HSG çektirenler

Hastanede secenegimiz yoktu anestezili oldum Ocak ayında adet ağrısı gibi ağrım oldu üç gün lekelenmem, antibiyotik kullandım, ve adet gecikmesi yaşıyorum herkesin farklı oluyor
22 gün adet gecikmesi yaşadım ve niye gecikti ini anlamadı doktorum

Ben anestezi istedim okuduklarımdan korktuğum için doktor da zaten anestezi altında yapıyorum demişti o gün biraz ağrım oldu ve geçti

Aslında kişiden kişiye değişiyo ama doktorunda etkisi var benim doktorum sürekli benimle konuştu ve gerçekten rahatladım bi de bu açıklamaya yapmamın en büyük sebebi insanlar öyle bir korkutuyor ki birbirini aslında kişi korkarak oturduğu için kasılma da oluyo bu yüzden ağrı oluyo

Bence alttan muayenede rahim ağzına bi araçla bakıyolar ya o daha ağrılı hsg de sadece ilacı verdiğinde içerde adet ağrısı gibi ağrı oluyo 1 dakika bile sürmüyo ağrı

Ben çekildiğimin ertesi ayı hamilelik yaşadım. Kimyasaldı. Ama doktor bu şekilde hamile kalabiliyor olmamı bile olumlu yorumladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…