3 Ayda 30 Kilo :D (AzRASILAM 130 dan 75 e yolculuk) Mucizenin Adı Prof Dr Koray Tekin

yandaş hastalık olmadan mı yaptılar ameliyatı benim bildiğim vki 40 ve üzeri olmalı diye biliyorum yanlış mı biliyorum ??

aslında yandaş hastalık olmadıkca ameliyat etmıyordu hocam ama ben sınırdaydım zaten 39 du ister ol istezsen olma dedi tabı bende fırsatı kacırmak istemedim

inan seni çok iyi anlıyorum ben de aynı ameliyatı Doç.Dr. Hasan Altun hocama fatih sultan mehmet hastanesinde oldum. şişman olmanın ne demek olduğunu asla yaşamayan bilmez. gün gün kilolar gittikçe Hasan Altun hocamdan ALLAH RAZI OLSUN diye dua ederim. o kadar yoğun bir doktordu ki bir gün olsun suratını asmadı, hocaam dediğimde hep telefonun öbür ucundaydı, kızım için beni çok seven eşim için zayıflıyorum. gün gün eriyorum. yaz mevsimini artık daha çok seveceğim diyorum, dolmuşta bana muavin abla sen iki kişisin aslında esprilerini artık pek duymuyorum. topuklu ayakkabı giyiyor, abiye elbise beğenebiliyorum. iyi ki varsın NURUM BAŞIMIN TACI CANIM DOKTORUM HASAN ALTUN. Allah yolunu açık bahtını güzel etsin

tartıya cıkıp da o kiloya ulastıgımı görünce deliye dönmüştüm sabahın 6 bucuguydu o sırada nasıl oldu nerden ulastım bilmiyorum ama bu tüp mide ameliyatlarına ulastım bir haftada olmaya karar verdim doktorlar konusup randevu aldım ve kredi cektim. mayısın 3. de basladım işlemlere ve 7sinde ameliyat oldum. suan 9. gunum ve ben cok saglıklıyım üstelik 6.7 kilom gitti bile.. gercekten her seyi denemiş verip verip geri mislisiyle kilo almıs bıkmıs herkese tavsiye ediyorum....

suan 18 kilo vermenin mutlulugu içindeyimmm :KK76: kaldı 22 kilo:KK24:

Merhaba bende bu cumartesi op olucam inşallah koray hocaya.ama korkularım çok fazla o yüzden siz bazı şeyler sormak istedim. öncelikle ben işyerinden anca 1 hafta izin alabildim,sonrasında çalışmam çok mu zor olur? bazı arkadaşlar yemek yerken acı çektiklerini yazmış doğrumu acaba? siz op olalı bayağı bir süre geçmiş şu anda herhangi bir şikayetiniz varmı? hiç pişmanlık duyduğunuz oluyormu? ayrıca ben sigara kullanıyorum acaba bir engel olurmu? çok sordum ama kusura bakmayın kafam allak bullak

Merhaba bende bu cumartesi op olucam inşallah koray hocaya.ama korkularım çok fazla o yüzden siz bazı şeyler sormak istedim. öncelikle ben işyerinden anca 1 hafta izin alabildim,sonrasında çalışmam çok mu zor olur? bazı arkadaşlar yemek yerken acı çektiklerini yazmış doğrumu acaba? siz op olalı bayağı bir süre geçmiş şu anda herhangi bir şikayetiniz varmı? hiç pişmanlık duyduğunuz oluyormu? ayrıca ben sigara kullanıyorum acaba bir engel olurmu? çok sordum ama kusura bakmayın kafam allak bullak

öncelikle geçmiş olsun
çook doğru ve en iyi seçimi yapmışsınız
Türkiye nin bu işte en iyi hekimi
onun için korkmayın emin ellerdesiniz
1 haftalık süre size bağlı herkesde değişiyor işiniz masabaşıysa rahat edersiniz aykta bir işse zorlanırsınız
yeme olayına gelince ağrıması sizin için daha iyi emin olun bn 3 senelik ameliyatlıyım halen 1 kaşık fazla yerse ağrır ama emin ol bu b eni mutlu eder
dur noktam olur
istediğniz zaman sorun çekinmeyin şimdiden geçmiş olsun

