• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık HSG sonrası hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha iyi cnm erken çekilmesi adetine nekadar var olmazsa bile tedavine devam et evde otururken bisey olmuyo valla ben bunu anladım 1 yıl boyunca hastaneye gittim hap kullandım ama şükür oldu ben bile inanamadım
Hsg durumuna göre tedaviye devam ederiz demişti doktor boşuna da ilaç kullandırmayalım demişti o yüzden erken çekildi... Senin adınada çok sevindim hayırlısı olsun inşallah ❤ adetime 5 gün var şuan

Hsg durumuna göre tedaviye devam ederiz demişti doktor boşuna da ilaç kullandırmayalım demişti o yüzden erken çekildi... Senin adınada çok sevindim hayırlısı olsun inşallah ❤ adetime 5 gün var şuan
Inşallah vardır cnm yoksada üzülme öbur aylar denersin sana belirtilerimi yazayım ama herkeste aynı olacak diye birşey yok tabiki adetime 1 hafta kala ayağa kalkınca koltuktan gözüm kararmaya başladı ama anlık kararıyo geçiyordu tansiyonum düşer gibi goguslerimde dolgunluk farkettim aci yoktu idrarım limon gibi sarı geldi ilkdefa parlaktı cok susuyordum habire yemek tariflerine bakiyordum netten yüzümde sivilce çıkmazdı adet günü geldi yüzüm sivilcelendi adet olmadım ama karnım şiddetli bi şekilde aynı adet sancısı giriyordu bu bole 5 gün devam etti eşimin ısrarıyla test yaptım pozitif cıktı tabi ben bu belirtileri yaşarken aklımın ucundan dahi geçmedi hamile olduğum insan yaşamayınca nasıl bisey bilemiyo tabi

Inşallah vardır cnm yoksada üzülme öbur aylar denersin sana belirtilerimi yazayım ama herkeste aynı olacak diye birşey yok tabiki adetime 1 hafta kala ayağa kalkınca koltuktan gözüm kararmaya başladı ama anlık kararıyo geçiyordu tansiyonum düşer gibi goguslerimde dolgunluk farkettim aci yoktu idrarım limon gibi sarı geldi ilkdefa parlaktı cok susuyordum habire yemek tariflerine bakiyordum netten yüzümde sivilce çıkmazdı adet günü geldi yüzüm sivilcelendi adet olmadım ama karnım şiddetli bi şekilde aynı adet sancısı giriyordu bu bole 5 gün devam etti eşimin ısrarıyla test yaptım pozitif cıktı tabi ben bu belirtileri yaşarken aklımın ucundan dahi geçmedi hamile olduğum insan yaşamayınca nasıl bisey bilemiyo tabi
Birde beyaz akıntı vardı adet geçti o yine devam etti

Çok sağol canım ❤️❤️Benimde yaklaşık 3-4 gündür çok kasık ağrım var sanki adet olacakmış gibi arada birde kramp giriyor bugün birZ daha normal yok gibi doğrusu, bide yüzümde genelde sivilce hiiç çıkmaz ama okadar çok sivilcelendim ki inşallah diyoruma adet olcam diye değildir :) hayırlısı olsun tek dileğimiz o zamanını bekliyor demekki

Ne kadar güzel yaa, inşallah benimde oluuur... 2 yıldır istiyoruz sadece 2ay yumurta büyütme için tedavi yaptık ama olmadı sonrasınde doktor hsg istedi ve bu ay çekildim bakalım adet olcakmıyımm son 5 günüm var adete ❤❤ne gibi belirtiler yaşadınız acaba??
Ben 3 ay klomen kullandım olmamıştı. Belirti olarak da adet belirtisi ile ayni birebir hiç bir fark yok kasık ağrısı göğüs hassasiyeti sık idrara cikiyorum ama normal de de öyleydi benim başka belirti yok canım

2 gün sonra hsg çektireceğim çikolata kistim var ağrılı birşey mi kimi hiç bişey hissetmemiş kimi kıvranmış:(

Bende 19eylulde cekildim suan reglimin 3.gunundeym yumurtlamada oldu iliskide ama yine olmadi gebelik maalesef.. bu ay olur inşallah

