• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık HSG sonrası hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaman biraz geçmiş ama bende hsg çekilicem yarın ama doktorum o ay gebelik olmucak radyasyon aldığın için demişti sizlerin nasıl oldu
Bana da korun demişti. Reglim bitsin diye heyecanla bekliyorum.

Ayy ne güzel yA bana korun demedi ama radyasyon aldığım için erteleyelim dedi bende korunmuyorum☺️Umarım sağlıklı bir şekilde olur bebişler sen ilk ay mı hamile kaldın
Evt
Ayy ne güzel yA bana korun demedi ama radyasyon aldığım için erteleyelim dedi bende korunmuyorum☺️Umarım sağlıklı bir şekilde olur bebişler sen ilk ay mı hamile kaldın
Bana korun dedı ben oay akışına bıraktım
Hamile kaldım o ay

Burda okuyordum hsgden sonra hemen hamile kalınıyor diye gercekten de faydası oluyor o zaman kaç aylıksınız sağlıklı gelsin inşallahh birde tedavi gördünüzmü
Ben kasim sonu bekliyorum dogumu nasipse
Rahimfilmi cekildim hemenoay hamile kaldim
Once ilactedavisi gördüm ama yumurtlama sıkıntım yoktu
Rahimfilmi ile oldu

Ben kasim sonu bekliyorum dogumu nasipse
Rahimfilmi cekildim hemenoay hamile kaldim
Once ilactedavisi gördüm ama yumurtlama sıkıntım yoktu
Rahimfilmi ile oldu
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...benimde pco var ama adet görüyorum 2 çatlatma iğnesi oldum olmadı bu ay film çekildi akışına bıraktık... teşekkür ederim cevabın için

Aslında soyle ben yumurtlama gunumu takip edip ogunler iliskiye girmedim
Megerse girdigimgunde devam ediyormuş yumurtlama
Yani nasip oldu
Amin herkse
Ben korktum açıkçası ilaç radyasyon vs deyince doktor. Korundum ay boyunca. Yumurtlama takibi yapmadım zaten. Adetim yeni bitti. İlk gün dr gittim kist vs kontrol etti temiz çıktı. Perşembe yine gidip yumurta gelişimine bakacak belki çatlatma iğnesi verecek. O yüzden ovu testi yapsam mı bilmiyorum

Ben korktum açıkçası ilaç radyasyon vs deyince doktor. Korundum ay boyunca. Yumurtlama takibi yapmadım zaten. Adetim yeni bitti. İlk gün dr gittim kist vs kontrol etti temiz çıktı. Perşembe yine gidip yumurta gelişimine bakacak belki çatlatma iğnesi verecek. O yüzden ovu testi yapsam mı bilmiyorum
Koruduysan diger ay denersin

Back
X