Gebeliğe Hazırlık Hsg sonrasi gebelik umudu:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende yarin vereyim sparisi, 5 tanede gebelik testi hediyesi var :' ) istemsiz güldüm, ovulasyon yakaladim da kaldi gebelik testi gönlünce olsun canim

Bir arkadas yazmsti, inciri ortadan kesip oldugu gibi zeytinyagi dolu bir kaba koymus hergun ac karnina birtane kendisi, 2 tane esi yemis burda tavsiyede bulundu onu yapicm, 9 10 tane at icine iyice ozumzesin ben denicem bunuda. Konuyu bulursam seni etiketlim ordan oku.

Okudum canim kac gun yapilicak peki adami elimle kilo aldirdim banada yuh olsun

Okudum canim kac gun yapilicakmis adamada kendi elimle kilo aldirdim banada yuh olsun

Kizlar ovulasyon testine ne zaman baslamamiz gerekiyor bilginiz varmi hangi marka iyi birde testlerin icindeki adet sayisida farkli kafam basmadi ya bi turlu
Kuzu ben laboquick marka kullanmistim gercekten iyi bi marka ovu testleri basarili yani adet baslangicindan itibaren 10. Yada 11. Gunde basla ve her gun ayni saatte yapmalisin netten almistim bende

Bende sali gidicem doktordan istcm hsg yi..
İnsallah ise yarar. Biraz acili oluyor ama mecburen katlanicm
Insallah canim hsg nin bence faydasi oluyo hem teshis hem tedavi korkulacak bisey yok hangi sehirdesin eger ist daysan kesinlikle ekomar derim

nurr64 canim sana bisey sorcam cok afedersin ama klomen sende kabizlik yaptimi ya ben 3 gundur feciyim gerci yumurtlama falan gecti klomen bitelide 9 gun oluyo ama yinede onun etkismidir diyorum

nurr64 canim sana bisey sorcam cok afedersin ama klomen sende kabizlik yaptimi ya ben 3 gundur feciyim gerci yumurtlama falan gecti klomen bitelide 9 gun oluyo ama yinede onun etkismidir diyorum
Canim farketmedim cunku bende kabizlik kronik. Ama 4 aydr 6 kilo felan aldim klomenle beraber

Kizlar varmi bi gelisme benim bogazlarim indi adetimde yeni bitti bu ayda yalan oldu.. ilac verir muhtemelen dr gitsem

Kızlar tarlusal kullanıyorum bitmek üzere ama hala gelen giden yok belirti de yok gelsede rahatlasam ya tedavime başlasam hsg için tarih verilecek adet olursam

Kızlar tarlusal kullanıyorum bitmek üzere ama hala gelen giden yok belirti de yok gelsede rahatlasam ya tedavime başlasam hsg için tarih verilecek adet olursam
Canim ins bi an once olursun insan biran once olup bitsin ovulasyon baslasin istiyor :)ben napicam bogazlarim indi

Kizlar yarin gitsem de igne filanmi istesem daha ovulasyon ayin 5,6 si gibi bi sorun olurmu siizce

Canim adetin kac gun gecti ilaca ragmen hasta olmadiysan hamile olabilirmisin acaba kiminde gec dollenme oluyormusya

Kizlar bu arada bende de pek bi degisiklik yok sadece istahim baya yerinde klomendendir diyorum birde yaklasik 5 gundur kabizlik var ara ara sizlayqn belim ama goguslerimde hic bi degisiklik yok

Canim adetin kac gun gecti ilaca ragmen hasta olmadiysan hamile olabilirmisin acaba kiminde gec dollenme oluyormusya
Ya canım bakalim ilaç yarın bitecek ilaç bitince en geç 10 gün içerisinde olunur deniliyor bakalım mecbur bekleyeceğim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…