Hsg testi ve Sonuç T rahim lütfen yardım edin

masaya yattıktan sonra sakinleştirici veriyoruz diyip uyuttular hiçbirşey hatırlamıyosun hiç acı hissetmiyosun sadece narkozun verdiği hafif sersemlik oluyor okadar. Histereskopi sonrası benim kanamam da olmadı ağrım da olmadı rahmime spiral de takılmadı regl olana kadar korun sonrasında korunmana gerek yok dedi doktorum sadece antibiyotik kullandım okadar işinin ehli bir doktora denk geldiğiniz sürece inanın histereskopide korkulacak bişey yok

Allah razı olsun Rabbim sizede en kısa zamanda sağlıklı bi evlat nasip etsin

Merhaba Hsg de jele ihtiyac olduğunu doktor söylüyor değil mi ben de yeni histerekopi oldum da doktor bana hiç bundan bahsetmemşti
Bülent hocada bende histereskopi oldum. Histereskopi yapılması gerektiğini söylediği gün jelide söylemişti. Hatta ona göre bir fiyat söylemişlerdi. Histereskopi + jel yani. Kontrole gittiğinizde jeli uygulayıp uygulanmadığını öğrenirsiniz.

Çok geçmiş olsun Siz ne zaman Bülent Hoca 'da histereskopi oldunuz? Ben 12 ekimde oldum bugün tam 1 ay oldu. Ameliyathanede gelen gideni beklerken görüyorsun kesimhane gibi :) Kurbanlık koyun gibi hepimiz bekliyorduk herkes merakla diğerine soruyor vs. :)

Çok teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun. Benim ameliyat olduğumda bir kişi içeriden çıkıyordu oda narkoz etkisiyle beni görecek gözü yoktu zaten o yüzden kimseyle konuşamadım

Ben mayıs ayında oldum ağustos ayında hsg çekti kendisi ve ultrason dan yine kontrolümü de yaptı bir sorun çıkmadı çok şükür. şubata kadar doğal olmazsa "Şubat adetinle gel ne gerekiyorsa yapalım." dedi.

1 ay sonra sizinde kontrolünüz vardır içiniz rahat etsin hiçbir sorun çıkmayacak Bülent hoca gerçekten işini biliyormuş. İlk etapta çok tereddüt etmiştim ama iyiki gitmişim kendisine

Teşekkür ederim,ben de hayırlısıyla bir atlatsam...Doktor konusunda biraz kararsızım hala ,özele güvenemedim ama bakalım.

Bana hiç jel den bahsetmedi siz ne için oldunuz benim rahim Y şeklindeymş

Bana hiç jel den bahsetmedi siz ne için oldunuz benim rahim Y şeklindeymş
Benimde Y şeklinde rahim ve rahimde septum sebebi ile histereskopi yaptı.

Her kişinin tedavisi farklı gerek duysa idi bence bahsederdi ve uygulardı. Kontrole gittiniz mi gitmediyseniz kontrolde mutlaka sorun konuşun aklınıza takılanları. Benimle nerdeyse 1.5 saat konuştu anlattı ve tüpten 6 ay süreyle vazgeçirdi.

Aynı durumlar bende de oldu çok şükür iyi doktora denk gelmısız. Siz hamile kalabildiniz mi?

Anladım geçmiş olsun benim 2 düşüğüm var 20 Ekim de oldum kontrole Aralıkda gidicem

7 8 ay kdr once yaptirdim. Polipler, t rahim azda yapışıklık varmis. 1 yıldır gebe olamiyodum. 20 dakikalık bi islemdi. Kayseride yaptirdim. Hüma da. Genel anestezi ile kan vs derken 2500 kdr tuttu. Uyandiktan 2 3 saat sonra 2 saatlikte yol geldum. 1 kez leke disinds hicbir kanama vs olmadi. Antibiyotuk kullandim cok su ictim. 1 haftada turp gibiydim. Yalanci adet oldum 10 gun sonra. Diger gercek adetimde de gebelik oldu. Korkulaack bissey degildi sukur

Ha bu arada tup bebek olasiligini yeni farkettim. Benim histeroskppi süreciyle beraber tup bebekte ilerledi. Yani tup bebek gebesiyim şuan. Icerisi temiz olduktan sonra sizinde olur insallah. Onemli olan iyi bi doktor. Ben memnundum doktorumdan cok sukurki. ne agri ne kanama. Ilk denemede pozitif oldu masallah

Valla kac kez devlette olsun baska yerde olsun doktora gittim. Ultrason vs baktilar. Kimsede demedi bi rahim filmi cekelim ya da eşine bakalim bilmem ne diye. Acelemiz olmadigi icinde ustune dusmemistik. oyle ki en sonuncu doktor herseyin cokniyi demisti. Bende o guzel haberle gitmiştim doktoruma. Bende sorun yoktu hani. Bi baktik ki ooo. O yuzden iyice bakilmasi şart yani

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için bizde Allah'in izniyle yollardan geçtik umarim mutlu sona ulaşırız. Önümüzdeki haftalarda Histeroskopiye giricem bakalım onun sonucuna göre ilerlicez yapisiklik olarak 2 kesit gözüküyormuş nedir ne değildir operasyon sirasinda bakacaklar ancak doktor uzun uzun konuştu bizimle çocuk sahibi olmama gibi bir durumunuz yok daha da bekleyin dedi ancak 1 yıl geçmiş daha neyi beklicektik bizde karar verdik Histeroskopiye bundan sonrası dua.

Her doktora inanmayacaksn işte ben ilk düşük yaptığımda doktor gayet normal tarzında Bi konuşma yaptı beni biraz daha bilgilendrseydi ben en başından çektirirdm rahim filmini sonra Bi kez daha düşük yaptım devlet hastanesine gitmedim sonuçta bana daha çok bilgi vermedi lazımdı.

Evet bu konuda haklısıniz bende ilk gittiklerinde hsg bile söylemediler bana bekleyin birşey yok diyip durdu devlet hastanesindeki doktorlar. Su an üniversitede tüp bebek alaninda olan bir doktorla görüşüyoruz çocuk sahibi olabilirsiniz dedi ancak rahmim yarım ve düşük olma ve erken doğum riski her zaman varmış maalesef ama o yapisiklik iki yerde varmış ve çok engel değil ona müdahalede bulunacaklar ancak yarım rahim ile ilgili birşey yapılamiyor. Bir Histeroskopi olsun da en azından adim attik diyebilecğmiz eşimde ben de.

Herşey gönlünce olsun Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz hiç Bi zaman. Ben yeni histereskopi oldum Y şeklinde olduğu için

Aynen 2.adette hsg çektirip gel dedi. Ona göre transfer gününü kararlaştıracağız dedi. Bakalım bizde bekliyoruz hayırlısıyla inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…