öncelikle geçmiş olsun
çook doğru ve en iyi seçimi yapmışsınız
Türkiye nin bu işte en iyi hekimi
onun için korkmayın emin ellerdesiniz
1 haftalık süre size bağlı herkesde değişiyor işiniz masabaşıysa rahat edersiniz aykta bir işse zorlanırsınız
yeme olayına gelince ağrıması sizin için daha iyi emin olun bn 3 senelik ameliyatlıyım halen 1 kaşık fazla yerse ağrır ama emin ol bu b eni mutlu eder
dur noktam olur
istediğniz zaman sorun çekinmeyin şimdiden geçmiş olsun

azra sılam hanımefendi ben ameliyat olalı 13 ay oldu 119 dan 79 a düştüm bi 10 20 kilom daha var ama son 3 aydır kilo vermem durdu ne yapmam lazım tatilden sonra spora devame deceğim inşallah ama ben baya yemeye başladım hemde iştahlı bi şekilde tamam az ama sanki göze batıyo korkuyorum ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz son 10 - 20 kilom bunadaşükür ama o kalan fazlalığı veremiycem diye çok korkuyorum lütfen yardım edin

tebrik ederim Azra böyle hikayeleri okumak beni de motive ediyor inşallah bende en kısa zamanda kilolarımdan kurtulurum

azra sılam hanımefendi ben ameliyat olalı 13 ay oldu 119 dan 79 a düştüm bi 10 20 kilom daha var ama son 3 aydır kilo vermem durdu ne yapmam lazım tatilden sonra spora devame deceğim inşallah ama ben baya yemeye başladım hemde iştahlı bi şekilde tamam az ama sanki göze batıyo korkuyorum ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz son 10 - 20 kilom bunadaşükür ama o kalan fazlalığı veremiycem diye çok korkuyorum lütfen yardım edin

k.bakmayın şimdi gördüm
zaten çok az yiyorsunuzdur halen
protein ağrılıklı beslenir ve hareket olayını artırırsanız ve de kesinlikle gün içinde bol su içip akşam 6 dan sonra bişey yemeyin çok işe yarıyor bn 3 seneliim az ipin ucunu kaçırsam bu dediğimi yapar ve sonuç alırım

Öncelikle bu destansı yazımı okuyan tüm arkadaşlara teşekkür ederek başalyım
ve benim birgün buraya yazı yazacağım aklımın ucuna bile gelemez bir hayaldi
ama oldu

oldu oldu da nasıl oldu

yaş 26
boy 1,78
şuan kilo 95
önceki kilo 130
hedef kilo 75

2008 den beri üye olduğum kk da aynı tarihlerde de 8.takım üyesi ve uzun dönem kaptanlığını yapmış biri olarak
denemediğim yöntem kullanmadığım ilaç yapmadığım spor kalmadı ,

genelde hatalar bnde olmak üzere herşeyi denemiş birisiyim

aslında kader bn daha doğar doğmaz örmüş ağlarını malum kilolu doğmuş ve hayatımın hiç bir döneminde incecik çıtır bir kız olmamışımdır
demek ki DNA m da varmış diyorum :KK1: obezlik kodu :KK1: kodum bozuk yaNİ :KK1:

sonrası evlilik hamilelik ve aldım da aldım 107 ile doğum yaptım ve emzirme dönemi 115ler felan
yıllardır bu kiloda 3 aşağı 5 yukarı devam ettim 112 118 arasıydım yıllardır
ta ki arkadaşlar geçtiğimiz yılbaşına kadar 120 gördüm şubatta tek kardeşim nişanlandı nisanda düğünü olcaktı
velakin bn ne giycektim adanada girmediğim mağaza çıkmadığım butik kalmadı
yok yok yok gösterilenleri 50 60 yaşın da kiler bile giymez
herşeyi geçin ayakkabı bile bulamdım siz düşünün
ve bn o psikoljiyle yine mutluluğu yemekde buluyorudum kısır döngü bu olsa gerek
tabii zararını gören yine ben yine ben

sonra kk nın bana nimetlerinden burdaki nicki ile oirpata arkadaşım aynı dertten muzdarip
bana faceden bir link yollmaıştı 1 sene önce orda obezite cerrahisinden bahsediyordu bn ozmn arkdaşıma manyakmısın kızım bzm çoluğumuz çocuğumuz var dedim ve okumadan geçtim sadece sık kullanınlarıma eklemiştim (iyi ki eklemişim)

