- 7 Şubat 2024
- 197
- 70
- Konu Sahibi Gokkusagiperisi
Açıkçası ben de anestezi istemiyorum hayatımda hiç anestezi almadım nasıl olacak ve olacak hiçbir fikrim yok. adetleri çooookkk sancılı geçen bir insanım o sancıya alışık olduğumu düşünüyorum ama doktora anestezili mi olacak diye sorduğumda ben daha önce devlet hastanesinde çalışıyordum orda da şimdi de hep anestezili çektim anestesisiz çekimi önermiyoruz dedi bide tüp tıkanıklığı falan olunca çok ağrı oluyormuş öyle bir şey çıkarsa çok acı çekerim diye korkuyorumKarışmak gibi olsun istemiyorum bu arada hemşireyim bi hemşire olarak anesteziyi kabul etmedim ağrı eşiğinizi bilmiyorum ama bende çok güçlü değilim sadece 2 sn çekilecek ağrı için narkotik ilaç almayı doğru bulmuyorum ilaç komplikasyonu var işlem bittikten sonra çok şükür anesteziyi olmadım dedim 5 dk sonra kendime gelip işlerimi hallettim kanamamda hiç olmadı sadece verilen sıvı çıkışı oldu regl ağrısı genelde yaşamam 5 dk sancı hissettim 2 sn de kendi reglimden baya bi ağrı oldu yalan söyleyemem ama dayanılmayacak kadar değil