HPV VE EŞİM:(

Yahu hayatımda cinsel deneyim yokken hpv oldu ne çok eşliliği ne cinsel yolu kan ve vücut sıvısı örnek ben elimle sigile dokundum kanattim senle tokalastik ve elinde kesik var o sıvı ile bile bulaşıyor ne cinselliği
%100 demedim ki 😔 çoğunlukla dedim , oturduğunuz lavaboda , ağda yaptırdığınız kuaförde, manikür pedikürde de tüm bulaşıcı hastalıklar gibi hpv virüsü de vücüt salgısı ve kan yolu ile bulaşır , bu nedenle zaten %100 demedim ☺️

Misal size bi vaka anlatayım İzmir de çalışırken yanlış hatırlamıyorsam basmane de bi sinemaydı 🤔 manyak bi kadın hiv virüsü taşıyor , iyeleşemeyeceğini bildiği için bi türlü intikam gibi ( kendi ifadesiydi) vücudundan aldığı kanı , salondaki koltuklara iğneye bulaştırmış ve iğneyi de batırmış o koltuklara manyak gelen otursun ve onlara da bulaşsın diye ... yakalanmıştı Psikopat

Allah aşkına cahil cahil konuşmayın sadece cinsel yolla bulaşan bi virüs değil. Madem bilginiz yok fikrinizde olmasın. İnsanları boş yere üzmeyin.

Arkadaş hemen kadına aldatıyor muamelesi yaptınız. Bu hastalık bir tek cinsel yollamı bulaşıyor. Birtek genital bölgede mi çıkıyor sanıyorsunuz. Benim eşimin ayağının altında çıktı ben hamileydim o dönemde benimde ayağımda çıktı altında. Eşim yaktırdı ve geçti. Ben ise doğum yaptım emzirme dönemim bitti vs 3 sene sonra yaktırmaya başladım. Bünyenizin zayıf olduğu dönemlerde çıkıyor bu siğiller. Ayrıca biz anlamadık kayınvaldede kalmışdık doğuma az kalmışdı ordan kaptık. Kimse kimseyi aldatarak siğil kapmıyor. Çocukların ellerinde bile çıkıyor vs. Tedavisi var.

HpV virüsünün 100 lerce çeşidi var , dediğiniz gibi direk aldatma denilmez ama ayak ,el ,parmak ve sert eklem dokularında çıkan ile genital bölgede çıkan virüs,siğil aynı değildir onlar yanlış hatırlamıyorsam Hpv 16-18 diye sınıflandırılıyordu . O yüzden ilk önce dediğiniz de haklısınız sınıfının araştırılması lazım
ister kadın , ister erkek olsun İnan’ın genital bölgedeki siğil ciddi bi durumdur

X