Doktor değilim fakat eski bir hpv hastasıyım.
Hpv kaptığımda en yakın arkadaşım kadın doğum doktoruydu :)
Evhamlı biri olduğum için nereden baksanız 100 defa bulaşabileceği yerleri,nasıl korunacağımı falan anlattırmıştım kendisine,haftada bir eğitim araştırma hastanesine gidip oradaki doktorlarla kanka olmam da cabası.
Yani bu yüzden bu kadar kesin konuşuyorum. Kağıt paradan bulaşmaz,hadi tuvaletten minik bir ihtimal. O da kişi organını tam arkadaşınızın sürttüğü yere sürtecek de daha sonra gelip arkadaşınız tam oraya temas edecek falan. Çok uzun bir iş yani. Ama az önce imkansız dedim,imkansız değil. Ama düşük bir ihtimal. Kaptıysa halka açık ya da ortak kullanılan tuvaletlerden kapmıştır.
Ben anlıyorum da siz anlamıyorsunuz. Kağıt paradan hpv bulaşması için kağıt paranın önceki sahibinin alıp cinsel organına sürtmesi falan lazım. Yani cinsel organa direk temas lazım. Ayrıca kız arkadaşınız gelip size herşeyini anlatıyor mu? Ben en yakın arladaşıma tutup yatak hayatımı,cinselliğimi anlatmam yani. Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz anlamıyorum. Ortak kullanımda olan tuvaletlerden şüphelensin arkadaşınız,eğer sizde kullanıyorsanız dikkatli olun,antibakteriyel sabun ya da jel kullanmanızı tavsiye ederim.