• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Günaydın , iyi pazarlar ..

bu ayın ikinci kitabını bitirdim, mustafa kutlu- uzun hikâye. Başlayalı epeyce olmuştu..

kahvaltı için bayat ekmeklerden yumurtalı ekmek yaptım .. akşamı da düşüneceğim bakalım ..

güzel günler herkese ..
Ohhhh çok iyi canım ekliyorum listeye🤩🤩
Günaydın kızlar . Depremi cok az hissettik sadece hafif bi lamba sallandı . Cok geçmiş olsun umarım kimseye bisey olmamistir
Çok geçmiş olsun canım💝💝💝

Domates çorbası
Nohut yemeği
Brokoli salatası hepsi pişti.Oğlana kuzu yahni yapıyorum nohut yemez.Yarına yemeği kalır domates çorbası brokolide kalır.Eşim yarın nöbetçi.Benim çalışma listesi belli olmadı bakalım.
Domates çorbası
Kuru dolma
Bamya
Patlıcan salatası
Bunları bu hafta yapacağım yanlarına birseyler ekleyerek 😋😋

Herkese mutlu pazarlar 💝
Bugün Cook isim var ev dip köşe temizlenecek,camlarıda şöyle bir camsil ile alırım detaylı cifleme falan yapamam kış günü zaten.
Sonrada yemek yapicam.bebiskoyu sallarken bir selam vereyim dedim🍀Akşama görüşürüz inşallah 😘
Canım yumurtalar hakkında yazacaktım sana. Bugün denedim kahvaltıda gayet güzel tadı rengi , organik gerçekten. Aklında olsun 😍

Herkese mutlu pazarlar 💝
Bugün Cook isim var ev dip köşe temizlenecek,camlarıda şöyle bir camsil ile alırım detaylı cifleme falan yapamam kış günü zaten.
Sonrada yemek yapicam.bebiskoyu sallarken bir selam vereyim dedim🍀Akşama görüşürüz inşallah 😘
Kolay gelsin canım😘😘

Back