Gebeliğe Hazırlık Hsg sonrasi gebelik umudu:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim 10. Gun esit gibimi duruyo catlamis olabilirmi acaba sen yinede yapmaya devam et bence
Yok ya hepsi ayni koyulukta silik ilk defa bu ay adetim 5 gun erken geldi film cekindigim icin normalde aylardir 12 13 gibi catlamam oluyordu bu ay 5ini gosteriyor program ama testlerde hicbi gelisme yok sanirim vucudum yine onceki aylar gibi davranicak allak bullak oldu ve cok skldim.

Canim gittinmi doktora ben catlatma ignesi olmamistim canim
Hımm anladım cnm. Dün gittim cnm da pek iç açıcı değildi, buay günde 2 klomen kullanmama rağmen olgunluğa erisecek 1 yumurta gözüküo diğerleri baya küçük dedi. hadi o neysede 1 haftadr estrofem kullanmama rağmen de hâlâ rahmin çok ince dedi o canımızı sıktı. 2ay önce histeroskopi+hsg yapılmıştı belki histeroskopiden snra yapisiklik olmuştur rahmin kalınlaşmasını o da etkileyebilir oyüzden tekrar operasyonu yaptırman gerekebilir dedi canım sıkıldı yani. yarınki kontrolüme göre olmazsa tüp doktorumla görüşmemi istedi, bakalım hayırlısı artık.

Canim belki klomen yapmistir benim doktorum oyle dedi klomen bazi bunyelere yapabiliyomus ama bu engel degil dedi bi sonraki klomen kullaniminda rahim kalinlastirici ilac vericem dedi

Kizlaaaar benim bugun bat gunumdu ama olmadim klomenmi yapmistir yaaaaa bide test yaptim hic bisey cikmadi olsa cikardi dimi

Canim ne yaptin yazmadin hic
Bekliyorum canim ya.en son yumurta catlamadi.rahim kabarmis kalinlik cok iyi dedi gonderdi doktor. Bat 8 subat yarin. Iki gundur kasigim vajinanin uzeri agriyor ara ara adetten mi bilemedim

Benimde durumlar bu aekilde son 2 sltestin birini sabah digerini aksam yaptim en koyu halindeydi aksama silinmis bugun akintimda cok olmus sanirim catlama bugun gerceklesti

Eklentiler

• 20180207_233715.jpg
    21,6 KB · Görüntüleme: 27
Kizlar dun yani persembe aksami yakaladim koyu cizgiyi :)Artik hayirlisi Rabbimden..carsamba,persembe ve cumayi degerlendirmem yeterli sanirim sonrasinda uzun yola gidicez baska sansim kalmiyor zaten

Eklentiler

• 20180208_234314.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar aranızda echomar da çektiren var mı ? Böyle acısız son teknoloji falan diyorlar ya pek inanamadım işe yarayan bir sistemmidir bu c kollu makine teknolojis bilgisi olan varmı ?

Kızlar aranızda echomar da çektiren var mı ? Böyle acısız son teknoloji falan diyorlar ya pek inanamadım işe yarayan bir sistemmidir bu c kollu makine teknolojis bilgisi olan varmı ?
Canim kesinlikle agrisiz ve acisiz ben ilkini baska bi ozel hastanede 850 liraya cektirmistim bildigin paramla rezil ettiler beni ama ekomar cok iyi bu konuda kesinlikle tavsiye ediyorumhissetmiyosun bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…