- Konu Sahibi Redkalonchoe
İnşallah bebiş vardır hayırlısı olsunCanım gelen giden yok hala ama testte yapmadım:) haftaya olmazsan ya pacagim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bebiş vardır hayırlısı olsunCanım gelen giden yok hala ama testte yapmadım:) haftaya olmazsan ya pacagim
Inşallah canim dua edelim hepimize inşallah :) bu ay femara tutar insallah aşılamaya 2.denemeye gerek kalmadan sende gebe kalırsınİnşallah bebiş vardır hayırlısı olsun![]()
2 ay önce kürtaj oldum ve uyuşturulmadan yapıldı ona dayanabildiysem bunada dayanırım diye düşünüyorum. Kürtajdan sonra rahmim zarar görmüş mü diye yaptırmak istiyorum aslındaöncesinden bir kadın doğum görmeli sizi allttan muane için akıntınz olursa yapamiyolar ilac vercekleri icin tuplere zarar verirmis tedavisini gör öyle gel yapalim diyolar hsgyi ben dün girdim biraz kisiden kişiye degisiyo agri esigi yani benim biraz agrim oldu kas gevsetici ignede yaptilar ama simdi rahatım cok sükür kac aydir rahim filmine girmeyi bekliyodum sonunda girdim.korkmayin rahat olun kısa bi islem saten ilaç verdikleri zaman biraz hafif sanci hissedebiliyosunuz
zarar görmüş olsa kendin anlarsın bana agrin olur veya nebilim lekenmeler seklinde kanaman olur insallah oyle birsey yoktur ama icinizin rahat etmesi icin olun yinede2 ay önce kürtaj oldum ve uyuşturulmadan yapıldı ona dayanabildiysem bunada dayanırım diye düşünüyorum. Kürtajdan sonra rahmim zarar görmüş mü diye yaptırmak istiyorum aslında
Normal mi bilmiyorum ama kürtajdan sonra bir buçuk ay boyunca felan kanamam olduzarar görmüş olsa kendin anlarsın bana agrin olur veya nebilim lekenmeler seklinde kanaman olur insallah oyle birsey yoktur ama icinizin rahat etmesi icin olun yinede
o bende de olmuştu kanamam 2ayı geçkin öyle kanamam oldu lekelenme seklinde oldu galiba vücut iste icini temizliyo derler ya öyle birsey galiba insallah bi sıkıntınz olmaz başkaNormal mi bilmiyorum ama kürtajdan sonra bir buçuk ay boyunca felan kanamam oldusonrasında da regl oldum zaten düzene girdi şimdi lekelenme şeklinde olmuyo ama yine de merak ediyorum işte
İnşAllah canımo bende de olmuştu kanamam 2ayı geçkin öyle kanamam oldu lekelenme seklinde oldu galiba vücut iste icini temizliyo derler ya öyle birsey galiba insallah bi sıkıntınz olmaz başka
Önce tedavi yapılması mı doğru yani canım ama ya tüpler tıkalıysa? Tedavi de boşuna olmaz mıöncesinden bir kadın doğum görmeli sizi allttan muane için akıntınz olursa yapamiyolar ilac vercekleri icin tuplere zarar verirmis tedavisini gör öyle gel yapalim diyolar hsgyi ben dün girdim biraz kisiden kişiye degisiyo agri esigi yani benim biraz agrim oldu kas gevsetici ignede yaptilar ama simdi rahatım cok sükür kac aydir rahim filmine girmeyi bekliyodum sonunda girdim.korkmayin rahat olun kısa bi islem saten ilaç verdikleri zaman biraz hafif sanci hissedebiliyosunuz
Merhaba gebelik oluştumu acabaBende bu ekimde hsg çektirdim. Femara ile yumurtamı büyüttüm aynı zamanda 10 gün öncede ovitral ile çatlattım bakalım kısmet inş bu ay olur. Çok ümidim yok bir yıldır uğraşıyorum ama sonuç alamadım pco sendromum aynı zamanda.
