Merhaba öncelikle aynı konudan stresliyiz.
Ben de çok zor günler geçirdim. 1 yıl boyunca olmayınca gebelik doktorum hsg filmi önerdi, anestezili oldum ve t rahim çıktı. Araştırmalarım üzerine Adana da çok ama çok başarılı bir doktor ile tanışma fırsatım oldu. Diğer Doktorlar bana düşük olmadığı için histeroskopi yi Önermedi, çünkü düzgün yapılamaz ise yapısıklıkla uğraşmak zorunda kalınması daha can sıkıcı bir durum. Fakat Adana da ki doktorum kendi muayenesinde alttan kontrolünde bile t rahimi ekranda gösterdi, hsg filmi çekmeme aslında gerek yokmuş, doktorumun muayene ettiği makinesinasında gayet güzel göründü T rahim.
9 Haziran 2021 de T rahim düzeltilmesi için ameliyat oldum. Rahmim t olmasına ek çok dar bir Rahme sahipmişim.Çıktığımda ise ameliyatın iptal edildiğini sandım çünkü hiç bir şey anlamadım, zaten çok kısa sürmüş. Genelde max 10 dk diyorlar. İlişki 2 regl olana kadar yasaktı, ameliyat Üzerine 2 kez regl olup kontrole gittim herşey normal artık denemeye başlayın dedi doktorum. Fakat henüz bir gebelik yok. 1 yıl daha olmaz ise tüp bebek dediler.