- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
- Konu Sahibi Redkalonchoe
çok mutsuzum 6 ay olucak hala hamile kalamadımAnestezisiz çektirdim canım ağrı 10 saniye falan oldu ağrılı bi işlem değilmiş korkulacak bişey değilmiş yani temiz çıktı çok şükür :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok mutsuzum 6 ay olucak hala hamile kalamadımAnestezisiz çektirdim canım ağrı 10 saniye falan oldu ağrılı bi işlem değilmiş korkulacak bişey değilmiş yani temiz çıktı çok şükür :)
Nasip canım ya biz de kaç ay oldu deniyoruz ama işte Allahtan bi umut bi mucize bekliyoruz İnşallah hepimize nasip olur tez zamandaçok mutsuzum 6 ay olucak hala hamile kalamadım
Hsg çekildiğim ay korunmam gerektiğini söyledi dr, ilaç verildiği içşn. Bu ay deneyeceğiz inşallah hamile kalırımBende hsg çekildigim ay hamile kaldim
Bana da korun demişti. Reglim bitsin diye heyecanla bekliyorum.Zaman biraz geçmiş ama bende hsg çekilicem yarın ama doktorum o ay gebelik olmucak radyasyon aldığın için demişti sizlerin nasıl oldu
1000 tl ye çektirdim benhsg anestezili özelde fiyatları kaç civarında bilen varmı
Banada korun dedı ama hamıle kaldımHsg çekildiğim ay korunmam gerektiğini söyledi dr, ilaç verildiği içşn. Bu ay deneyeceğiz inşallah hamile kalırım
Bende 1000 TL’ye çektirmıştım baya oluyo çektireli teşekkürler1000 tl ye çektirdim ben
Ayy ne güzel yA bana korun demedi ama radyasyon aldığım için erteleyelim dedi bende korunmuyorumBanada korun dedı ama hamıle kaldım
Umarım herşey gönlünce olurBana da korun demişti. Reglim bitsin diye heyecanla bekliyorum.
EvtAyy ne güzel yA bana korun demedi ama radyasyon aldığım için erteleyelim dedi bende korunmuyorumUmarım sağlıklı bir şekilde olur bebişler sen ilk ay mı hamile kaldın
Bana korun dedı ben oay akışına bıraktımAyy ne güzel yA bana korun demedi ama radyasyon aldığım için erteleyelim dedi bende korunmuyorumUmarım sağlıklı bir şekilde olur bebişler sen ilk ay mı hamile kaldın
Burda okuyordum hsgden sonra hemen hamile kalınıyor diye gercekten de faydası oluyor o zaman kaç aylıksınız sağlıklı gelsin inşallahh birde tedavi gördünüzmüEvt
Bana korun dedı ben oay akışına bıraktım
Hamile kaldım o ay
Ben kasim sonu bekliyorum dogumu nasipseBurda okuyordum hsgden sonra hemen hamile kalınıyor diye gercekten de faydası oluyor o zaman kaç aylıksınız sağlıklı gelsin inşallahh birde tedavi gördünüzmü
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...benimde pco var ama adet görüyorum 2 çatlatma iğnesi oldum olmadı bu ay film çekildi akışına bıraktık... teşekkür ederim cevabın içinBen kasim sonu bekliyorum dogumu nasipse
Rahimfilmi cekildim hemenoay hamile kaldim
Once ilactedavisi gördüm ama yumurtlama sıkıntım yoktu
Rahimfilmi ile oldu
Âmin darisi basina enkisa zamanda rabbim nasip etsinAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...benimde pco var ama adet görüyorum 2 çatlatma iğnesi oldum olmadı bu ay film çekildi akışına bıraktık... teşekkür ederim cevabın için
Korunmamışsın demek ki:))) sağlıkla alın inşallah kucağınızaBanada korun dedı ama hamıle kaldım
Amin inşallah.Umarım herşey gönlünce olurBeklemek çok zor
Aslında soyle ben yumurtlama gunumu takip edip ogunler iliskiye girmedimKorunmamışsın demek ki:))) sağlıkla alın inşallah kucağınıza
Ben korktum açıkçası ilaç radyasyon vs deyince doktor. Korundum ay boyunca. Yumurtlama takibi yapmadım zaten. Adetim yeni bitti. İlk gün dr gittim kist vs kontrol etti temiz çıktı. Perşembe yine gidip yumurta gelişimine bakacak belki çatlatma iğnesi verecek. O yüzden ovu testi yapsam mı bilmiyorumAslında soyle ben yumurtlama gunumu takip edip ogunler iliskiye girmedim
Megerse girdigimgunde devam ediyormuş yumurtlama
Yani nasip oldu
Amin herkse
Koruduysan diger ay denersinBen korktum açıkçası ilaç radyasyon vs deyince doktor. Korundum ay boyunca. Yumurtlama takibi yapmadım zaten. Adetim yeni bitti. İlk gün dr gittim kist vs kontrol etti temiz çıktı. Perşembe yine gidip yumurta gelişimine bakacak belki çatlatma iğnesi verecek. O yüzden ovu testi yapsam mı bilmiyorum
Öyle yapıcam. Umarım hamile kalırımKoruduysan diger ay denersin