- 30 Aralık 2019
- 134
- 76
- 98
- 29
- Konu Sahibi YusufunAnnesi23
-
Aci agri durumu hastanın durumuna gore değişiyor eger tuplerde tıkanıklık varsa ve cok ileri seviyede degilse basincla verilen ilacın etkisiyle acilabiliyor ve bu esnada inanilmaz bir aci oluyor. Bizzat yasadim 1 dakika evet fakat canimdan can gitti. Aci esigimde oldukca yuksektir. Hic aci hissetmeyenlerin herhangi bir tikaniklik sorunu yok demekki.Herkese merhaba arkadaşlar bugün hsg çektirdim çektirmeden önce araştırma yaptım o kadar ürkütücü şeyler yazmışlar ki korka korka gittim inanın hiç öyle bişey değil anestezi sadece zaman kaybı hsg çektirecek olanlar kendini rahat bıraksın yeter 1 dakikalık işlem
Aci agri durumu hastanın durumuna gore değişiyor eger tuplerde tıkanıklık varsa ve cok ileri seviyede degilse basincla verilen ilacın etkisiyle acilabiliyor ve bu esnada inanilmaz bir aci oluyor. Bizzat yasadim 1 dakika evet fakat canimdan can gitti. Aci esigimde oldukca yuksektir. Hic aci hissetmeyenlerin herhangi bir tikaniklik sorunu yok demekki.
İyi ki azicik hissettin canim. ☺ bu konuda cok acidi diyenede doğrudur derim hic canim yanmadi diyenede dogrudur derim. Herkesin durumu kendine ozel. Bugün tekrar cektirmem gerekse belkide bubdefa aci hissetmiycem ama anestezi isterim. Aciya dayanıklılığımı yerler bir etti hsg. Herseyden korkar oldum canim yanacak diyeBen azıcık hissettim onu. Güya anestezili olmuştum. ://
İyi ki azicik hissettin canim. ☺ bu konuda cok acidi diyenede doğrudur derim hic canim yanmadi diyenede dogrudur derim. Herkesin durumu kendine ozel. Bugün tekrar cektirmem gerekse belkide bubdefa aci hissetmiycem ama anestezi isterim. Aciya dayanıklılığımı yerler bir etti hsg. Herseyden korkar oldum canim yanacak diye
Hic gerek yok zaten anestezi dedikleri 5 dk kendinden gecme iste ameliyata girer gibi agir narkoz altinda olmuyosun yarin baygın yarin uyanik bi halBende çok korkmuştum. Normal olamazdım sanırım. ☹☹
Hic gerek yok zaten anestezi dedikleri 5 dk kendinden gecme iste ameliyata girer gibi agir narkoz altinda olmuyosun yarin baygın yarin uyanik bi hal
Oyle bisey olmadi bende valla ☺☺ muayene pozisyonunda eller gogus hizasinda ilaci bastılar sagolsunlarAynen öyleydim, başta uyudum ama hsg çekilecek yere geldiğimde aygın baygın gibi bişeydim. İlacın gittiğini az da olsa hissettim. Bi de böyle sallar gibi oluyor ya altındaki yer onu da anladım. İnşallah bir daha gerek kalmaz.
Oyle bisey olmadi bende valla ☺☺ muayene pozisyonunda eller gogus hizasinda ilaci bastılar sagolsunlaryukarda da röntgen cihazı vardi
Aa o baska bisey demek. İnternette izlediklerimde hep benim anlattığım gibiydi farkli bi teknik olabilir ama olacak verilmistir cunku ilacın içerdeki dolasimina gore tupler acikmi kapalı mı anlaşılıyorAa benim daha farklıydı.
Hiç ilaç bastıklarını falan hatırlamıyorum his olarak öyle dedim belkide ilaç gitmemiştir.
Bir mekanizmaya yattım. Portatif bişeydi ve beni ileri geri salladı çok garipti :///
Etkileyen okadar faktör varmiski cihazlar tüplerin durumu filmi ceken kisinin gösterdiği hassasiyet...Ben öncesinde çok stres yaptığım için titreyerek girdim ama tahmin ettiğim gibi bir acı olmadı hiç. Adet sancısı kadar bile değildi. Tüplerim açık çıktı belki bundan dolayıdır ama çekilen hastanede kullanılan cihazların nasıl olduğu da önemli sanırım. Yeni teknoloji C kollu cihazlarda ağrı olmuyormuş
Aa o baska bisey demek. İnternette izlediklerimde hep benim anlattığım gibiydi farkli bi teknik olabilir ama olacak verilmistir cunku ilacın içerdeki dolasimina gore tupler acikmi kapalı mı anlaşılıyor
HahhaBende senin mesajından sonra youtube a yazdım. İlaç verme olayı ben baygınken oldu. Çünkü öyle muayene pozisyonunda doktor geldi sonra ben bayıldım. Ayıldığımda farklı bir odada o anlattığım garip şeyin üzerindeydim. Demek benim o hissettiğim ilaç değildi yani o an basılan ilaç değildi. Herhalde hafif tıkanıklık vardı ben ileri geri sallanınca ilaç ilerledi. :/ Teorileri bak.
Hahhahayal gucumu zorluyorum cok değişik senaryolar çıkıyor ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?