kardeşimn alışveriş zamanı bir buhranlı gecemde gerçekten öylesine okumaya başladım
sonrası okudum okudum okudum
gece gündüz sabahlara kadar gözlerime kan oturuncaya kadar
bahsedilen 3 yöntem vardı
gastric band ( mide kelepçesi)
gastric bypass
sleeve gastrectomy (tüp mide)

bu işleri yapan ehli dr larda türkiyede bir elin beş parmağını geçemyecek kadar
bn önce gastric bypass dedim ve bunu en iyi yapan malatya inönü ünv has turgut özal tıp merk sayın prof dr cüneyt kayaalp e ulaştım
uzun dönem mailleştik ama bana sıra bekleyeciğimi ve açık ameliyat olcağımı söyledi
açıkcası bnde bypassı daha ağır bir opere olarak gördüğüm için vazgeçtim
kelepçeyi hiç düşünmedim bile evet opere oalrak daha risksiz yalnız sonrası çok daha problemli
sonra son yöntem tüp mideyi araştrdım
onu da yapan denizli pamukkkale ünv has sayın prof dr KORAY TEKİN di
sonuç bu çok riskli bir operasyon ilk olarak sağlıklı bir organınızdan vazgeçiyorsunuz ve sonra da ameliyatın en büyük riski emboli ve kaçak vardı
bnm olduğum zaman 200 e yakın hastasına bu yöntemi yapmış bir kaybı bile yoktu
ozmn tercih edebiliridm
artık SON ÇAREM di
aylarca araştırmadan sonra nisan ayında tam karar vermişken tarih alacakken
bu okuduğum sitede ankaradan bir arkadaşımız resmen doktor kurbanı olup kaçak dolayısıyla vefat etti oysaki ne umutları ne hayalleri vardı :KK43:
bnde geri vazgeçtim çocuğum vardı sonuçta
yalnız tartıda da ibre git gide yükseliyor 126 yı görür olmuştum
görmediğim rakamları görür oldum artık en son 128 olunca öylede ölcem böylede ölcem diyerek
koray hocamı aradım ve bana ameliyat tarihimi 3 ağustosa verdi 1 ağustos yatış:26: 3 ağustos ameliyat:18: 7 ağustos taburcu:KK53:
gecelerce düşündüm allahım ya bana birşey olursa diye kızım var diye:KK5:
giderken son kez adana ma son kez kızıma baktım gittim:KK5:
1 ağustosta annemle birlikte hiç tanımadığım bir memlekete denizliye gittim
gider gitmez hastaneyi görür görmez kaçmak istedim yolu gözüm almadı yoksa valla da billa kaçacaktım 15 saat yoldan geldim diye kaçmadım:KK55:
sonra yatış sonra testler
uyku apnesi testi:26:
endoskopi:KK37:
kan gazı:18:
ve bir çok test daha
salı akşamından kan sulandırıcım vuruldu sabah ameliyat olcaığım söylendi
sabah erkenden ameliaytahane doğru yolumu aldım
annemle göz göze gelmemeye özen ettim çünkü biliyordum gördüğüm an salya sümük olcaktım (zaten sakladıydım)
sonra ameliyathaneye girdim orda asistan dr vardı
dönüp
-dr bey birşey diyebilirmiyim
- buyrun
-ben biraz ağlayacağım
diyip hüngür hüngür salya sümük böğüre böğüre ağladım:KK43::KK43::KK43::KK43:
sonra tabii bnm tansiyon korkudan 20 lere çıktı
son çare bni uyutmada buldurlar
walla birşeyi kokladım gerisini hatrmalıyorum bile
uyandığım ve sonrası hayal meyal
tek ağrılar gerçekti yalnız midem diye bağrıyormuşum
burnumda nazogastric denilen mideme kadar uzana bir hortum ayaklarımda emboli cihazı kollar bağlı
resmen robocop gibiydim
evet ağrı çektim cnm yandı ama buna deydi ...........
Canım hocam allah sizden bin kere razı olsun sizin gibi değerli insanlar lazım bu ülkeye
gecesini gündüzüne dişini tırnağına takıp çalışıyorsunuz
allahım gücünüze güç katsın
size hayatım boyunca minnetarlığım devam edecek
hem bu tarafta hem öteki tarafda duacınızım
bana gençliğimi insanlığımı kadınlığımı geri verdiniz
kelimelerim siizn için yetersiz kalır canım hocam
sonrası ise işin en güzel yanı
ilk ay sıvı beslendik
ilk ay 15kg verdim
sonraki 2 ayda 15kg daha verdim
bu son ayda da 5kg verdim
şuan 4. ayımdayım ve toplamda 35 kilo verdim
hedefim 75, 20 kilom kaldı
onuda önümüzdeki 3-4 ayda vercem inşallah

