• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık HSG sonrası hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 28 eylülde çektirdim ama doktorum öyle birşey söylemedi banaa, hatta olasılığı arttırıyor hamilelik şansın bu ay yüksek demişti, ama sanırım maalesef olmadı, bu sabah sancılarım başladı ve galiba adet olacağım 🤷
Hayırlısı inşallah birdahaki ay kimsenin kucağı boş kalmasın🙏🏻

Anladım banada dostinex verdi yeni başladım benimde prolaktin yüksek çıktı benimde yarın reglinin 7. Günü oluyor tesadüf 😊inşallah bende hamile kalırım o zaman Evladını da Allahım bağışlasın
Amin inşallah daha önce kürtajı ız varmı

Ben de çekildim hsg doktor bana korun korunma gibi bişey demedi sadece çekildikten sonraki 2 gün ilişki yasak dedi ve benim damla şeklinde pembemsi akıntım oluyo normalmiş sanırım bi damla geliyo akşama kadar bişey Yok sonra akşam bi damla daha gelmiş normal dimi kendime hep öyle söylüyorum da 😂

Ben de çekildim hsg doktor bana korun korunma gibi bişey demedi sadece çekildikten sonraki 2 gün ilişki yasak dedi ve benim damla şeklinde pembemsi akıntım oluyo normalmiş sanırım bi damla geliyo akşama kadar bişey Yok sonra akşam bi damla daha gelmiş normal dimi kendime hep öyle söylüyorum da 😂
Bende cuma günü cektiricem açıyor diyorlar senin nasıl geçti korkuyorum ya

Bende cuma günü cektiricem açıyor diyorlar senin nasıl geçti korkuyorum ya
Yok yok hiç korkma canım anestezi olmadan çekildim şimdiki cihazlardanmış acısız ağrısız gerçekten sadece ilaç veriyorlar böyle hani Adet sancısı olur ya derinden pis bi sızı o ilacı verirken öyle bi sancı o da 5-10 saniye falan sürüyo sonra o acı da geçiyo acı bile değil sadece tüpleri kapalı olanın falan acı oluyomuş galiba ama stres yapıcak korkacak hiç bişey Yok 5-10 dakikalık bi işlem zaten gayet basit normal muayene gibi sadece benim damla damla akıntım bitmedi dün çekildim işte hala damla bi geliyo bi gelmiyo 🤷🏻‍♀️

Yok yok hiç korkma canım anestezi olmadan çekildim şimdiki cihazlardanmış acısız ağrısız gerçekten sadece ilaç veriyorlar böyle hani Adet sancısı olur ya derinden pis bi sızı o ilacı verirken öyle bi sancı o da 5-10 saniye falan sürüyo sonra o acı da geçiyo acı bile değil sadece tüpleri kapalı olanın falan acı oluyomuş galiba ama stres yapıcak korkacak hiç bişey Yok 5-10 dakikalık bi işlem zaten gayet basit normal muayene gibi sadece benim damla damla akıntım bitmedi dün çekildim işte hala damla bi geliyo bi gelmiyo 🤷🏻‍♀️
Ay çok teşekkür ediyorum bu bana moral oldu bende cuma cektiricem inşallah çektirdikten sonra usutmememiz gerek kendimizi galiba doktor bununla bilgi veriyormu

Az önce çıktım kızlar anestezili tüplerde bir tıkanıklık gözükmüyor çok şükür artık sonrasına bakıcaz

Ay çok teşekkür ediyorum bu bana moral oldu bende cuma cektiricem inşallah çektirdikten sonra usutmememiz gerek kendimizi galiba doktor bununla bilgi veriyormu
Yoo üşütme falan demedi 2 gün ilişki yasak dedi herşey yolunda görünüyo dedi o akıntı için de gün içinde biter dedi ama ertesi Güne yani düne sarktı bugün bişey yok normal hayatına devam edebilirsin Tuvalet duş hiç bir sıkıntı yok sadece ilişki 2 gün yasak dedi o kadar bende öyle hazırlandım ki sanki ameliyat olcam ev işlerini falan hepsini bitirdim ki geldiğimde yatmam gerekirse diye dönüşte Market alışverişi falan yaptım o kadar günlük bişey yani 😄

Yoo üşütme falan demedi 2 gün ilişki yasak dedi herşey yolunda görünüyo dedi o akıntı için de gün içinde biter dedi ama ertesi Güne yani düne sarktı bugün bişey yok normal hayatına devam edebilirsin Tuvalet duş hiç bir sıkıntı yok sadece ilişki 2 gün yasak dedi o kadar bende öyle hazırlandım ki sanki ameliyat olcam ev işlerini falan hepsini bitirdim ki geldiğimde yatmam gerekirse diye dönüşte Market alışverişi falan yaptım o kadar günlük bişey yani 😄
Ay ne güzel inşallah iyi gecer benimde 😁

1 yıldır bebek istiyorduk olmuyordu polikistik overdim doktora gittim ve rahim filmi çekti. Bir tüpüm tamamen kapalı diğerinde ise çok az açıklık vardı. O sıra da eşim de doktora gitti ve sperm sayısının azlığından ameliyat oldu. Doktor çok umutsuz konuştu. Benim laparoskopi olmam gerekti. Çocuk sahibi olmayı aklımdan çıkardığım ay hamile kaldım. Şu an bebeğim 2 aylık. Asla umudunuzu kesmeyin çok çok dua edin hayırlısı sizin olsun.

Sordum anestezisiz zaten acısız ağrısız bir işlem sadece hafif bi Adet sancısı gibi dediler telefonda tabi ben yine çekilip tecrübe sahiplerine sorayım dedim 😬 inşallah sen de isteyen herkesle beraber ben de tez zamanda sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza🤲🏻
ANESTEZİLİ YAPMANI TAVSİYE EDERİM AĞRILI BİR İŞLEM DAYANILMIYCAK GİBİ DEĞİL AMA 30 SANİYE FALAN SÜRDÜ ÇIĞLIK ATTIM BEN YAPIŞIKLI VARDI BELKİDE AÇILDI ONDANDA OLABİLİR. :)

ANESTEZİLİ YAPMANI TAVSİYE EDERİM AĞRILI BİR İŞLEM DAYANILMIYCAK GİBİ DEĞİL AMA 30 SANİYE FALAN SÜRDÜ ÇIĞLIK ATTIM BEN YAPIŞIKLI VARDI BELKİDE AÇILDI ONDANDA OLABİLİR. :)
Anestezisiz çektirdim canım ağrı 10 saniye falan oldu ağrılı bi işlem değilmiş korkulacak bişey değilmiş yani temiz çıktı çok şükür :)

Anestezisiz çektirdim canım ağrı 10 saniye falan oldu ağrılı bi işlem değilmiş korkulacak bişey değilmiş yani temiz çıktı çok şükür :)
çok şükür canım benim inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın benimde temiz çıktı demekki yapışıklık varmış o canımı yaktı

Back
X