- 28 Temmuz 2023
- 215
- 96
- Konu Sahibi Gokkusagiperisi
Ay İnşallah bende kalirim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinÇekildiğim ay hamile kaldım arkadaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay İnşallah bende kalirim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinÇekildiğim ay hamile kaldım arkadaşlar
İnşallah Rabbim önce daha zoruna yetişsin bizden daha çok isteyen var kaç yıl uğraşan var rabbim önce onlara sonra bizlere İnşallah AminnBen geçen sene çekildim hala gebe kalamadım. Bu biraz da soruna bağlı. Tüplerde yapışıldık tıkanıklık varsa hamile kalınıyor filmden sonra. İnşallah sizin de öyle olur gelir bebişiniz
İnşallah canm umarım kalırım 35 gün regl olmuyorum hiç aksamazdi reglim tabi önceleri çok rahatsızlık geçirdim o zaman aksiyordu ama simdi hersey düzene bindi adetim düzgün oluyor hiç sasmiyordu ama orta da bir gram bile sorun yokken adet olmadım ne kist ne bisi hormonlar çok iyi ama olmadım şimdi duphaston diye bir adet söktürücü kullanıyorum mecburBende geçen sene mayıs ayında hsg çektirdim . Temiz çıktı. 2 buçuk yıldır sebepsiz infertilite tanısı vardı . 2 ay önce dış gebelik geçirdim ilk defa hamile kaldım ama olmadı hayırlısı buymuş demekki . Bende anestezi almadan çektirdim . Evet acı vardı ama anlık hemen sonrasında olmadı hatta hsg çektirdikten sonra işe gidip çalıştım . Bu arada hsg çektirmeden önce ağrı kesici içtirmişlerdi belki de onunda bir faydası olmuştu . Ama tüpte tıkanıklık vs varsa o sebepten ötürü çocuğunuz olmuyorsa güzel bir yöntem olabilir sizin için :)
Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin RabbimAy İnşallah bende kalirim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Önce daha darlarina sonra da bana dua edermisiniz hamilelerin duası kabul olurmuşAmin inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Rabbim herkese nasip etsin gönülden isteyenÖnce daha darlarina sonra da bana dua edermisiniz hamilelerin duası kabul olurmuş
Amin inşallah. Bu arada demeyi unuttum. Dış gebelik geçirdim ben rahim filminden üç ay sonra. Etkisi var mı bilmiyorum. Bir yıldır olmuyordu o zaman oldu. Sonra yine olmadı yedi aydır.İnşallah Rabbim önce daha zoruna yetişsin bizden daha çok isteyen var kaç yıl uğraşan var rabbim önce onlara sonra bizlere İnşallah Aminn
Allah inşallah bizlere de nasip eder bende kimyasal geçirdimAmin inşallah. Bu arada demeyi unuttum. Dış gebelik geçirdim ben rahim filminden üç ay sonra. Etkisi var mı bilmiyorum. Bir yıldır olmuyordu o zaman oldu. Sonra yine olmadı yedi aydır.
İnşallah cnm benim senin de biran önce olur İnşallahBen hsg den 3 ay sonra gebelik yasadim benimkisi bos gebelikle sonuclandi ama hsg nin gebe kalma uzerinde etkisi buyuk insallah gonlunce olur
Amin canimİnşallah cnm benim senin de biran önce olur İnşallah
Hsg den sonra kaç gün ilişkiye girmedinizÇekildiğim ay hamile kaldım arkadaşlar
Bugün 3 gün doktor hsgden hemen sonra girebilirsiniz dedi ama kanamam olduğu için girmedik dinen sakınca olur diye kanamam yok enfeksiyon için beklemem gerek galiba bir yerde okumuştum ama hayırlısı bugünden sonra devam Allahim izini ileHsg den sonra kaç gün ilişkiye girmediniz
Arkadaşlar merhaba hsg yaptıracağım inşallah doktorlar bir sorunun yok ama hsg ve hormonlara bakılsın dedi ama hamile kalamıyorum bu arada yurt dışında yaşıyorum hsg sonrası hamile kalanlar varmış gerçekten oluyor mu yani umudum var inşallah hsg den inşallah hemen sonra hamile kalırım sizler hemen mi kaldınız benimle paylaşırsanız sevinirim çok merak ediyorum bu konu hakkında görüşlerinizi
Ben doktora daha gitmedim 11 aydır deniyoruz bir bebek sahibi olamadım. Doktora gitmeyi düşünüyorum Ekim ayı gibi bana tavsiyelerin nelerdir sen gittiğinde adım adım uygulanan işlemler neydiKızlar merhaba ben bugün hsg çektirdim çok fazla ağrılı işlem değilmiş çok şükür tüplerim açıkmış ve doktorum kısa süre içinde gebe kalacağımı söyledi
1 gün bekledimHsg den sonra kaç gün ilişkiye girmediniz
1 gün beklediçek
1 gün bekledim
Hemen hamile kaldınız mı1 gün bekledim
Evet o ay hamile olduğumu öğrendimHemen hamile kaldınız mı