şuan bile yeter diyorlar ama yetmez
vercem inşallah

arkdaşlar çok uzun yazdım
aslında bu içimdekilerin özeti resmen

kilo çok büyük bir illet sağlıki yönden olsun psikolojik etkilerini demiyorum bile estetikden hiç bahsetmiyorum
bnce kanserden sonra ki en büyük hastalık çünkü dr a gidince hiç birşey bulmasalar ya kilonuza ya psikolojinize bağlıyorlar

bu yöntem ise son çare zaten
herkese yapılmıyor VKİ nin 40 ve üstü yada 35 üstü yandaş hastalıkla kabul ediliyor(yüksek tansiyon şeker vb.)

arkadaşlar resim eklemiyorum malum çalınıyor

bundan 5-6 ay önce talin arkadaşımzn resmleri çalınmış bir başka sitede 3 ayda 30 kilo diye yayınlanmıştı esas olmadığı halde

beni zaten bilen biliyor faceden de biliyorlar

bu yolda yöntemi ne olursa olsun emek veren tüm arkadaşlara başarılar diliyorum
isteyen herkes de herşeyi sorabilir bana

Sarkma vb seyler oldu mu. Acibadem de gorustum bir doktor ile. Marka bir isim.elli bin tl dedi neyse vucuduma bakti baya sıkısin sarkman az olur estetik yaptiramam ben. Ona gucum yetmez oyizden kafam karisik. Bir bucuk yil deli gibi mucadele verip 15 kilo ancak verdim alti yedi aylik duraklama donemi ve esimin ciddi rahatsizligi ile koptum nerdeyse hepsini geri aldim universite hastanelerinde ucret alinmiyormus diye duydum siz ne kadar odediniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Pardon tebrik etmeyi unuttum derdimi anlatirken.hep saglikli ve mutlu olun ins boyle azra hanim

Sarkma vb seyler oldu mu. Acibadem de gorustum bir doktor ile. Marka bir isim.elli bin tl dedi neyse vucuduma bakti baya sıkısin sarkman az olur estetik yaptiramam ben. Ona gucum yetmez oyizden kafam karisik. Bir bucuk yil deli gibi mucadele verip 15 kilo ancak verdim alti yedi aylik duraklama donemi ve esimin ciddi rahatsizligi ile koptum nerdeyse hepsini geri aldim universite hastanelerinde ucret alinmiyormus diye duydum siz ne kadar odediniz

sarkma oluyor tabiki bir balon düşünün şişirip bıraktığınızı obezite böyle bir illet işte kurtuluşu zor

hı kimilerinde çok kimilerinde az oluyor bu kişiye bağlı

50 binde çok para bu işte usta olup daha az paraya yapanlar var

vki değeriniz tutuyorsa devlet hastanelerinde ücretsiz yapılıyor ama dediğim gibi hekim ve sonra hastane seçimi çoook önemli

lütfen iyice araştrın bilinçli girin bu ameliyata facede çok grup var araştrmanız için

tebriğiniz için de teş. ederim:KK16:

sarkma oluyor tabiki bir balon düşünün şişirip bıraktığınızı obezite böyle bir illet işte kurtuluşu zor

hı kimilerinde çok kimilerinde az oluyor bu kişiye bağlı

50 binde çok para bu işte usta olup daha az paraya yapanlar var

vki değeriniz tutuyorsa devlet hastanelerinde ücretsiz yapılıyor ama dediğim gibi hekim ve sonra hastane seçimi çoook önemli

lütfen iyice araştrın bilinçli girin bu ameliyata facede çok grup var araştrmanız için

tebriğiniz için de teş. ederim:KK16:

sarkma ıcın pekı ne yaptınız ne yapıyorsunuz azra hanım.

cok para hem de. hem de belırlı gelırlı aıleler ıcın cok para. ucretsız okudum ben de. uzun bır süreç oluyormuş tahlıller, rapor ve sıra bekleme derken. calısan bırıyım uzun bır süreç sıkıntı olur benım ıcın. hadı onu gectım doktoru ıyı bılmek lazım. ben koray hocayı cok ıstıyorum en cok onun hakkında okudum ama o da az degıl 22.000 tl cıvarı.

