- 30 Aralık 2019
- 134
- 76
- 98
- 29
- Konu Sahibi YusufunAnnesi23
-
Ben de şu an bu msjı yazarken adet oldumBende hem tüp kapalı hem perde gördü emin olmak için kamera ile bakacaklar çektirin bakalım inşallah bişey çıkmaz ama ne varsada ortaya çıkar bu sayede, bu arada bu mesajı yazarken adet oldumyani bir gün erken pek bişey değişmemiş oldu gününden
aynen hayırlısı olsun bakalımBen de şu an bu msjı yazarken adet oldumbence bizler çok stres yapıyoruz
Merhaba hsg yi nerde çektirdiniz acabaHerkese merhaba arkadaşlar bugün hsg çektirdim çektirmeden önce araştırma yaptım o kadar ürkütücü şeyler yazmışlar ki korka korka gittim inanın hiç öyle bişey değil anestezi sadece zaman kaybı hsg çektirecek olanlar kendini rahat bıraksın yeter 1 dakikalık işlem
Gergin olmanızı gerektirecek bir durum söz konusu bile değil gayet rahat olun siz ne kadar rahat olursanız o kadar rahat geçecektir.Hayırlı sonuçlarınız olsun inşallah
Adıyaman da çektirdimMerhaba hsg yi nerde çektirdiniz acaba
Evet doktor 2 gün sonra gün aşırı dedi herkesin farklı ama siz çektiniz miKizlar hsg çekindiğiniz ay korumasiz iliskiye girdiniz mi
cekildimcuma gunu haftaya cumada yumurtlamam var bana buay korun radyasyon alindi düşüğe sebeb olur dediEvet doktor 2 gün sonra gün aşırı dedi herkesin farklı ama siz çektiniz mi
Bende tikaniklik vardi actik sorun yok dedi ben ilkay cok enfeksiyon geçirdim iliskiden sonra acaba o mu tikadi bilemedim suan hersey yolunda dedi 4ay dene dedi sonra olmazsa gel dediO zaman korun canım doktor daha iyi bilir. Nasıl çıktı sonuçlarınız
Hadi bakalım inşallah hayırlı sonuçlarımız olur da haberleşirizBende tikaniklik vardi actik sorun yok dedi ben ilkay cok enfeksiyon geçirdim iliskiden sonra acaba o mu tikadi bilemedim suan hersey yolunda dedi 4ay dene dedi sonra olmazsa gel dedi
Amin cnm şeye sikildi benim esim nisanda yurtdışında ilci buayda korun dedi bana 2ay haybeye gidecek gibi geldiHadi bakalım inşallah hayırlı sonuçlarımız olur da haberleşiriz ❤
cogudoktor ilkay denedemis kararsiz kaldimYaa nasip işi bu işler ya sıkma canını
İstersen tekrar git bi sor ama aceme etme herşeyin hayırlısıcogudoktor ilkay denedemis kararsiz kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?