- 18 Kasım 2015
- 13.551
- 17.023
- 298
- 35
- Konu Sahibi YusufunAnnesi23
-
22 gün adet gecikmesi yaşadım ve niye gecikti ini anlamadı doktorumHastanede secenegimiz yoktu anestezili oldum Ocak ayında adet ağrısı gibi ağrım oldu üç gün lekelenmem, antibiyotik kullandım, ve adet gecikmesi yaşıyorum herkesin farklı oluyor
Ben anestezi istedim okuduklarımdan korktuğum için doktor da zaten anestezi altında yapıyorum demişti o gün biraz ağrım oldu ve geçtiHerkese merhaba arkadaşlar bugün hsg çektirdim çektirmeden önce araştırma yaptım o kadar ürkütücü şeyler yazmışlar ki korka korka gittim inanın hiç öyle bişey değil anestezi sadece zaman kaybı hsg çektirecek olanlar kendini rahat bıraksın yeter 1 dakikalık işlem
Neden yaşanıyor gerçekten ki çoğu kişi de gecikme yaşamış peki hamile kaldınız mı ?22 gün adet gecikmesi yaşadım ve niye gecikti ini anlamadı doktorum
bnede anesteili isteycegim dayanamam o aciyaBen anestezi istedim okuduklarımdan korktuğum için doktor da zaten anestezi altında yapıyorum demişti o gün biraz ağrım oldu ve geçti
Bence en iyisi çünkü ben film odasına girip içime girecek şeyleri görünce doktora ya anesteziyi yapın ya da ben zaten bayılacam demiştimbnede anesteili isteycegim dayanamam o aciya
İyi düşün iyi olsunBende cektiricem ay sonunda ruyalarima giriyor artik. Kabusum oldu . Anestezili olacak cekimden degil sonuçtan korkuyorum tupler kapali cikacak diye.
işte bahsettiğim bu daha önce çektirmemiş ve çektirenlerden duyduklarından dolayı korkuyoBende cektiricem ay sonunda ruyalarima giriyor artik. Kabusum oldu . Anestezili olacak cekimden degil sonuçtan korkuyorum tupler kapali cikacak diye.
tüplerin açık olup olmadığını görmek içinHsg yi neden yaptiriyorsunuz
Bende antibiyotik aldım fakat mideme iyi gelmedi sanırım midem ağrıyor sizde öyle birşey oldu muHastanede secenegimiz yoktu anestezili oldum Ocak ayında adet ağrısı gibi ağrım oldu üç gün lekelenmem, antibiyotik kullandım, ve adet gecikmesi yaşıyorum herkesin farklı oluyor
Benim nerdeyse bir ay olacak olalım öyle bir şeyim yok şuan bı gecikmem varBende antibiyotik aldım fakat mideme iyi gelmedi sanırım midem ağrıyor sizde öyle birşey oldu mu
İnşallah hamilesinizdir antibiyotiği kaç gün kullandınızBenim nerdeyse bir ay olacak olalım öyle bir şeyim yok şuan bı gecikmem var
Sanmıyorum canım 5 gün kullandım sizİnşallah hamilesinizdir antibiyotiği kaç gün kullandınız
Neden ki belki vardır umutsuzluğa kapılma..dün hsg çektirdim bu ikinci hap ama kullanmicam artıkSanmıyorum canım 5 gün kullandım siz
Sen çok yeni olmuşsun Ocak ayında çekildim ben inşallah güzel haberler alırızNeden ki belki vardır umutsuzluğa kapılma..dün hsg çektirdim bu ikinci hap ama kullanmicam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?