Malesef canım gebelik oluşmadı. Ben de bu ay tekrar femara kullandım ama ovitreal kullanmak istemedim doğal çatlamasını bekledik. 30.mm iken çatladı şimdi 5. günümdeyim. Regl olmamı bekliycem çok ümitlenmiyorum ama adet olacakmış gibi sancım var birde arada batmalarım oluyor. İnş bu ay güzel haberler alabiliriz.Merhaba gebelik oluştumu acaba
İnşallah bu ay güzel haberler alırsınızMalesef canım gebelik oluşmadı. Ben de bu ay tekrar femara kullandım ama ovitreal kullanmak istemedim doğal çatlamasını bekledik. 30.mm iken çatladı şimdi 5. günümdeyim. Regl olmamı bekliycem çok ümitlenmiyorum ama adet olacakmış gibi sancım var birde arada batmalarım oluyor. İnş bu ay güzel haberler alabiliriz.
İnşallah isteyen herkese nasip olur. Siz ne durumdasınız çok takip edemiyorum kusura bakmayınİnşallah bu ay güzel haberler alırsınız![]()
Ben bu ay adetim bittikten 3 gün sonra hsg çekindim çok şükür tüpler açık rahim şekli iyi herhangi bi sorun çıkmadı bende yumurta tembelliği var 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım yumurtlarım çok güzel büyüdü 19-21-22-23 mm ama tutmadı maalesefİnşallah isteyen herkese nasip olur. Siz ne durumdasınız çok takip edemiyorum kusura bakmayın
Canım femaradan sonra kaçıncı gün gittin kontrole ve 1 defa mı bakıldı yumurtana kaçıncı gün iğne ve aşılama yaptıDoktor aşılamaya gerek yok dedi femara verdi çatlatma iğnesi olucam salı günü doktor randevum var yumurtalar gelişti mi diye bakıcak
Femarayı adetimin 3. Günü kullanmaya başladım 5 gün kullandım ilaç bittikten 3 gün sonra kontrole gittim 3 tane yumurtam olmuş bizim için bir tane yeterli ded 19 mm olmuştu çok güzel dedi 2 gün sonrada çatlatma iğnesi vuruldum ama aşılama yapmadı kendi halimize bıraktıCanım femaradan sonra kaçıncı gün gittin kontrole ve 1 defa mı bakıldı yumurtana kaçıncı gün iğne ve aşılama yaptı
İnşallah güzel haberlerinizi alırız benimde bat 7 bu arada inş güzel haberleri beraber alırız. Benim 3. Bu ay femara ile çok umutluydum ancak olmadıkça baya ümitlerim tükenmeye başladıBen bu ay adetim bittikten 3 gün sonra hsg çekindim çok şükür tüpler açık rahim şekli iyi herhangi bi sorun çıkmadı bende yumurta tembelliği var 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım yumurtlarım çok güzel büyüdü 19-21-22-23 mm ama tutmadı maalesefondan sonrada zaten hsg çekinmeye karar vermiştim .Bu ay artı olarak bal çörek otu tarçın karışımı yaptım yedim bakalım bekliyorum bat 7 kasım inşallah bu ay gebelik oluşur bu ayda olmazsa femara kullanacağım doktorum söyledi ve ayrıyetten belime hacamat ile sülük yaptıracağım çok etkisinş gören var gebelik için Allahtan ümit kesilmez
![]()
Yaaaİnşallah güzel haberlerinizi alırız benimde bat 7 bu arada inş güzel haberleri beraber alırız. Benim 3. Bu ay femara ile çok umutluydum ancak olmadıkça baya ümitlerim tükenmeye başladı
Hadi inş gebelik belirtisidir canım. Hsg den sonra gebelik şansının arttığını söylemişti dr um bana sendede sorun yokmuş bence ümidini kaybetmeYaaainşallah canım allahtan hayırlısı bu ay hsg felan oldu hiç ümitlenmek istemiyorum ama aşırı derecede mide bulantım var doktorum matofin hap ilk hafta bulantı yapar sonra geçer diyordu benim ilk hafta olmadı bu hafta başladı 3 hafta olmuştu ilacı içelide
![]()
Aynısını bende dedim ne zaman başlıcam dedim ohohooo dediler günaydın sana :)Sana tavsiyem anestezili çektr canm ben oyle yaptm ne ara işlem basladi ne ara bitti anlamadm hatta uyandgmda ne zaman baslicak demistim![]()