Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun ve biraz korkuyorum umutlarım da bitiyor gibi hissediyorum evet hsg testi konusunda haklısınız herkesin kendine göre tercihi bazı doktorlar illa ki anestezi olmasın diye diretiyorlar ve o kadınların korkmamasi adina yazdım bende tatlı canlı olmam rağmen kolay geçtiğini belirtmek isterim. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayi nasip etsin bebeğinizi.Ben şubatta histereskopi oldum. Fiyat 3bin liraydı. Sonrasında mart ayında doğal bi sekilde gebe kaldım mart sonu nisan gibi 2. Kez tüp bebek yaptıracaktım. Benim hiç düşüğüm olmadı olmak istiyorum dedim ve oldum. Rahimde tepede hafif çıkıntı vardı. Sizinkinden daha küçük bir durum. Çizik atıldı düzeldi.
Hsg sonucunuzu gören her aklı başında doktor operasyonu yapmak ister düşük beklemez.
Anestezisiz hsgyi de övmeyin herkesin acı eşiği bir değil. Kendini kastığı için tüp tıkalı görünen arkadaşım tekrar çektirmek zorunda kaldı anestezi ile yapıldı bu sefer.
Ben bugün daha üzücü bir durumla karşılaştım maalesef rahmim t şeklinde tüpün biri kapalı ve yapışıklık var ayrıca rahmim yarı rahimmiş artık gerçekten çok zor bir durumdayim yine de ayakta kalmaya çalışıyorum Rabbimiz isteyen tüm herkese eğer hayırlısıysa nasip etsin.Bugün hgs testi yaptırdım ve acı eşinin yüksek olmasına rağmen söyleyebilirim evet acıyor hem de cok :) tüplerim acık ancak t şeklinde rahim dedi doktor ve bana da operasyon önerdi, bu ameliyatta başarılı sonuç alan arkadaşlar doktor bilgisi verirse ben de cok sevinirim:)
Sevgiler
Icınızı sıkmayın bu kadar kadın anatomısındenkı bozuklukları doktorlar bır sekılde duzeltıyor benım gördüğüm erkek spermınde bı sorun varsa maalesef o cok zor , ıhtıyacınız olan sadece bu sorunları düzeltecek ıyı bır doktor bulmakBen bugün daha üzücü bir durumla karşılaştım maalesef rahmim t şeklinde tüpün biri kapalı ve yapışıklık var ayrıca rahmim yarı rahimmiş artık gerçekten çok zor bir durumdayim yine de ayakta kalmaya çalışıyorum Rabbimiz isteyen tüm herkese eğer hayırlısıysa nasip etsin.
Aslında herşeyin farkında olsam da sıkılmamak elde değil yine de çaresi dua Rabbim karşınıza iyi insanlar çıkarsim elbet bu dertte son bulur. Sizden Allah razı olsun.Icınızı sıkmayın bu kadar kadın anatomısındenkı bozuklukları doktorlar bır sekılde duzeltıyor benım gördüğüm erkek spermınde bı sorun varsa maalesef o cok zor , ıhtıyacınız olan sadece bu sorunları düzeltecek ıyı bır doktor bulmak
Sizden deAslında herşeyin farkında olsam da sıkılmamak elde değil yine de çaresi dua Rabbim karşınıza iyi insanlar çıkarsim elbet bu dertte son bulur. Sizden Allah razı olsun.
Merhaba doktorunuz kimdi acaba sorabilir miyim Ben daha histereskopi olmadim doktor arastiriyorum Adanada olabilirim. Haydar Dedeoglu mu ?Merhaba öncelikle aynı konudan stresliyiz.
