- 15 Aralık 2019
- 2.078
- 2.146
- 83
- Konu Sahibi YusufunAnnesi23
-
Hakkaten ne zor isler..sagolun tesekkur ederim bilgi icin..ameliyat sıvı birikmesi var ise yapıyorlar ama öncelik tüp bebek. çünkü tüp açma ameliyatı da riskli , açılmayadabilir hatta tüpü almak zorunda kalabilirler , o yüzdn ameliyatsız çözüm ile tedavi , bazen tüpler zaman içinde kendiliğinden açıldığı da oluyormuş.
Ayy kadın olmak.. inşallah hepimiz hamile kalırız sağlıklı sıkıntısız bir şekildee
amin inşallah isteyen herkesin bebişi olsunHakkaten ne zor isler..sagolun tesekkur ederim bilgi icin..
İnşallahamin inşallah isteyen herkesin bebişi olsun
Siz çektirdiniz mi hsggenelde rahim filmindensonra hemen hamile kalınıyor diyorlar
Size sormayı unuttum ne zaman çektinizBende çok korkarak gitmiştim ben hazırlanırken benden önceki kız ortalığı yıktı bağıra çağıra nasıl ağlıyor ödüm koptu dedim kaçıcam şimdi bu ne ya ne oluyor ordasonra kız çıktı neydi dedim seni bu kadar bağırtan ilaçmı sen bana bakma benim canım tatlıdır nazlıyım biraz dedi.Ben girdim tüpün biri kapalıymış dayanırsan ikiciyi vercem dedi iyi tamam dedim işte o zaman ilkten biraz fazla acıdı oldum bende tabi ama hastaneyide ayağa kaldırmadım tüpler açıldı en azından, biraz bünyeden psikolojiden rahim içi sorunlardan farkediyor tabiki
cnm adet olmayı bekliyorum adet olup bıtınce gıdecemSiz çektirdiniz mi hsg
Yirmi gün olcak adetime son iki gün son on gündür hep yalancı adet sancıları çektim diyebilirim tüp açıldığı içinmi böyle oldum anlamadımSize sormayı unuttum ne zaman çektiniz
Ben yalancı adet sancıları evlnedıgım gunden berı çekiyorum yumurtlmadan sonra başlıyor adete kadr.önceden yoktu sımdı bu ay fılm çekincm acaba tup kapalıda omu agrı yapıyorYirmi gün olcak adetime son iki gün son on gündür hep yalancı adet sancıları çektim diyebilirim tüp açıldığı içinmi böyle oldum anlamadım
Bende hem tüp kapalı hem perde gördü emin olmak için kamera ile bakacaklar çektirin bakalım inşallah bişey çıkmaz ama ne varsada ortaya çıkar bu sayede, bu arada bu mesajı yazarken adet oldumBen yalancı adet sancıları evlnedıgım gunden berı çekiyorum yumurtlmadan sonra başlıyor adete kadr.önceden yoktu sımdı bu ay fılm çekincm acaba tup kapalıda omu agrı yapıyor
Zaten hsg den sonra 4 ay boyunca hamilelik oranı artıyo hatta bazı doktorlar 6 ay bile diyoBende hem tüp kapalı hem perde gördü emin olmak için kamera ile bakacaklar çektirin bakalım inşallah bişey çıkmaz ama ne varsada ortaya çıkar bu sayede, bu arada bu mesajı yazarken adet oldumyani bir gün erken pek bişey değişmemiş oldu gününden
Baya uzun sürüyo heralde adet sürenizcnm adet olmayı bekliyorum adet olup bıtınce gıdecem
28günde bir 23unde olcmBaya uzun sürüyo heralde adet süreniz
buayda test yaptim gebelik yok28günde bir 23unde olcm
İnşallah hamile kalırsınız da gerek kalmaz28günde bir 23unde olcm
Buay kalamadım da rahim filminden snra kalsam keskeİnşallah hamile kalırsınız da gerek kalmaz
hayırlısıyla inşallahBuay kalamadım da rahim filminden snra kalsam keske
rahim filminden kacgun sonra iliski yasagi konuluyorhayırlısıyla inşallah ❤
Benim doktorum 48 saat sonra dedirahim filminden kacgun sonra iliski yasagi konuluyor
2gunse iyi arkadasim bufilmden hemensonraki aykalmis hamileBenim doktorum 48 saat sonra dedi
İnşallah bakalım ovulasyon dönemine denk gelmeli nasip..benim de adet günüm bi kaçgün sonra2gunse iyi arkadasim bufilmden hemensonraki aykalmis hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?