- 11 Aralık 2019
- 3.734
- 12.764
- 208
Cok amin diyorum bu duayaBim 128 tl
Kasap 29 tl
Günün harcaması oldu.
Akşam yemeği etli taze fasulye eşime , dünden yeşil mercimek bana , oğlana da köfte makarna
Bugün sabah kalktığımdan beri daha yeni oturuyorum resmen mutfaktan çıkamadım marketten aldıklarımı yerleştirdim köfte yoğurdum taze fasulyeyi yaptım
Arada kahve yaptım patlamış mısır istediler onu yaptım
Bir gün zengin olursam kesinlikle her gün gelen yardımcı tutacağım bıktım ev işinden ve yemek yapmaktan
Tsk ederim canim sagol aynenEvet beğenmediğimiz yumurta dediğim oydu zatenbeğenmemekten kastım 3 numara olduğu için. Çocuklu ev olduğumuzdan 0 veya 1 numara almaya çalışıyoruz
Bu arada bugün bime gittim yeni bir organik yumurta gelmiş kampanya yapmışlar 10 lu yumurta 11,75 tl. Yumurtalar 0 numara. İki paket aldım ben
Her yerde var mıdır bölgesel birşey midir bilemiyorum ama bakabilirsin fiyatı uygun geldi bana, yakında pahalanır zaten
Abi meslek hastalığı.abla sen 2. üyeliği yanlış anladın sanırım ! Hayır yanlış kişiyi de zan altında bırakıyorsun haberin ola !
Evet canım yaaaa o kadar şiş hissediyorum ki kendimi şuan artık dur demem lazımPasta mi yaptım attım buzluğa 3 rulo oldu yesin kuzular
Pizzamenun harika canım
1 ocakta kızlar da başlayacaklar diyete sende katil canım motive ederiz birbirimizi
Boy kilo kaç
Ohhhh mis gibi afiyet olsunBim 128 tl
Kasap 29 tl
Günün harcaması oldu.
Akşam yemeği etli taze fasulye eşime , dünden yeşil mercimek bana , oğlana da köfte makarna
Bugün sabah kalktığımdan beri daha yeni oturuyorum resmen mutfaktan çıkamadım marketten aldıklarımı yerleştirdim köfte yoğurdum taze fasulyeyi yaptım
Arada kahve yaptım patlamış mısır istediler onu yaptım
Bir gün zengin olursam kesinlikle her gün gelen yardımcı tutacağım bıktım ev işinden ve yemek yapmaktan
Yaaaa nasıl çıkacak şimdiCok amin diyorum bu duaya
İsler bitmiyor çocuklar yoruyor . Artık saldım hücum yetmiyor . Benim büyük kız tahta kalemimi almış koltukları boyamış
Kapıdayımmmm
Selam kizlar menum
Sabah
2 ks sucuklu patatesli yumurta
6 zeytin
3 dilim peynir
1 dilim ekmek
Cay
Ara
1 havuc
Aksam
1 kase ispanakli döğme çorbası
4 ks peynirli makarna
Su 3 lt olacak
Spor 16000 adim
Galiba öyle oldu canmSelam a dostlarrrr
Son 2 3 sayfayi okudum geldim
Kmsl Hnd bileklgni gule gule kullan cnm
Bende dun aldim sut 15 tl 3kg . Yogurr yaptim
Lupposuz ev kalmadi galba esimde almis
Bendw yapmistim cok pratik ya bos anlarmda yapip buzluga atacagm esim cok seviyor hatta biskuvilerini de kizima tepsiyle verdim o kirdi minik elleriyle
Bu aksama hamur mayalayp pizza yapacagm yemek dusunmekten acayp sklms bi durumdayim bu aralar kizlar .
Dun aksam esim erken geldi camasir yikadim, kuruttum kaldirdim bugun de beyazlar yikaniyor suan onlar kurur kaldirirm sonra yerlerine . Evim temiz ve toplu sukur bi dus aldim kahvemi aldim sizlere bakmaya geldim .. iyimisinizz
Diyet olayina bende katilayim yapamazsam birakirim yapamadgm yerde cnku iradesizim ama gobegm canmi cok skyo
Afiyet olsun canm.bizde ıhlamur meşhurr luppo ve çekirdek citlicez nekadarda sağlıklı besleniyoruz görüyorsunkiYemeğimizi yedik mutfağı topladım şimdi oturdum.Biraz sonra kabak tatlısı ve cay servisi yaparım.Çekirdek yiyesim var ama yemem tutacağım kendimi
Afiyet olsun canım.Bizdede luppo var arada eşim oğluş yiyiyorAfiyet olsun canm.bizde ıhlamur meşhurr luppo ve çekirdek citlicez nekadarda sağlıklı besleniyoruz görüyorsunki
Biri Taner mi dediTanerin bir eşiymiş seninki de canım
Tanede de su koyuyoruz kokusuz dumansız miss afiyet olsun şimdiden
Luppo mühim canm karantina lupposuz olmazAfiyet olsun canım.Bizdede luppo var arada eşim oğluş yiyiyor
Valla bizde oğluslara gezen tavuk yumurtası diye alıyoruz bir marketten minicikler.Bimden de kendimize ve mutfakta kullanmalık alıyoruz begenirsen organiklerin tadını yazarmisin canm.enazindan kendimize ondan alalım.Evet beğenmediğimiz yumurta dediğim oydu zatenbeğenmemekten kastım 3 numara olduğu için. Çocuklu ev olduğumuzdan 0 veya 1 numara almaya çalışıyoruz
Bu arada bugün bime gittim yeni bir organik yumurta gelmiş kampanya yapmışlar 10 lu yumurta 11,75 tl. Yumurtalar 0 numara. İki paket aldım ben
Her yerde var mıdır bölgesel birşey midir bilemiyorum ama bakabilirsin fiyatı uygun geldi bana, yakında pahalanır zaten
Ooyy koltuklar tay tüyü ise çıkar yüksek ihtimal canımCok amin diyorum bu duaya
İsler bitmiyor çocuklar yoruyor . Artık saldım hücum yetmiyor . Benim büyük kız tahta kalemimi almış koltukları boyamış
Valla bizde oğluslara gezen tavuk yumurtası diye alıyoruz bir marketten minicikler.Bimden de kendimize ve mutfakta kullanmalık alıyoruz begenirsen organiklerin tadını yazarmisin canm.enazindan kendimize ondan alalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?