Ben de çok zor günler geçirdim. 1 yıl boyunca olmayınca gebelik doktorum hsg filmi önerdi, anestezili oldum ve t rahim çıktı. Araştırmalarım üzerine Adana da çok ama çok başarılı bir doktor ile tanışma fırsatım oldu. Diğer Doktorlar bana düşük olmadığı için histeroskopi yi Önermedi, çünkü düzgün yapılamaz ise yapısıklıkla uğraşmak zorunda kalınması daha can sıkıcı bir durum. Fakat Adana da ki doktorum kendi muayenesinde alttan kontrolünde bile t rahimi ekranda gösterdi, hsg filmi çekmeme aslında gerek yokmuş, doktorumun muayene ettiği makinesinasında gayet güzel göründü T rahim.
9 Haziran 2021 de T rahim düzeltilmesi için ameliyat oldum. Rahmim t olmasına ek çok dar bir Rahme sahipmişim.Çıktığımda ise ameliyatın iptal edildiğini sandım çünkü hiç bir şey anlamadım, zaten çok kısa sürmüş. Genelde max 10 dk diyorlar. İlişki 2 regl olana kadar yasaktı, ameliyat Üzerine 2 kez regl olup kontrole gittim herşey normal artık denemeye başlayın dedi doktorum. Fakat henüz bir gebelik yok. 1 yıl daha olmaz ise tüp bebek dediler.
Evet Bülent Haydardedeoğlu. Özelden numarasını paylaşabilirim. Hem sprial hem balon kullanmadı. Regl de düzene bindi hemen. Tek sorun bebek haberini almak bundan sonra inşallahMerhaba doktorunuz kimdi acaba sorabilir miyim Ben daha histereskopi olmadim doktor arastiriyorum Adanada olabilirim. Haydar Dedeoglu mu ?
Cok tesekkürler tahmin ettim o oldugunu , numarasi var bende hatta WhatsApp tam yazdim Almanyadayim cunku o gun ama babasini kaybetmis Instagram da Gordum , acisi taze diye bekliyorum birazEvet Bülent Haydardedeoğlu. Özelden numarasını paylaşabilirim. Hem sprial hem balon kullanmadı. Regl de düzene bindi hemen. Tek sorun bebek haberini almak bundan sonra inşallah
Bence vakit kaybetmeden yazın, cunku asistanı cevap verecek ve yoğunluktan 1 ay sonraya bile randevu oluşabilir. Çok geçmiş olsunCok tesekkürler tahmin ettim o oldugunu , numarasi var bende hatta WhatsApp tam yazdim Almanyadayim cunku o gun ama babasini kaybetmis Instagram da Gordum , acisi taze diye bekliyorum biraz
Benim de en büyük sıkıntım iyi bir doktor bulamamak belki benim de Histeroskopiye ihtiyacim yok ama bunu tabiki bilemiyorum çünkü iyi bir doktor çıkmıyor karşımiza umarim en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlatlarınız olur.Merhaba öncelikle aynı konudan stresliyiz.
Ben de çok zor günler geçirdim. 1 yıl boyunca olmayınca gebelik doktorum hsg filmi önerdi, anestezili oldum ve t rahim çıktı. Araştırmalarım üzerine Adana da çok ama çok başarılı bir doktor ile tanışma fırsatım oldu. Diğer Doktorlar bana düşük olmadığı için histeroskopi yi Önermedi, çünkü düzgün yapılamaz ise yapısıklıkla uğraşmak zorunda kalınması daha can sıkıcı bir durum. Fakat Adana da ki doktorum kendi muayenesinde alttan kontrolünde bile t rahimi ekranda gösterdi, hsg filmi çekmeme aslında gerek yokmuş, doktorumun muayene ettiği makinesinasında gayet güzel göründü T rahim.
9 Haziran 2021 de T rahim düzeltilmesi için ameliyat oldum. Rahmim t olmasına ek çok dar bir Rahme sahipmişim.Çıktığımda ise ameliyatın iptal edildiğini sandım çünkü hiç bir şey anlamadım, zaten çok kısa sürmüş. Genelde max 10 dk diyorlar. İlişki 2 regl olana kadar yasaktı, ameliyat Üzerine 2 kez regl olup kontrole gittim herşey normal artık denemeye başlayın dedi doktorum. Fakat henüz bir gebelik yok. 1 yıl daha olmaz ise tüp bebek dediler.
