Hsg testi ve Sonuç T rahim lütfen yardım edin

Cok sevindimm Sizde hamilelik olmuyordu mu? Ya düsuk oldugu için mi ameliyat önerdi doktor?
Bende hamilelik olmuyordu esimden dolayı sandik o da varikosel ameliyatı olmuştu. Benim de çok dar t rahimdi. Ancak hamileliğim 21. Haftada sonlandi maalesef...sebebini bilmiyoruz henüz

Bende hamilelik olmuyordu esimden dolayı sandik o da varikosel ameliyatı olmuştu. Benim de çok dar t rahimdi. Ancak hamileliğim 21. Haftada sonlandi maalesef...sebebini bilmiyoruz henüz
Cok gecmis olsun İnsallah iyi haberlerini aliriz Benimde esim ameliyat olmusdu bendede 2dusuk ve kurtaj oldugundan 3 senedir hamilelik olmuyor. Banada kalp seklinde rahim soylediler ameliyat oldum doktor 2,3ay bekleyelim soyledi

Merhaba ameliyat olupta mi gebe kaldiniz acaba

Canım benimde hsg de rahim de hafif darlık var dedi doktor ameliyat demedi. Sen ameliyat olduktan sonra Doğal yolla mı gebe kalmıştın acaba?

Canım benimde hsg de rahim de hafif darlık var dedi doktor ameliyat demedi. Sen ameliyat olduktan sonra Doğal yolla mı gebe kalmıştın acaba?
Memleketimde yapilan o hsgyi Istanbuldaki tüp bebek doktoruna gösterdim. T rahim değilsiniz , hafif dar dedi. Tekrar film çektirdim. Doğal hamile kaldım akabinde. Sen de ikinci görüş mutlaka al derim o yüzden.
İnşallah tez zamanda bebeğini kucağına alırsın

Aminnn inşallah canım benim çok teşekkür ederim Rabbim seninde hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Bana da kenarlardan hafif dar dedi. Bu gittiğimde tüp bebek doktoru iyi diyor herkes başka doktora gitmeye mecalim kalmadı artık doktor kalmadı şehirde

Çok teşekkür ederim. tüp bebek doktoru iyi diyorsa iyidir zaten . Yolun açık olsun

Merhaba kimde oldunuz histereskopiyi ben Bülent hoca da olacam da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…