HSG(rahim filmi) ÇEKTİRDİM sorularınız varsa menajerimden randevu alabilirsiniz:))

Arkadaslar ben bugun ozelden randevu aldım haftaya cekılıcem c kolluyu sordum kadın dogum sekreterıne oyle bısey duymadım dedı ama agrı olmuyor dedı ıstersenız agrı kesıcı alın gelın dedı anestezı zaten kendım ıstemıyorum o ayrı ama oda dedıkı bız anestezı yapmıyoruz zaten dedı agrı cok az olabılır dedı adet agrısı gıbı oyle yanı c kollu makınayı bılmemesı normal mı hanı desemkı yenı ıse basladı bılmıyor hıc oyle bısey duymadım demesı yenı baslamadıgınıda gosterıyor bı uyuz oldum ama neyse hayırlısı yazarım haftaya nasıl gectıgını

Kendı soruma cevap vereyım belkı sonradan benım gıbı merak edenler olur doktora gıtmeden yanı hangı hastahanede yapacaksanız o hastnenın kadın dogumuna gırmeden sadece bu ıs ıcın hastaneyı arayıp randevu alıyorsunuz ve mesaı saatlerı ıcınde dıger hastalarla ugrasacakları ıcın ogle arasında yapıyorlar kadın dogumcu ebe ve rontgen teknısyenı oluyormus

Bana da doktor bu gün rahim rahim filmi istedi çekildikten sonra herhangi bir sorun oluşuyor mu kanama gibi geçmeyen ağrı gibi internette okudum ama madem yaptıran var kaynağından bilgi alim. Adana'da yaptiracam ben

Bende bana yakın aslında bakırköye gitmek istiyorum betomar ve radyomar nasıldır ilk defa gideceğim
adetliyken arayıp fiyat istiyeceğim
Betomarda echomarla aynı bünyede diye biliyrum radyomarda iyi ama bence en iyisi echomar fiyat al baktin hepsi ayni en yakin olana git üçüde iyi merkez

ben geçen yıl anestezili yaptırdım, hsg ücreti + 1200 tl anetezi ücreti ödedim.
ağrıdan sızıdan o kadar çok bahsettiler ki korktum, göe alamadım, dr da anesteziye gerek olmadığını defalarca anlattı ama cesaret edemedim. boş yere mi aldım o ilaçları düşünüyorum hala

mehlika_
benim acı eşiğim çok düşük değil dayanırım diye düşünüyorum anestezi yumurta toplarken yapacaklarmış o yüzden sürekli istemiyorum yapılsın
He birde c kollular makina olarak iyiymiş ondan bişey hissetmiyormuşsun öyle diyorlar

teşekkür ederim bir yer daha öneriyorlar hekimoğlu diye uygunmuş
Evet uygun 350tl ama modern makine degil kendide itiraf ediyo. Bukadarlik acı her merkezde olur boşuna paranızı vermeyin diyo ama ben güvenmedim c kollu makinesi yok. Yinede haklarna grmiyim siz bilirsniz güvenmek istersenz

Evet uygun 350tl ama modern makine degil kendide itiraf ediyo. Bukadarlik acı her merkezde olur boşuna paranızı vermeyin diyo ama ben güvenmedim c kollu makinesi yok. Yinede haklarna grmiyim siz bilirsniz güvenmek istersenz
bende şaşırmıştım neden piyasada olan fiyattan daha uygun anlamıyordum

bende şaşırmıştım neden piyasada olan fiyattan daha uygun anlamıyordum
Yani hsg çeken kadinla konuştm öyle dedi. Paranizi bska yerlere car cur etmeyin c kollu olmus olmamis hic farketmez dedi. Ama ben echomarda gram agri hssetmedim. Hatta smear testinde daha cok acimistir bunda kadin spekulumu yumusack takti. Sonrada incecik karnimi sinek isirdi sanki bi sızı hssettm 30saniye içinde bitti

evet bende smear için doktor örnek alırken her yere muayene olurum ama gün boyu acı hissettim

aynen öyleymiş, benim pimpirikliliğim, dr da diğer görevliler de ısrarla anlattılar gerek yok diye ama korku belası işte

Hsg (rahim filmi)çektircek ama korkan kadınlar, sorular içinde boğulmayın varsa sorunuz cevaplıyım.
Merhabalar , size birşey sorabilir miyim . Bu rahim filmini doktor ne zaman istiyor ya da hangi durumlarda istiyor ? Son noktada değilde önce bakılsa önlem alınması açısından kendimiz istesek çektirmeyi yanlış mı olur ?

merhaba, tüp bebek öncesi yapılıyor ya da kürtaj, düşük vs sonralarında gerek duyulursa yapılıyor diye biliyorum.

merhaba, tüp bebek öncesi yapılıyor ya da kürtaj, düşük vs sonralarında

Ben ilk gebeliğimde bi düşük geçirdim 6 haftalıkken. Sonrasında doktorlar hiç bişey yapılmıyor bi düşükle bekleyip görmemiz lazım dediler . 7 ay kadar oldu fakat hâlâ bi gebelik yok . Bende bazı şeylere geç kalmak istemiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…