Gebeliğe Hazırlık HSG sonrası hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh ne kadar güzel, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.... Nasıl belirtiler yaşadınız acaba?? Adet tarihi geçincemi öğrendiniz
Benim kasık sancılarından Baska belirtim yoktu 2 ay basladı belirtilerim. Benım bunda once dusuk vardı ilişki sırası sancım olurdu hamileyken bunu da o şekilde anladım adet geceden öğrendim 8 gun falan vardı ama benım erken döllenme olmuş

Kizlar bugun rahim filmi cektirdim sonuctan anlayan var mi acaba ? Bu sekilde hamile kalabilir miyim ?

Eklentiler

• 97AA2702-914B-47D7-B042-44C370CEEF26.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 257
Bennnnnn hiç adet olmadan kaldım. Hsg den sonra oysaki buyumemisti yumurta mucize . Hsg kesinlikle kolaylaştırıyor.

Bennnnnn❤ hiç adet olmadan kaldım. Hsg den sonra oysaki buyumemisti yumurta mucize . Hsg kesinlikle kolaylaştırıyor.
Ne kadar güzel yaa, inşallah benimde oluuur... 2 yıldır istiyoruz sadece 2ay yumurta büyütme için tedavi yaptık ama olmadı sonrasınde doktor hsg istedi ve bu ay çekildim bakalım adet olcakmıyımm son 5 günüm var adete ne gibi belirtiler yaşadınız acaba??

Kizlar bugun rahim filmi cektirdim sonuctan anlayan var mi acaba ? Bu sekilde hamile kalabilir miyim ?
Bende çektirdim bendede vardı böyle rapor sanırım aynı merkezde çektirmişiz... Raporunuzu doktorunuza gösterirseniz size açıklama yapacaktır birde ben çektireceğim zaman isterseniz işlemi yapacak olan doktordanda görüş alabilirsiniz demişlerdi telefonlada kabul ediyormuş, eğer işlemi yaptırdığınız merkezi arayip doktorla görüşmek istersenizde doğru bilgi alabilirsinizben görüşmüştüm faydalı oluyor...

Herhangi bir tedavi uygulandı mı??
Evet cnm daha öncesinde 1 yıl tedavi gördüm pkoyum ben klomen kullandım 3 ay 5 ayda matofin olmadi hag cekelim dedi çektik ertesi ay hamile kaldım ama inofolicde içmiştim folik asit pkolularin kullandığı çok şükür oldu hsg açık çıkmıştı ama yinede etkisi var bence

Bende sadece 2 ay tedavi uygulandı sonra hsg çekildi bakalım bekliyorum.... Böyle yorumları okuyuncada iyice heyecanlanıyorum:) hsg benimde temiz çıktı başkada bir sorunum yoktu bakalım hayırlısı olmazsa önümüzdeki ay tekrar tedaviye başlıyoruz, yumurta geliştirme çatlatma vs :)

Daha iyi cnm erken çekilmesi adetine nekadar var olmazsa bile tedavine devam et evde otururken bisey olmuyo valla ben bunu anladım 1 yıl boyunca hastaneye gittim hap kullandım ama şükür oldu ben bile inanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…