşar.
Sen kimsin sanane niye beni takip ediyorsun 😂😂😂

Selam a dostlarrrr
Son 2 3 sayfayi okudum geldim
Kmsl Hnd Kmsl Hnd bileklgni gule gule kullan cnm

Kahvaltı yaptık ogluşun ve eşimin 1 er saat dersleri vardı yapıp basketbol oynamaya gittiler büyük kızımda gitti

Bende işleri hallettim
3 kg süt aldık 10 tl
Onu kaynattım kurufasulyeyi haşladım
Miniği uyuttum yemeği yapacağım

Yemekten sonra yürüyüşe 👍👍
Bende dun aldim sut 15 tl 3kg . Yogurr yaptim
An itibariyle sohbete gelmiş bulunmaktayım🥰nasılsınız herkes iyi gibi çok şükür.Kilo verenleri tebrik ediyorum🎉vermeye niyetlenenlerinde Allah niyetlerini kabul etsin amin 😂😂
Biz de bugun saat 4 gibi evimize geldik.Daha kapıdan girerken sultanlık buraya kadardı sıva kolları paçaları işler başlıyor diye bı aydınlanma geldi💥mutfak için getirdiklerimizi yerlestirdim.Esim börek aldı geldi çay kahvaltı sucuk falan yaptık bu akşamı kahvaltı olarak hallettik.bebişcigimede hemen sebze çorbası yaptim.Neyseki sebze meyve alisverisini yapmıştık dün akşam arabaya koyduk burada ugrasmayalim vakit olmaz diye.valizler aynen duruyor yarın bosalticam hiç halim yok🥴Cok yorgunuz eşim uyuyor benimde gözler akıyor hava değişimi oldu galiba.Memleketime kar yağdı ve çok soğuktu.
Eşim markete bir iki eksik vardı onları almaya gitti luppolari tavana kadar dizmisler kasanın ön tarafina diyor.almamak elde değil di aldım diyor.Luppomuz var artık hafta sonu karantinasi başlasın ozaman😂
Lupposuz ev kalmadi galba esimde almis 😀😀
Bende ancak temizliği bitirdim
Mozaik pasta yapacağım
Yemeğim hazır sayılır
Bendw yapmistim cok pratik ya bos anlarmda yapip buzluga atacagm esim cok seviyor hatta biskuvilerini de kizima tepsiyle verdim o kirdi minik elleriyle 😀

Bu aksama hamur mayalayp pizza yapacagm yemek dusunmekten acayp sklms bi durumdayim bu aralar kizlar .
Dun aksam esim erken geldi camasir yikadim, kuruttum kaldirdim bugun de beyazlar yikaniyor suan onlar kurur kaldirirm sonra yerlerine . Evim temiz ve toplu sukur bi dus aldim kahvemi aldim sizlere bakmaya geldim .. iyimisinizz
Diyet olayina bende katilayim yapamazsam birakirim yapamadgm yerde cnku iradesizim ama gobegm canmi cok skyo 😪

Tünaydın kızlar

Kahvaltı yaptık ortalığı toparladım bir makine çamaşır attım yıkanıyor

Ocağımın bek takımı çok eskimişti trendyoldan yenisini sipariş vermiştim , bugün geldi taktım valla yeni gibi oldu ocak 😍 takımı 35 tl ye aldım

Eşim ve oğlan kapının önüne indiler hava almaya.

Onlar gelince ben markete gideceğim birkaç eksik var , kasaba da gideceğim oğlanın köftesi bitti kıyma almam lazım

Dün harcamasız geçirdik bugün harcamalı olur

Aldığım 10 lu 1 numara yumurta 15 lira olmuş 😒 beğenmediğimiz 3 numara yumurtalar da 15 lira olmuş.

Peynir fiyatlarını bilmiyorum markete gitmedim kaç gündür , onlara da zam gelmişti

Allah herkesin yardımcısı olsun gittikçe pahalanıyor herşey
Bimdeki 15 li yumurta 15 tl olmus cnm ben sasirdim baya bii ki organik filan degil nornal yumurta yani ufacik 😫

Aminnn cidden napacagiz blmiyorum boyle

Annen kv yetmedi bana yancı olacan he🤪🤪
Sen beni bacı yapmadın ama olsun 🤣🤣
Ben sana bacı olam😂😂

Ya sen hem fit hem becerikli 🤩🤩
Kız gel olalım bacıııııı:KK60::KK22:
Biz yarın yaparız temizlik bugün mangal yapacagız akşam üzeri hazırlarım.Çamaşır yıkama kurutma kaldırma işini hallediyorum bugün.
En sevdiğim menü😋😋😋
Selam a dostlarrrr

Bendw yapmistim cok pratik ya bos anlarmda yapip buzluga atacagm esim cok seviyor hatta biskuvilerini de kizima tepsiyle verdim o kirdi minik elleriyle 😀

Bu aksama hamur mayalayp pizza yapacagm yemek dusunmekten acayp sklms bi durumdayim bu aralar kizlar .
Dun aksam esim erken geldi camasir yikadim, kuruttum kaldirdim bugun de beyazlar yikaniyor suan onlar kurur kaldirirm sonra yerlerine . Evim temiz ve toplu sukur bi dus aldim kahvemi aldim sizlere bakmaya geldim .. iyimisinizz
Diyet olayina bende katilayim yapamazsam birakirim yapamadgm yerde cnku iradesizim ama gobegm canmi cok skyo 😪
Teşekkür ederim canım🤗🤗

