- 15 Mart 2019
- 2.139
- 2.693
- 133
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
Hsg (rahim filmi)çektircek ama korkan kadınlar, sorular içinde boğulmayın varsa sorunuz cevaplıyım.
Öncelikle geçmiş olsun size.bende 1.5 yıldır çocuk istiyorum hamile kalamadim.bu cuma reglm 3.gunu randevu aldm büyük ihtimalle hsg isticek dr.korkuyorum ya ama çektirmem gerek artk nasi gecti anlatirmisn
Yok cnm ankarada yasiyorum.ne kadar fazla fiyatı ya 1500tlden assa fiyat alamadim henüz araştırıyorum önümüzdeki ay gitmeye karar verdim zaten.bilmiyorum ya korkuyorum normal çektirmem sanırımAy canimm sakin korkma inan normal muayenede daha çok acırdı. sıfır agrı sızı güle oynaya ciktm geldim ama nerde yaşiyosun c kollu makineyle cektirmen lazım son sistem. Yoksa acır istanbuldamisin. Ayrıca adetin 3.günü cekilmez ya bitmesi gerek
750 tl fiyat aldm anestezi li icin cnm anestezi ile cektrcem korkuyorum ben650 tl canim türkiyenin teknoloji anlaminda en iyi 2 yerden birisi gttgm yer. Sen anestezilimi yapicksn
Merhaba ben de 5 ay önce çektirdim teki tıkalı çıktı işlem sırasında açıldı ama rahim kucukmus bu sorun mu bebek olmaması içinHsg (rahim filmi)çektircek ama korkan kadınlar, sorular içinde boğulmayın varsa sorunuz cevaplıyım.
Canım sen anteztezisiz mi çektirdin? Ve nerde çektirdin?650 tl canim türkiyenin teknoloji anlaminda en iyi 2 yerden birisi gttgm yer. Sen anestezilimi yapicksn
Canım yazık günah vücuduna anestezi alma cikolata kistim olmasina ragmen sifir acı diyorum aşırı korkarak grdim inan boş korku750 tl fiyat aldm anestezi li icin cnm anestezi ile cektrcem korkuyorum ben
Yok canım oluşması için sorun degil kafanı rahat tut. Döllendkten sonrada onu orda tutabilcek ilaçlar verirler zatenMerhaba ben de 5 ay önce çektirdim teki tıkalı çıktı işlem sırasında açıldı ama rahim kucukmus bu sorun mu bebek olmaması için
Anestezi almadan cekildm. Istanbul echomarda. Muayene olur gibiydi sıfır agrı acıCanım sen anteztezisiz mi çektirdin? Ve nerde çektirdin?
Peki canım bişe daha soracam film görüntüsünde sanki sola yatıklik var gibi bi bakabilir misinizYok canım oluşması için sorun degil kafanı rahat tut. Döllendkten sonrada onu orda tutabilcek ilaçlar verirler zaten
Yok yok o makinenin çekim acısı solda yada sagda degil olmasi gereken yerde canimPeki canım bişe daha soracam film görüntüsünde sanki sola yatıklik var gibi bi bakabilir misiniz
Ayy çok sağol bugün bakınca kafam karistiYok yok o makinenin çekim acısı solda yada sagda degil olmasi gereken yerde canim
Pekı acık mıydı tuplerin kapalı mıydıHsg (rahim filmi)çektircek ama korkan kadınlar, sorular içinde boğulmayın varsa sorunuz cevaplıyım.
Acık çıktı canm aynı anda dagılmış ilac. Ama cikolata kistim var hamile kalamyrumPekı acık mıydı tuplerin kapalı mıydı
Olsun uzme kendını vardır bır zamanı allah gonlune gore versınAcık çıktı canm aynı anda dagılmış ilac. Ama cikolata kistim var hamile kalamyrum
Sagol canım cümlemizeOlsun uzme kendını vardır bır zamanı allah gonlune gore versın
C kollu cihaz buldum sonunda ya gerek kalmick herlde ânastexiyeCanım yazık günah vücuduna anestezi alma cikolata kistim olmasina ragmen sifir acı diyorum aşırı korkarak grdim inan boş korku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?