HSG(rahim filmi) ÇEKTİRDİM sorularınız varsa menajerimden randevu alabilirsiniz:))

anladım ve size katılıyorum. 1 yıl önce ben de düşük yaptım maalesef. doktorumla konuştuk ve riske atmak istemediğimize karar verip genetik test yaptırdık. kan pıhtılaşmasına neden olacak bir mutasyon çıktı. şimdi (düşükten 14 ay sonra) hamileyim ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. testi yaptırmasak yine bebeğimi kaybedecektim belki de.
ben muayene olduğum özel hastanede aşağı yukarı 1400 tl gibi bi fiyata yaptırdım testi ama sonradan öğrendik tıp fakültesinde (dr gerekli görürse) ücretsizmiş.

hsg ye gelince, o bebek büyük aylar düşmüş yada kürtaj yapılmış ve rahmi zedelemiş olma ihtimali varsa yapılıyor. isterseniz bi genetik test baktırın. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Allah razı olsun aminnn inşaAllah canım . Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaAllah evladınızı .
Bende polikistik over varmış öyle dediler kürtaj sonrası kontrole gittiğimde . İnternetten baktım biraz korkmaya başladım açıkçası .
Gittiğim doktora ne test yapılması gerekiyosa yapalım dedim ama biraz bekleyelim diyor . Şimdi ben ne yapayım devlete gidiyorum. Nasıl bi yol izlemeliyim ?

düşük için başka bir neden söylen di mi size?
Bulunduğunuz şehirde fakülte var mı? varsa genetik bölümüne gidin (imkanınız uygunsa özel randevu alabilirsiniz özel hastaneden uygun fiyatları) düşük yaptığınızı ve doktorunuzun genetik tarama önerdiğini söyleyerek test yaptırabilirsiniz. özelde test yaptırdıktan sonra, doktorum test sonucunu fakülteye göstermemi söyledi, fakültede genetik bölümünden bir hocadan randevu aldık, kendileri testi tekrarladılar, bir ücret ödemedik.

bir de, yine imkan dahilinde özel randevu alarak tıp fakültesinden bi kadın doğumcuya görünün derim pkos için.
kendi tecrübemden yola çıkıyorum ama bana da daha aklımda bebek falan yokken, 2 aylık evliyken aklı evvel bir doktor pkos var canım yha senni çocuğun olmaz tüp bebek yapcaz dedi. ben bunun stresini çok kötü ödedim. derim ki bi dr dan daha görüş alın.

bir de -yapmak çok zor biliyorum ama öneml,- rahatlayın. meditasyon yapın yürüyüş yapın, ruhunuzu dinlendirin, o zaman güzel güzel gelir bebiş :)

Doktorlara göre herşey çok kolay ama bize göre öyle değil . Bana hiç bi açıklama yapılmadı . Patoloji sonucum çıktı gösterdim sadece baktılar bi yorum yapmadılar bile . Dedikleri tek şey beklemeliyiz . Bulunduğum şehirde özel hastane var aslında ama o bizi çok çok zorlar . Fakülte de var . Ben hep şehir hastanesine gittim bu zamana kadar

bir de fakülteyi deneyin lütfen, doktorlar bazen yoğunluktan bazen de alışmışlıktan duygularımızı unutuveriyorlar. eğer küçük bir şehirdeyseniz ve tek özel hastaneyse uzak durun bence de. tıptan görüş alın içiniz rahatlasın şehir hastanesinde devam edersiniz yine takiplerinize. ama bir açıklama duymayınca beynimiz vır vır susmuyor, hep en kötüsünü düşünüyoruz. e olmuyor öyle, stres içinde.

inanın anlıyorum sizi, düşükten sonra 14 ay ama o gebeliğim için de stresli bi öncesi olmuştu. olacak mı olmayacak mı diye. Allah yardımcınız olsun.