Yılbaşı sonrası bende başlayacağım diyete🙄🙄🙄

Selam a dostlarrrr

Pasta mi yaptım attım buzluğa 3 rulo oldu yesin kuzular
Pizza 😋😋menun harika canım
1 ocakta kızlar da başlayacaklar diyete sende katil canım motive ederiz birbirimizi
Boy kilo kaç

Pasta mi yaptım attım buzluğa 3 rulo oldu yesin kuzular
Pizza 😋😋menun harika canım
1 ocakta kızlar da başlayacaklar diyete sende katil canım motive ederiz birbirimizi
Boy kilo kaç
Boy kisa kilo 60 😀😀😀
Ve ben pizza yapacagim uf yaa cildiriciim hareketsiz kaliyoruz bide fazlaca . Bakiyim kizlara katilmaya calisacagm ama ne yapacaklar tam blmiyorum cok kati ise yapamam 😀😀 daha bastan kaytariyorum

Afiyet olsun cidden en basit ama en sevilen pasta mozaik

Boy kisa kilo 60 😀😀😀
Ve ben pizza yapacagim uf yaa cildiriciim hareketsiz kaliyoruz bide fazlaca . Bakiyim kizlara katilmaya calisacagm ama ne yapacaklar tam blmiyorum cok kati ise yapamam 😀😀 daha bastan kaytariyorum

Afiyet olsun cidden en basit ama en sevilen pasta mozaik
Kati değil aslında ilk sıralar zorlanabilirsin ama mide küçüldükçe acıkma hissi azalıyor
👍adimsayar indir tele 10000 adim atmaya çalış
👍tatlı hafta da bir ölçülü ye
👍ekmek çavdar yada tam buğday ekmeği tüket günlük 4 dilimi geçmesin
👍pilav makarna 4 ks geçmesin
👍sebze salata yoğurt her gün yemeye çalış
👍hamur isi , kizartmalardan uzak durmaya çalış
👍her gün en az 2 lt su tüket
Bak hiç de zor değil 😂😂😂
Bir süre bunları uygularsan verirsin canım sonrada kilonu korumaya çalışırsın 💕💕

Kati değil aslında ilk sıralar zorlanabilirsin ama mide küçüldükçe acıkma hissi azalıyor
👍adimsayar indir tele 10000 adim atmaya çalış
👍tatlı hafta da bir ölçülü ye
👍ekmek çavdar yada tam buğday ekmeği tüket günlük 4 dilimi geçmesin
👍pilav makarna 4 ks geçmesin
👍sebze salata yoğurt her gün yemeye çalış
👍hamur isi , kizartmalardan uzak durmaya çalış
👍her gün en az 2 lt su tüket
Bak hiç de zor değil 😂😂😂
Bir süre bunları uygularsan verirsin canım sonrada kilonu korumaya çalışırsın 💕💕
Cc aldim cnm emek edip yazmissin cidden zor da degil aslnda ama okdr adimi evin icinde atmam mumkun degil iste hareketsiz kaliyorm cok zaten biliyorum kendimi sis hissediyorum 2 haftadir da zorla su iciyorum baya iciyorum bakalm

Cc aldim cnm emek edip yazmissin cidden zor da degil aslnda ama okdr adimi evin icinde atmam mumkun degil iste hareketsiz kaliyorm cok zaten biliyorum kendimi sis hissediyorum 2 haftadir da zorla su iciyorum baya iciyorum bakalm
10 bin evde de atılıyor canım
Ben 20000 bin hedef koydum genelde 20 bin oluyor 10000 i evde atıyorum bir baslarsan devamı gelir

Bimdeki 15 li yumurta 15 tl olmus cnm ben sasirdim baya bii ki organik filan degil nornal yumurta yani ufacik 😫

Aminnn cidden napacagiz blmiyorum boyle
Evet beğenmediğimiz yumurta dediğim oydu zaten 😔 beğenmemekten kastım 3 numara olduğu için. Çocuklu ev olduğumuzdan 0 veya 1 numara almaya çalışıyoruz

Bu arada bugün bime gittim yeni bir organik yumurta gelmiş kampanya yapmışlar 10 lu yumurta 11,75 tl. Yumurtalar 0 numara. İki paket aldım ben

Her yerde var mıdır bölgesel birşey midir bilemiyorum ama bakabilirsin fiyatı uygun geldi bana, yakında pahalanır zaten

Bim 128 tl

Kasap 29 tl

Günün harcaması oldu.

Akşam yemeği etli taze fasulye eşime , dünden yeşil mercimek bana , oğlana da köfte makarna

Bugün sabah kalktığımdan beri daha yeni oturuyorum resmen mutfaktan çıkamadım marketten aldıklarımı yerleştirdim köfte yoğurdum taze fasulyeyi yaptım

Arada kahve yaptım patlamış mısır istediler onu yaptım

Bir gün zengin olursam kesinlikle her gün gelen yardımcı tutacağım bıktım ev işinden ve yemek yapmaktan 😂😂

Back