yıl sonuna kadar dıyet ve spora yenıden donuyorum ıns bu kez daha başarılı olursam amelıyat düşünmem ama olmazsa amelıyat ısıne ıyıce sıcak bakabılırım.

sarkma ıcın pekı ne yaptınız ne yapıyorsunuz azra hanım.

cok para hem de. hem de belırlı gelırlı aıleler ıcın cok para. ucretsız okudum ben de. uzun bır süreç oluyormuş tahlıller, rapor ve sıra bekleme derken. calısan bırıyım uzun bır süreç sıkıntı olur benım ıcın. hadı onu gectım doktoru ıyı bılmek lazım. ben koray hocayı cok ıstıyorum en cok onun hakkında okudum ama o da az degıl 22.000 tl cıvarı.

yıl sonuna kadar dıyet ve spora yenıden donuyorum ıns bu kez daha başarılı olursam amelıyat düşünmem ama olmazsa amelıyat ısıne ıyıce sıcak bakabılırım.

mrb.arkadasim basarmis tebrik ederim.yanlis anlamayn lütfn beni topicten bilosunuzdur belki 3 ayda dgl ama 6ayda verdim 30kg.yu 160kg.dum akillara zarar diyetlede oluo yapamasam ben yapamazdm zaman uzuyo belki ama hem param gitmedi hem ameliyat olmadm son careniz olsun bence yinede kendi karariniz tabiki

mrb.arkadasim basarmis tebrik ederim.yanlis anlamayn lütfn beni topicten bilosunuzdur belki 3 ayda dgl ama 6ayda verdim 30kg.yu 160kg.dum akillara zarar diyetlede oluo yapamasam ben yapamazdm zaman uzuyo belki ama hem param gitmedi hem ameliyat olmadm son careniz olsun bence yinede kendi karariniz tabiki

İnsulin direnci ikitup bebrk tedavisi bes yildir duzenli hormon hapi her ay cunku erkrn menopozdayim yasim 31.26 yasindan beri hap ile regl oluyorum cokcok ugrastim herkes sekiz ayda 30 kilo verirken ben 5 verdim bu nasil bir duygu biliyor musunuz sekiz ayda bes kilo ver alti ay durakla 5 daha ver boyle boyle kilo verdim psikoloji kAlmadi haliyle

İnsulin direnci ikitup bebrk tedavisi bes yildir duzenli hormon hapi her ay cunku erkrn menopozdayim yasim 31.26 yasindan beri hap ile regl oluyorum cokcok ugrastim herkes sekiz ayda 30 kilo verirken ben 5 verdim bu nasil bir duygu biliyor musunuz sekiz ayda bes kilo ver alti ay durakla 5 daha ver boyle boyle kilo verdim psikoloji kAlmadi haliyle

canim benim cok gecmis olsun ben aksi bi durum yoksa yazmayi unutmusum o zaman okey tabiki benim tahlillerm yapildi endokrın dahil herseym normal o yûzdn güzel veriyorum sen tabisi haklisin allah yardmcn olsun.cocugun varmi peki simdi

canim benim cok gecmis olsun ben aksi bi durum yoksa yazmayi unutmusum o zaman okey tabiki benim tahlillerm yapildi endokrın dahil herseym normal o yûzdn güzel veriyorum sen tabisi haklisin allah yardmcn olsun.cocugun varmi peki simdi

İste ben de onu diyorum sekiz ayda otuz kilo verdi arkadasim cunku saglikli.vucut diyete ve spora hizli cevap veriyor bu sebeple.cocugum yok olmasi da mumkun gorunmuyor ymurtam gorunmuyor bitmis ya da bitmek uzere. Sebebi arastiriliyor genetik olarak yani neden erken over yetmezligi yasadigim konusunda.

Okurken yeni geçirdiğim bel fıtığı ameliyatı ve kilolu olmamdan kaynaklanan ortak noktalarımızla... O Dr a dönüp birşey diyebilir miyim diyip hüngür hüngür ağladığın yeri okurken başladım ağlamaya... Allah kimseye sağlık sorunu yaşatmasın amin gerçekten insan kaybedince anlıyor sağlığın kıymetini ve gerçekten fazla kilolar ve oluşturduğu ruh hali bütün hastalıkların kaynağı:KK43:

Inşallah istediğimiz kilolara ulaşırız
Allah'a emanet olun..

X