HSG!!! Kızlar acil yardıııım...

anladım canım teşekkr ederim.. anestezisiz çok mu zor oluyo yaaa ne yapmalıyım sizce
Devlet hastanesinde yaptıracaksan anestezi seçeceğini düşün derim ben. Anestezi olmadan gerçekten zor oluyor. Ama c kollu röntgen cihazlar kullanan görüntüleme merkezi barsa gidebileceğin orada ağrısız olduğunu söylüyorlar.

sağol canım ya bi araştırayım bunu cihazını filan.. teşekkürler

anladım canım peki işlemi yaptırmak için doktora muayene randevusu mu almam lazım muayene ücretleri nasıl ,direk gittiğimde hsg çekmezler mi acaba

anladım canım peki işlemi yaptırmak için doktora muayene randevusu mu almam lazım muayene ücretleri nasıl ,direk gittiğimde hsg çekmezler mi acaba

Canim bende yeni cektirdim özel hastanede. Adetin ilk gunu arayip randevu alıyorsun ben altıncı günü gittim. Rahim filmi istedigi için muayne etmeden gun veriyor. 400 tl ye cektirdim ANESTEZISIZ.. aslada anesteziye gerek yok. Hicc zerre aci duymadım, yarim saatt onceden agri kesici igne yapiyolar zaten, sonra yatiyorsun masaya normal jinekolojik muayene gibi bi alet yerleştiriyor oraya inan acimadi, ,sonrasini hic hissetmedim zaten, ilaci verirken agri vs olmadı, ilacin yayildigini hissediyosun karnin alt kısmında o kadar bi kac saniyelik his oda. Kisa surdu islem uc dört dk.falan bunun için anesteziye değer mi.. o anestezili yap cok agrili diyenler kendi aci esikleri dusuk sanirim ki acıda olmuyor yani filmin, kendilerini kastiklari icin bayilmayi tercih ediyorlar demekki. . Ama inan korkmaya hicc gerek yook. Amaan bu muymua dedim bitince güldüm kendime :))) bosa stres yapmışım dedim okuduklarimdan dolayı, ben hiç iyi yorum okumadıgm için

sağol cnm cevabın için cok teşekkürler.. gittim randevu için hastaneye öncelikle bi muayene etti ve hormonlara da bakalım dedi.. direk randevu alamam mı dedim yok hormonlara bakmamız lazım dedi..bütün hormonları istemiş bu arada beta hcg de istemiş.. 2 gün sonra netten bi bakayım dedim sonuçlara öylesine veee şokkkk hcg değerim 16 Rabbim gerçekten cok büyük arkadaşlar 1 seneyi aşkın uğraşıyorum tedaviler ilee ama olmuyordu bi türlü tam da zorda kalıp daralmışken Rabbim nasip etti.. inşallah da sıkıntısız kucağımıza da alırız hayırlısı ile.. bu süreçte cok da dua ettim .. Rabbim hepinize en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..

Ben güzel haber diye buna derim, harika harika! Allahım hepimize böyle güZel sürprizler bahşet. Allahım kardelenimizin bebişine sağlık ver, sağlıkla doğsun inşallah.

Bende hsg cektirdim ama anestesisiz yapildi cok canim yandi aklima geldikce tuylerim diken diken oluyo. Ve cekildikten sonra obur ay hamile kaldim. Duymustum hemen hamile kalindigini ama dusuk yaptim (

Bende hsg cektirdim ama anestesisiz yapildi cok canim yandi aklima geldikce tuylerim diken diken oluyo. Ve cekildikten sonra obur ay hamile kaldim. Duymustum hemen hamile kalindigini ama dusuk yaptim (
Canımmm gelmiş geçmiş olsun, bak gebelik oluşuyor demek ki ! Benim de berbat bir anı olarak aklımda kalacak. Bakalım bu ay pek verimli geçmedi ama bekleyeceğiz.

Sagolasin Kilim ve tohum . Bekliyoruz iste sabirla hersey allahtan 2.kez dusuk yaptim ben 4 ay oldu dusuk yapali. bu ay serophene kullandim bekliyorum su an bakalim nolacak. Bu arada 4 yillik evliyim ve bi bebegim olsun cok istiyorum bende anne olmak istiyorum artik

İki düşük zormuş cannnımmmm benim , düşükler araştırıldı mı? İlaç işe yarar umarım. İnşallah tez vakitte anne olur sağlıkla bebeklerini büyütürsün. Ben de 14 aydır uğraşıyorum gebelik için daha bişey yok

Kilim ve tohum . Evet canm cok zor allah kimsenin basina vermesin hem psikolojik hem saglik olarak inanilmaz etkilendim.canm ben yurtdisinda yasiyorum burda 3 dusukten sonra arastirma yapiyorlar yani yapmadilar. 2.hamileligimde 5.hafta kanamam oldu hic bisey yapmadan eve gonderdiler dusuk icin hic bisey uygulanmiyor burda. Allah izin verirde tekrar hamile kalirsam hemen turkiyeye gidicem gerekirse tr de dogum yaparim herseyi goze aldim. Ins tez zamanda seninde bebegin olur kucagina almayi nasip etsin allah

Canım çok geçmiş olsun bende bu cuma günü çektireceğim ama anestezili olarak..İnan yazdıklarını okudukça sanki senin yaşadıklarını ben yaşamışım gibi hissettim gözlerim doldu Allah kolaylık versin hepimize..

Ben güzel haber diye buna derim, harika harika! Allahım hepimize böyle güZel sürprizler bahşet. Allahım kardelenimizin bebişine sağlık ver, sağlıkla doğsun inşallah.
ayyy amin canımm çokkkkkkk teşekkür ederim mutlu etti bu güzel duan beni :) benim de sizler hep dualarımdasınız inşallah.. sadece biraz sabır ve dua, bu kadar ^_^

Can'ım o Zaman sakin kalıp bebişlerrrr için iyi bir ortam ( göbiş ) hazırlamak şart. Etkilenmek az bile kalmıştır kelime olarak. Önce anne olmanın tatlı telaşı sarıyor seni sonra o kaybın dayanılmaz acısı. Ben yaşamadım tabi bilemem dile kolay bazı şeyler, ama sabret arkadaşım. Güzel şeyler düşün, belki de o bebişlerrrr sağlıksızdı her şey daha güzel olacaktır.

ayyy amin canımm çokkkkkkk teşekkür ederim mutlu etti bu güzel duan beni :) benim de sizler hep dualarımdasınız inşallah.. sadece biraz sabır ve dua, bu kadar ^_^
Can'ım benim tazecik anne kendine ve bebişine dikkat et, Mutlu şeyler düşün. Bizi bu haberinle çok çok Mutlu ettiniz, ikinizi de öperiz. Sizin duanız da kabul oluverir şimdi, aman ha eksik etmeyin bizi.

Canıııımmmm geçmiş olsun güzel haberlerinİ bekliyoruz. Âmin canımmm. Bazı acıları bazılarımızın tecrübe etmesi gerekiyor demek ki diye düşünüyorum. Anestezili olacağı için acın olmayacak diye senin için çok seviniyorum. Gözlerimiz doldu sıra göbişlerde inşallah.

İnşallah güzel sonuçlarla geri dönerim kaç gündür kafamda binlerce senaryolarla dolaşıyorum tüpler açıkmı kapalımı kapalıysa bundan sonra ne olacak vs.binlerce şey..Yarın çabucak olsada kurtulsam bu stresten..İnşallah canım o günleri de görürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…