HSG çektirenler

bnde anestezili çekildim . adet sızısı gibiydi günlük yaşantıma devm ettim o gün

Gerçekten çok acı bi durum insan başka birini niye korkutur ki yani aslında korkulduğu için zor oluyo ağrı oluyo ben gittiğimdi giriş yaptım sekreter dedi ki anestezili mi yok dedim emin misin dedi imalı böyle eminim dedim valla hayırdır sende mi korkutucan dicektim ya

Peki şimdiki süreç nasıl işliyor.. inşallah tekrar nasip eder Rabbim

Amin herkese inşallah.
Kimyasal gebelik sonrası adet oldum, Aralık 1 di sanırım. Ve neredeyse 13 gün sürdü adetim. Bir daha da olmadım. Geçtiğimiz hafta test de yaptım negatif. Bende yumurtlama sorunu var adetim düzensiz. Çatlatma iğnesinden sonra kimyasal geçirmiştim. Sanırım süreç yeniden başlayacak. Ha adet olurum ha şimdi olurum diye bekledim 2 ay oldı. Salı günü doktora gideceğim. Adet söktürücü verecek, yumurtla büyütmek için iğneler olacağım sonra çatlatma iğnesi. Süreç sil baştan..

Merhabalar , bir şey sormak istiyorum. Devlet hastanesinde rahim filmi çekilecek ve bunun için herhangi bir ödeme yapan var mı ?

Sıkma canını daha nasibi yokmuş dünyada diyip sabretmeliyiz Allah hayırlısını sağlıklısını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…