- 24 Mart 2014
- 5.886
- 1.422
- 38
Allah bilir hangi kadından hastalık kapan adam için soğudu diye üzülüyor musunuz cidden
Önce siz bir doktora gidin belki çoktan kaptınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah bilir hangi kadından hastalık kapan adam için soğudu diye üzülüyor musunuz cidden
Önce siz bir doktora gidin belki çoktan kaptınız
çok düşük yani öle mi
benimkide 3 kez yaktırdı bu siğilleri
offf çok sinirlendim şuan
Yani hamamda falan bulaşması bana zor geliyor ama doktorlar bu konuda daha bilgilidir
Eşiniz hiç masum değilsaol canım destek oluyorum elbette ama oda çok gergin bu konu çıktıgından beri yazık kendini savunuyo habire bulaşma yollarını sayıp duruyo endişelenmeyim diye.işte yanımada yaklaşmıyo
ayrıca dudaklarında ve iç kısmındada çıktı,geçti
Yani ben de iyice sinirlendirmek istemem ama doktorların, eşlerin arası bozulmasın diye hamam, WC gibi ortamlardan da bulaşabilir diye yalan söylemek durumunda kaldıklarını biliyorum.çok düşük yani öle mi
benimkide 3 kez yaktırdı bu siğilleri
offf çok sinirlendim şuan
şu an tek düşündüğüm çocukların sağlığıÖncelik sizin sağlığınız. Ertelemeyin, kendiniz için test muhakkak yaptırın. Eşiniz neden öyle davranıyor sonra bakarsınız.
hayır değil önce ondanda şüphelendi doktorMerhaba şey olabilir mi acaba , behçet hastalığı
en kısa zamanda gidicemEn iyisi gidip sizin de test yaptirmanız .
Kadin dogumcuda bulasabilir ,Turkiye de bir aile vardi kan naklinde bulaşmış tumü aids liydi .Haberlere filan cikmışti .
Aynı iğneden mi kandan mi bulasmıs birseyler vardi .
Tedavisi var birlikte gidip doktoru dinleyin .Komşum da hpv liydi bu kadar evham yapmadi tedavi oldu .
İnşallah sizde onlarda sapasağlamdırlar ama garantiye almak lazım. Valla hep birlikte gidip bir baktırın, annesiz kalan çocuk ne yapsın. Bebeklerde işlem ne bilmiyorum ama uzmanlar çocuklar içinde özellikle kız çocukları için 9 yaş sonrası hpv aşısı yapılmalı diyor.şu an tek düşündüğüm çocukların sağlığı
sadece cinsel yola ise çocuklarda olma olasılığı yok yani,inşallah öledirBildiğim kadarıyla bu virüs çok uzun süre bulaştığı ortamda yaşayabilen bir virüs değil.Normal doğum yapmadıysanız çocuklarınız için endişe edeceğiniz bir durum olduğunu sanmıyorum.Cinsel organlara temas ile bulaşıyor.sezeryan sırasında ya da normal doğum sırasında sizin kapabileceğiniz bir virüs asla değil.Sizlik bir durum yok.ilk bulaştıktan sonra altı ay ve bir yıl arasında büyük oranda belirti verebiliyor ama hiç belirti vermeden uyuyanlarda mevcutmuş.Tehlikeli bir türü değilmiş diyorsunuz sakin olun bence.Havludan, iç çamaşırından vs bulaşan bir virüs değil cinsel temas olmadığı sürece güvendesiniz.O sebepten çocuklar için endişelenmeyin.Haa kan yoluyla diyenler olmuş kan yoluyla bulaştığını hiç duymadım açıkçası.
Ben kendim de bir ara bu durumdan şüphelendiğim için epey araştırma yapmıştım hatta gidip ketemde test yaptırdım.Benimki negatif çıkmıştı.Çocuklarınızda bir şey olduğunu sanmıyorum.Geçmiş olsun.Üzülmeyin daha fazla.sadece cinsel yola ise çocuklarda olma olasılığı yok yani,inşallah öledir
evlenmeden önce yaşamış ama kimlerle detay vermiyorHpv var ise kuvvetle muhtemel cinsel yolla bulasir. Cocuklara dokunmakla degil. Ve hpv hemen ortaya cikmaz. Vucutta virus cogalmak icin uygun kosullari bekler. Genelde de bagisiklik sistemi coktugunde cikar. Bir suru türü var. Kimisi vucuttan kendi kendine atilir. Ancak esinizinki sigil seklinde ise pek masum virus degil gibi. Kadinlarda rahim agzi kanserine neden olabiliyor. Ancak virusu kspinca ertesi gun degil tabi ki. Virus zaten yavas cogakan bir virus ve uygun kosullari bekler. Ilaci yok. Esinizde 5 aydir sigil olabilir ama bu denek degil ki virisu 5 ay once kapmis. Mazisi 5 aydan cok fazla olmali cunku virus yavas cogaliyor. Eger korunmadi iseniz siz de tasiyici olabilirsiniz. Smear testi yaptirmalisiniz her 6 ayda bir. Kadin doguma gitmelisiniz.Kizlar icin cok endisekenmeyin cunku cinsel yolla bulasiyor. Esinizin agzinda cikanlar icin birsey diyemeyecegim. Cunku bildigim bu virus erkeklerin cinsel organinda sigil yaptigi. Yaktirmakla gecer mi? Onu da bilmiyorum, pek de sanmiyorum cunku sonucta bu virusu tasiyor. Bir suru turu var, turunu ogrenmelisiniz. Cunku kimisi digerlerine gore daha masum. Vucuttan atilanlar da var.
Bu arada her 10 kadindan biri bu virusu tasiyor. Turu onemli. Ancak esinizde sigil varsa ben hamamdan degil de cinsel yol ile bulastigini dusunuyorum, uzgunum. Belki de evlilik oncesi yasadigi beraberliklerden de olabilir.