- 30 Aralık 2019
- 134
- 76
- 98
- 29
- Konu Sahibi YusufunAnnesi23
Ben özelde çekildik anestizisiz 750₺Merhabalar , bir şey sormak istiyorum. Devlet hastanesinde rahim filmi çekilecek ve bunun için herhangi bir ödeme yapan var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben özelde çekildik anestizisiz 750₺Merhabalar , bir şey sormak istiyorum. Devlet hastanesinde rahim filmi çekilecek ve bunun için herhangi bir ödeme yapan var mı ?
bende buay cektircm cok gerginimBen özelde çekildik anestizisiz 750₺
Gergin olmanızı gerektirecek bir durum söz konusu bile değil gayet rahat olun siz ne kadar rahat olursanız o kadar rahat geçecektir.Hayırlı sonuçlarınız olsun inşallahbende buay cektircm cok gerginim
Amin inşllah eğer sikinti yoksa bosami cekilmis oluyoruzGergin olmanızı gerektirecek bir durum söz konusu bile değil gayet rahat olun siz ne kadar rahat olursanız o kadar rahat geçecektir.Hayırlı sonuçlarınız olsun inşallah
Benim de tüplerim açık çıktı fakat tüplerin açık bile olsa iyotlu ilaç verdikleri için tüplerde pıhtılaşma ve ya yapışıklık varsa onlarda açılıyoAmin inşllah eğer sikinti yoksa bosami cekilmis oluyoruz
Demek ki size çekenler de yumuşak davranmamış bu şekilde yapan doktor çok acımasız olanBen anestezi almadan oldum ama öldüm dirildim gerçekten vida Çakar gibi yaptılar o an bayılıyordum az daha ama hemşireler benim bile sesimin ağrımın az olduğunu söylediler demek ki daha kötüleri de var. Kişi den kişiye değişiyor bu
Hmm herskeilde faydali yaniBenim de tüplerim açık çıktı fakat tüplerin açık bile olsa iyotlu ilaç verdikleri için tüplerde pıhtılaşma ve ya yapışıklık varsa onlarda açılıyo
İnşallah öyledirHmm herskeilde faydali yani
Siz ne zaman çektireceksinizbende buay cektircm cok gerginim
buay hamile kalamazsan adetin songunu geldediSiz ne zaman çektireceksiniz
şimdiden hazırlıyorum kendimi buayda olacagimi düşünmüyorumbuay hamile kalamazsan adetin songunu geldedi
Hadi bakalım hayırlısı inşallahbuay hamile kalamazsan adetin songunu geldedi
ay keske gerek kalmasaHadi bakalım hayırlısı inşallah
genelde rahim filmindensonra hemen hamile kalınıyor diyorlarAnestezili cektirin kizlar ilk ayildiginizda agri oluyor biraz zaten agri kesici veriyolar serumla agri dinince ayni gun normal yasaminiza donuyosunuz hic korkmayin ben hem usg hem histereskopi oldum korkulacak hic bise yok ilk saatler agri adet sancisi gibi olup bitiyor. İnsallah bebisleriniz gelir ve ihtiyaciniz kalmaz![]()
Ben kalamadim canim oyle bi ihtimal artisi oluyormus evet ama cok duydum hatta doktorum da soylemistigenelde rahim filmindensonra hemen hamile kalınıyor diyorlar
senin nedeni varmı niye olmuyormuşBen kalamadim canim oyle bi ihtimal artisi oluyormus evet ama cok duydum hatta doktorum da soylemisti
Aciklanamayan infertilite canim tup bebek tedavisindeyim 2 gun sonra test gunum bana da dua eder misinsenin nedeni varmı niye olmuyormuş