Yöne ee sız doktor beyın numarasını bana özelden yazabılır misiniz rica etsem ?Evet Bülent Haydardedeoğlu. Özelden numarasını paylaşabilirim. Hem sprial hem balon kullanmadı. Regl de düzene bindi hemen. Tek sorun bebek haberini almak bundan sonra inşallah
Bende salı günü histeroskopi olacağım , embiriyolar dondurulmuştu zaten eylülün sonunda. Sonrasında rahmin kendini toparlaması gerekiyor diye 2 ay bekleyeceğiz. Bizde jel dahil histeroskopi için 8.000 TL ödeyeceğiz.Benim de en büyük sıkıntım iyi bir doktor bulamamak belki benim de Histeroskopiye ihtiyacim yok ama bunu tabiki bilemiyorum çünkü iyi bir doktor çıkmıyor karşımiza umarim en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlatlarınız olur.
Çok çok güzel geçer umarım herşey hayırlısı ile olur. Ve fiyatı da cidden fazlaymış bana Histeroskopi önerilse bile bir müddet beklemek zorundayız maddi yönden yada üniverditede yaptırmayı deneriz daha bunun için erken zaten bir dahaki ay tekrardan hsg çekilicek. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah. Size de şimdiden geçmiş olsun diliyorum dua edicem sizin için.Bende salı günü histeroskopi olacağım , embiriyolar dondurulmuştu zaten eylülün sonunda. Sonrasında rahmin kendini toparlaması gerekiyor diye 2 ay bekleyeceğiz. Bizde jel dahil histeroskopi için 8.000 TL ödeyeceğiz.
Çok tşk ederim aynen bundan önce PRP de yapıldı bana onada 7.000 TL ödemiştik bu 3.deneme bizide maddi yönden sarstı biraz ama ne derlerse yapıyoruz inş. karşılığını da alırız canım. Allah herkesin gönlüne göre versin, Esra Erol izliyorum işten çıkışta millet çocuklarını bırakıp (2-3 tane) 2.kocaya kaçıyor çok sinirleniyorum böylelerini hadım edeceksin bizde bir sürü çile çekiyoruz inş. hepimizin duaları kabul olsun, ülkemize hayırlı evlatlar yetiştirmek nasip etsin inş.Çok çok güzel geçer umarım herşey hayırlısı ile olur. Ve fiyatı da cidden fazlaymış bana Histeroskopi önerilse bile bir müddet beklemek zorundayız maddi yönden yada üniverditede yaptırmayı deneriz daha bunun için erken zaten bir dahaki ay tekrardan hsg çekilicek. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah. Size de şimdiden geçmiş olsun diliyorum dua edicem sizin için.
Amin inşallah Rabbim doğru yoldan ayırmasın. Umarım verdiğiniz tüm maddi manevi kayıplarıniz yerini bulur evlat hasretiniz hayırlısıyla yerini güzel umutlara sevinçlere bıraksın. Rabbim bu yolda ayağınıza taş değrirmesin.Çok tşk ederim aynen bundan önce PRP de yapıldı bana onada 7.000 TL ödemiştik bu 3.deneme bizide maddi yönden sarstı biraz ama ne derlerse yapıyoruz inş. karşılığını da alırız canım. Allah herkesin gönlüne göre versin, Esra Erol izliyorum işten çıkışta millet çocuklarını bırakıp (2-3 tane) 2.kocaya kaçıyor çok sinirleniyorum böylelerini hadım edeceksin bizde bir sürü çile çekiyoruz inş. hepimizin duaları kabul olsun, ülkemize hayırlı evlatlar yetiştirmek nasip etsin inş.
Amin bu güzel dualarınız için çok teşekkür ederim.Amin inşallah Rabbim doğru yoldan ayırmasın. Umarım verdiğiniz tüm maddi manevi kayıplarıniz yerini bulur evlat hasretiniz hayırlısıyla yerini güzel umutlara sevinçlere bıraksın. Rabbim bu yolda ayağınıza taş değrirmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?