Sana tavsiyem anestezili çektr canm ben oyle yaptm ne ara işlem basladi ne ara bitti anlamadm hatta uyandgmda ne zaman baslicak demistim😂
Sordum anestezisiz zaten acısız ağrısız bir işlem sadece hafif bi Adet sancısı gibi dediler telefonda tabi ben yine çekilip tecrübe sahiplerine sorayım dedim 😬 inşallah sen de isteyen herkesle beraber ben de tez zamanda sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza🤲🏻

Sordum anestezisiz zaten acısız ağrısız bir işlem sadece hafif bi Adet sancısı gibi dediler telefonda tabi ben yine çekilip tecrübe sahiplerine sorayım dedim 😬 inşallah sen de isteyen herkesle beraber ben de tez zamanda sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza🤲🏻
Benm doktorum eger tupun darsa dayanamazsin dedi ve gercekten sagda darlik cikti verdigi sivinin basinciyla acildi sukur.. amin inşallah canm🤲🤲

Aminn aminn inşallah canm benm🤲hsgden de hic korkma cok basit inşallaj temiz cikar 😘

Aminn aminn inşallah canm benm🤲hsgden de hic korkma cok basit inşallaj temiz cikar 😘
İnşallah bakalım evlat sahibi olacaksam eğer onun acısına da razıyım çikolata kistim var yememe içmeme dikkat etmem gerekiyormuş sevdiğim çoğu şeyi yemeyi bıraktım veya minimuma indirdim sigarayı bıraktım yani bebek için katlanılıyo çoğu şeye 😪

İnşallah bakalım evlat sahibi olacaksam eğer onun acısına da razıyım çikolata kistim var yememe içmeme dikkat etmem gerekiyormuş sevdiğim çoğu şeyi yemeyi bıraktım veya minimuma indirdim sigarayı bıraktım yani bebek için katlanılıyo çoğu şeye 😪
Oyle tabi ama anestezi almak varkende aci cekmenin anlami yok canm bende 14. Aya girdim ugrasiyorum pkosum son klomeni agustosta kullandim tedaviyi biraktim inşallah hepimiz bian once mucizemize kavusur🤲

Zaman biraz geçmiş ama bende hsg çekilicem yarın ama doktorum o ay gebelik olmucak radyasyon aldığın için demişti sizlerin nasıl oldu
Bana korun veya korunma demedi sadece rahime müdahale ettiğimiz için Ekim ayında femara başlayacağız dedi bide prolaktin yuksek cıkmıstı onun için ilaç verdi birde hücre yenileyici takviye verdi folik asit gibi. ben regl in 7.günü cekildim tahminimce onuncu gun yumurtlama olmuş hamile kaldım hemde prolaktin için dostinex ve antibiyotik içerken hiç bişe olmadı ikı gun sonra 3 aylık olucaz Allahın izniyle yalnız benim kırmızı kırmızı kanamalarım oldu yine de düşmedi cok sukur dostinex düşük yaptırıyor muş mesela ben ogrenene kadar yarım yarım olmak üzere 3 tane sanırım hap içtim yine de bişe olmadı

Zaman biraz geçmiş ama bende hsg çekilicem yarın ama doktorum o ay gebelik olmucak radyasyon aldığın için demişti sizlerin nasıl oldu
Ben 28 eylülde çektirdim ama doktorum öyle birşey söylemedi banaa, hatta olasılığı arttırıyor hamilelik şansın bu ay yüksek demişti, ama sanırım maalesef olmadı, bu sabah sancılarım başladı ve galiba adet olacağım 🤷

Bana korun veya korunma demedi sadece rahime müdahale ettiğimiz için Ekim ayında femara başlayacağız dedi bide prolaktin yuksek cıkmıstı onun için ilaç verdi birde hücre yenileyici takviye verdi folik asit gibi. ben regl in 7.günü cekildim tahminimce onuncu gun yumurtlama olmuş hamile kaldım hemde prolaktin için dostinex ve antibiyotik içerken hiç bişe olmadı ikı gun sonra 3 aylık olucaz Allahın izniyle yalnız benim kırmızı kırmızı kanamalarım oldu yine de düşmedi cok sukur dostinex düşük yaptırıyor muş mesela ben ogrenene kadar yarım yarım olmak üzere 3 tane sanırım hap içtim yine de bişe olmadı
Anladım banada dostinex verdi yeni başladım benimde prolaktin yüksek çıktı benimde yarın reglinin 7. Günü oluyor tesadüf 😊inşallah bende hamile kalırım o zaman Evladını da Allahım bağışlasın

Back
X