HSG(rahim filmi) ÇEKTİRDİM sorularınız varsa menajerimden randevu alabilirsiniz:))

Gebelikaski

Günler geçiyor..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mart 2019
2.139
2.693
133
Hsg (rahim filmi)çektircek ama korkan kadınlar, sorular içinde boğulmayın varsa sorunuz cevaplıyım.

Son düzenleme:

Ay canimm sakin korkma inan normal muayenede daha çok acırdı. sıfır agrı sızı güle oynaya ciktm geldim ama nerde yaşiyosun c kollu makineyle cektirmen lazım son sistem. Yoksa acır istanbuldamisin. Ayrıca adetin 3.günü cekilmez ya bitmesi gerek

Yok cnm ankarada yasiyorum.ne kadar fazla fiyatı ya 1500tlden assa fiyat alamadim henüz araştırıyorum önümüzdeki ay gitmeye karar verdim zaten.bilmiyorum ya korkuyorum normal çektirmem sanırım

Merhaba ben de 5 ay önce çektirdim teki tıkalı çıktı işlem sırasında açıldı ama rahim kucukmus bu sorun mu bebek olmaması için
Yok canım oluşması için sorun degil kafanı rahat tut. Döllendkten sonrada onu orda tutabilcek ilaçlar verirler zaten

Arkadaslar bısey sorucam bulunduum yerde devlette rahım fılmı cekmıyorlar ozel bır hastane var onda cekılmeyı dusunuyorum mecbur doktora randevu almadan yanı kadın dogumcuyla gorusmeden dırek ben rahım fılmı cekılıcem deyıp cekılebılıyormuyum yoksa mutalaka kadın dogumcuya gorunmem onunda bılgısı dahılındemı olması gerekıyor yanı ben rahım fılmı cekılcem deyınce polklınıge artı para vermeyıp dırek fılmı rontgen odasında cekebılıyor mu doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…