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşaAllah dediğiniz gibi bir de fakülte hastanesine gidip muayene olayım

Canim 1seneden sonra cocuk sahibi olamazsaniz çekilir genelde. Ama istedgin ay kendin cektirip sonucuna bakabilrsn illa doktorun demesine gerek yok. Süphen varsa cektir

Canim bildirim gelmedi ki ya yeni görüyrm mesajini. Nasil gecti sonuclar nasil

Bana da doktor bu gün rahim rahim filmi istedi çekildikten sonra herhangi bir sorun oluşuyor mu kanama gibi geçmeyen ağrı gibi internette okudum ama madem yaptıran var kaynağından bilgi alim. Adana'da yaptiracam ben
Biraz kahverengi akıntınız olabilir ama agrı olmaz

Canim 1seneden sonra cocuk sahibi olamazsaniz çekilir genelde. Ama istedgin ay kendin cektirip sonucuna bakabilrsn illa doktorun demesine gerek yok. Süphen varsa cektir
Açıkçası ben ilk defa duydum ve iki gündür internetten bakmaya başladım . Devlet hastaneleri çekiyor mu yoksa sadece özeller mi çekiyor

Canim bildirim gelmedi ki ya yeni görüyrm mesajini. Nasil gecti sonuclar nasil
Yok estagfırullah sana yazmadım canım cok merak edıp arastırıyoruz ya belkı benımde faydam dokunur doye yazmıstım onemlı deıl. Doktora gıttım muyeme edıcekmıs oncesınde oyle dedıler yanı dırek rahım fılmi için randevu alıp gıremıyormussun. Neyse odaya gırdım anlattım dedım 1 cocugum var (allah ona saglık versın once) ıkıncıyı ıstıyoruz ama 1 bucuk senedır olmuyor dedım yasımda gecıyor artık bekleyecek luksum yok dedım. Once tahlil ıstedı fsh amh e2 falan ıstenen seyler yanı ben onları yapmıstım 5 6 ay once dedım onlar olmaz mı olmaz dedı. Ama dedım onlar adetın 3 gunu yapılıyor bazıları dedım farketmez dedı sasırdım. Sonra bana dedıki sen bunları yap sonuca gore ıstersen amh 4 5 gun sonra cıkacagı ıcın sonuc cıkınca gel fılmı cekelım dedı. Ama dedım fılm regl bıtımınden 3 4 gun ıcınde cekılıyor dıye bılıyorum dedım. Bisey olmaz dedı ılıskıye gırme bu sure ıcınde dedı gel dedı gel dedıgı tarıhte tam 15. Gun yanı yumurtlama zamanına denk gelıyor bende gıtmedım cunkı belkı kalıtelı yumurta olusacak fılm yuzunden heba olacak onun dısında adetten sonra rahım duvarı ınce oluyor onun ıcın o zaman cekıyorlar yumurtlama zamanıda cekıldıgını ıll defa duydum yanı anlıyacagın cekemeden gerı dondum bıde tahlıller ıcın bır suru para verdım

Açıkçası ben ilk defa duydum ve iki gündür internetten bakmaya başladım . Devlet hastaneleri çekiyor mu yoksa sadece özeller mi çekiyor
Devlette yer olmuyo yada makine bozuk diye yalan atiyolar zaten koca şehirde ya tek hastanede yada hicbi hastanede olmuyo o makine. Varsada 4ay sonraya veriyo randevu. En iyisi özel yani

Ay inanmiyrm hangi doktor birayı cöpe atarki sacma. Benim doktorum eşime spermiogrami bile yaptirmadi sperm bosa gtmesin yumurtlamayi kacirmayalm diye. Özel sanirm burası. Adet sonunda yapmasinin amaci hamile olma şansın yokya oyüzden.

Hsg (rahim filmi)çektircek ama korkan kadınlar, sorular içinde boğulmayın varsa sorunuz cevaplıyım.
Bn gün gün çektirdim ama sonuç falan almadım doktor ilaç dengeli bi şekilde dağıldı tüplerin açık bi problem yok dedi ama iki kez ilaç verdi açıksa neden iki kez verdi ilacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…