- 15 Mart 2019
- 2.139
- 2.693
- 133
- Konu Sahibi Gebelikaski
C kolluysa hiiç anesteziye gerek yok süper canim sifir agri acıC kollu cihaz buldum sonunda ya gerek kalmick herlde ânastexiye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
C kolluysa hiiç anesteziye gerek yok süper canim sifir agri acıC kollu cihaz buldum sonunda ya gerek kalmick herlde ânastexiye
Kendı soruma cevap vereyım belkı sonradan benım gıbı merak edenler olur doktora gıtmeden yanı hangı hastahanede yapacaksanız o hastnenın kadın dogumuna gırmeden sadece bu ıs ıcın hastaneyı arayıp randevu alıyorsunuz ve mesaı saatlerı ıcınde dıger hastalarla ugrasacakları ıcın ogle arasında yapıyorlar kadın dogumcu ebe ve rontgen teknısyenı oluyormusArkadaslar bısey sorucam bulunduum yerde devlette rahım fılmı cekmıyorlar ozel bır hastane var onda cekılmeyı dusunuyorum mecbur doktora randevu almadan yanı kadın dogumcuyla gorusmeden dırek ben rahım fılmı cekılıcem deyıp cekılebılıyormuyum yoksa mutalaka kadın dogumcuya gorunmem onunda bılgısı dahılındemı olması gerekıyor yanı ben rahım fılmı cekılcem deyınce polklınıge artı para vermeyıp dırek fılmı rontgen odasında cekebılıyor mu doktor
merhaba nerede yaptırdınız bende rahim filmi çektireceğim ? bir iki yer arasında kaldım emin olamadım650 tl canim türkiyenin teknoloji anlaminda en iyi 2 yerden birisi gttgm yer. Sen anestezilimi yapicksn
Echomarda cektirdim hangi ikisi arasnda kaldiniz yardimci oluym secmenizemerhaba nerede yaptırdınız bende rahim filmi çektireceğim ? bir iki yer arasında kaldım emin olamadım
Bende bana yakın aslında bakırköye gitmek istiyorum betomar ve radyomar nasıldır ilk defa gideceğimEchomarda cektirdim hangi ikisi arasnda kaldiniz yardimci oluym secmenize
Betomarda echomarla aynı bünyede diye biliyrum radyomarda iyi ama bence en iyisi echomar fiyat al baktin hepsi ayni en yakin olana git üçüde iyi merkezBende bana yakın aslında bakırköye gitmek istiyorum betomar ve radyomar nasıldır ilk defa gideceğim
adetliyken arayıp fiyat istiyeceğim
teşekkür ederim bir yer daha öneriyorlar hekimoğlu diye uygunmuşBetomarda echomarla aynı bünyede diye biliyrum radyomarda iyi ama bence en iyisi echomar fiyat al baktin hepsi ayni en yakin olana git üçüde iyi merkez
Evet uygun 350tl ama modern makine degil kendide itiraf ediyo. Bukadarlik acı her merkezde olur boşuna paranızı vermeyin diyo ama ben güvenmedim c kollu makinesi yok. Yinede haklarna grmiyim siz bilirsniz güvenmek istersenzteşekkür ederim bir yer daha öneriyorlar hekimoğlu diye uygunmuş
bende şaşırmıştım neden piyasada olan fiyattan daha uygun anlamıyordumEvet uygun 350tl ama modern makine degil kendide itiraf ediyo. Bukadarlik acı her merkezde olur boşuna paranızı vermeyin diyo ama ben güvenmedim c kollu makinesi yok. Yinede haklarna grmiyim siz bilirsniz güvenmek istersenz
Yani hsg çeken kadinla konuştm öyle dedi. Paranizi bska yerlere car cur etmeyin c kollu olmus olmamis hic farketmez dedi. Ama ben echomarda gram agri hssetmedim. Hatta smear testinde daha cok acimistir bunda kadin spekulumu yumusack takti. Sonrada incecik karnimi sinek isirdi sanki bi sızı hssettm 30saniye içinde bittibende şaşırmıştım neden piyasada olan fiyattan daha uygun anlamıyordum
evet bende smear için doktor örnek alırken her yere muayene olurum ama gün boyu acı hissettimYani hsg çeken kadinla konuştm öyle dedi. Paranizi bska yerlere car cur etmeyin c kollu olmus olmamis hic farketmez dedi. Ama ben echomarda gram agri hssetmedim. Hatta smear testinde daha cok acimistir bunda kadin spekulumu yumusack takti. Sonrada incecik karnimi sinek isirdi sanki bi sızı hssettm 30saniye içinde bitti
O spekulumu takışı acıdan bagrdim o fırcayı rahim agzında gezdirişi hala icim gıcıklanıyo neyse canım cektirnce haber verirsinevet bende smear için doktor örnek alırken her yere muayene olurum ama gün boyu acı hissettim
mehlika_
benim acı eşiğim çok düşük değil dayanırım diye düşünüyorum anestezi yumurta toplarken yapacaklarmış o yüzden sürekli istemiyorum yapılsın
He birde c kollular makina olarak iyiymiş ondan bişey hissetmiyormuşsun öyle diyorlar
Merhabalar , size birşey sorabilir miyim . Bu rahim filmini doktor ne zaman istiyor ya da hangi durumlarda istiyor ? Son noktada değilde önce bakılsa önlem alınması açısından kendimiz istesek çektirmeyi yanlış mı olur ?Hsg (rahim filmi)çektircek ama korkan kadınlar, sorular içinde boğulmayın varsa sorunuz cevaplıyım.
Merhabalar , size birşey sorabilir miyim . Bu rahim filmini doktor ne zaman istiyor ya da hangi durumlarda istiyor ? Son noktada değilde önce bakılsa önlem alınması açısından kendimiz istesek çektirmeyi yanlış mı olur ?
merhaba, tüp bebek öncesi yapılıyor ya da kürtaj, düşük vs sonralarında