• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Yemekleri yapmıştım kahvaltıdan sonra.Nevresimler değişti yıkandı kurutmadan çıkmak üzere.Eşim süpürdü ben sildim kayınvalide toz alıp WC ovdu çok şükür bu haftaki temizlikte bitti.Yemekten sonra ütü yapılacak duş alıp oğluşumu yıkarız.Şimdi oturdum biraz dinleneyim.Markete gittik.Soda,süt,su,Türk kahvesi çubuk kraker yumurta aldık 78tl gitti :oha:

Merhaba kızlar yemekleri yaptım .
Taze fasülye pilav karnabahar da kızartacağım .
zeyno canım mozaik pasta istedi iyi mi 🤣🤣🤣
Yapayım hemen 🙏🙏
Valla 10 numara hem kolay hem soğuk çikolata tadında istediğim kiloya geleyim bir rulo yiyeceğim 😍😍😍

Yemekleri yapmıştım kahvaltıdan sonra.Nevresimler değişti yıkandı kurutmadan çıkmak üzere.Eşim süpürdü ben sildim kayınvalide toz alıp WC ovdu çok şükür bu haftaki temizlikte bitti.Yemekten sonra ütü yapılacak duş alıp oğluşumu yıkarız.Şimdi oturdum biraz dinleneyim.Markete gittik.Soda,süt,su,Türk kahvesi çubuk kraker yumurta aldık 78tl gitti :oha:
2 kalem şey basit şeyler 78 tl sonumuz hayır olsun canım

Merhaba kızlar yemekleri yaptım .
Taze fasülye pilav karnabahar da kızartacağım .
zeyno canım mozaik pasta istedi iyi mi 🤣🤣🤣
Yapayım hemen 🙏🙏
Afiyet olsun canım 😋😋😋
Ohhhh missss gibi olmustur ev 🥰🥰

Hayat cok pahali canim 😡😡
Kesinlikle iyi ki varsınız 💕💕💕💕
Sende iyi ki varsin zeynommm❤❤❤❤

Kızlar sadece altın mı alıyorsunuz?Eşim dolarda al arada diyor kararsız kaldım.Gelecek olan paramız geldi kartın eksik kısmını kapattık çok şükür🤲Az birsey kalıyor yarın gönderecek bana napsam diye düşünüyorum.
Ben şimdilik altın alıyorum ama kızımın hesabına az biraz dolar filan atmak istiyorum bakalım

Ben yaza doğru birazını bozup kredi ara ödeme yapayım diyorum.Hesapladım 15bin verirsem 6ay borç düşüyor hemen hemen 2 yıl ödenmiş oluyor.Yaza kadar kar yaparım bence altından😂
Bence de yaparsın çok iyi fiyat ama altın sürekli artıyor borç sabit kalıyor bilemedim şimdi

Back