HPV VE EŞİM:(

Ay nasil aldatmamis ya, HPV gokten zembille mi inmis? Kim bilir ne igrenc kadinlarla dustu kalkti, kos git sen de bir test yaptir belki de sana da bulasti?

Yani ben de iyice sinirlendirmek istemem ama doktorların, eşlerin arası bozulmasın diye hamam, WC gibi ortamlardan da bulaşabilir diye yalan söylemek durumunda kaldıklarını biliyorum.
Sizden önce virüsü kapmış ama vücut baskılamış olabilir böyle bi ihtimal de var
11 yildir evlilermis, cikardi bence bu zamana kadar. Oncesinde degil bence. Konu sahibinin bebegi varmis, muhtemelen hamileyken yedi haltlari.

Ya hastaneden bulasma diye birşey yok. Doktorlar aile birliği bozulmasın diye hamam havuz gibi yerlerden bulaşabilir diyorlar ama bu hastalık kesinlikle cinsel yolla bulaşıyor. Cocuga bulasma durumu söz konusu degil. Eşiniz de tipik erkekler gibi götü kurtarma adına yemin etmiş.
Geçmiş olsun ama aldatmıs. Kesinlikle eminim. Basıma gelmişti ondan biliyorum.

benim annem de hpv ve kan vermesi yasak ordaki görevli işaretlemiş ömür boyu kan vermemen için burayı işaretledim dedi

Canım benim hpv kan testi ile cıkmıyor ki... Genital bölgeden alınan sıvı ile özel bir test yapılıp belli oluyor. İlk defa duyuyorum kan vermesi yasak diye. Hıv ile hpvyi karıstırıyor olabilir misiniz acaba

Lanet olsun bu hastalık cinsel yoldan bulaşıyor lütfen tahlil yaptırın hatta çocuga da baktırın sonuçta hamileydiniz bebekler de solunum rahatsızlıklarına neden oluyormuş

Ne kadar doğru bilmiyorum ama ufak bir ihtimal ortak wclerden bulaşmış olabilir. Tabi yüksek ihtimal başka haltlar. Bir kontrole girin bence

eşiniz sizi aldatmamış olabilir, burada çok bilmiş bir şekilde yazan şöyle böyle olmuş işte diyenlere aldırmayın. bulaşıcı bir hastalık bu herhangi bir temasla da bulaşabilir, az ihtimalin olması olmayacağı anlamına gelmez ha tabii aldatılmadığınız anlamına da gelmez siz daha iyi bilirsiniz onu. çok sinir oluyorum keskin bir şekilde kesin cümleler kuranlara. siz doktora gidin yine.

Eskiden varsa, kesinlikle virüs sizde de vardır.

Yeni kaptıysa ve bunun vicdan azabını yapıyorsa, üzgünüm ama hpv ancak deri teması ile bulaşan bir virüs.

Tamam da dudakta çıkan uçukla genitalde çıkan uçuk bir değildir.

Yine cinsel konulardaki bilgi eksikliği ülkemizin ortada şu konuda bile.

HPVnin de türleri vardır.

Dudağımda yıllardır uçuk çıkar, geçer.

Cinsel olan HPV testim temiz.

Biz genital bölgede çıkandan, cinsel yolla bulaşandan bahsediyoruz.

Adı üzerinde yani "genital" "cinsel yolla bulaşan"

Eşin yalan söylüyor

Uçuk virüsü hpv değil zaten herpes.

Hpv "çoğunlukla" cinsel ilişkiyle bulaşır. Tek yol cinsel ilişki değil yani.
Eşiniz başka bir şekilde kapmış olabilir, "kesin aldatmıştır" diyemeyiz.
Ama geçmişe bakınca eşinize bu kadar kolay inanmanıza anlam veremedim. Sizi üzmek için söylemiyorum ama bu konularda zaten sabıkalıyken söylediklerine fazla güvenmeyin.

İyy ne kadar çirkin yorumlar var. İlla aldatmış olsun eşi değil mi? Öyle mutlu olursunuz.. tövbe ya.. daha önceden bulaşmış olabilir, nuksetmistir... Aklınıza kötü şeyler getirmeyin🙏 tedbir almak istiyor işte bence güzel düşünce bir yerde ama siz de muayene olun derim

Abla bnm annem de aynı sorun u yaşadı üzülerek söylüyorum eşiniz sizi kesinlikle aldatmış. Bu çünkü cinsel yolla bulaşan hastalık doktora giderseniz size detaylı anlatır zaten. Benm annem bu olayı 8 sene önce yaşadı hala her sene siillerini yakar. Allah yardımcın olsun

Canım benim hpv kan testi ile cıkmıyor ki... Genital bölgeden alınan sıvı ile özel bir test yapılıp belli oluyor. İlk defa duyuyorum kan vermesi yasak diye. Hıv ile hpvyi karıstırıyor olabilir misiniz acaba
YOK ZATEN GENİTAL BÖLGEDEN SIVI ALDILAR ÖĞRENDİKTEN SONRA KAN VERİRKEN SÖYLEMİŞ HPV VİRÜSÜ VAR BEN DE DİYE ÖMÜR BOYU YASAK GELDİ

Eşiniz zaten sabıkalıymış bu konuda. Eski konunuzda var. Basiretiniz mi bağlandı nedir anlamadım. Adam gayet yüzsüz bir şekilde sana sezeryan yaparken bulaştıysa sendende bana geçmiştir demiş ona bile inanmışsınız. Eşiniz asla aldatmayacak biri değilmiş zaten. Çok mu aşıksınız yoksa çaresizmisiniz? Nasıl inandınız yeminlerine?

eşiniz sizi aldatmamış olabilir, burada çok bilmiş bir şekilde yazan şöyle böyle olmuş işte diyenlere aldırmayın. bulaşıcı bir hastalık bu herhangi bir temasla da bulaşabilir, az ihtimalin olması olmayacağı anlamına gelmez ha tabii aldatılmadığınız anlamına da gelmez siz daha iyi bilirsiniz onu. çok sinir oluyorum keskin bir şekilde kesin cümleler kuranlara. siz doktora gidin yine.
Cinsel organ teması ile bulaşan hastalık aldatma dışında nasıl bulaşabilir? Tokalaşmayla geçecek hali yok ya. Milyonda 1 olan ihtimallere tutunmaya çalışıyorsunuz. Hpv’li bir kadın cinsel organına dokunacak, sonra eşinin eline dokunacak, o da kendi cinsel organına ve ağzına(!) koyacak elini. Bunların hepsi de çok hızlı gerçekleşecek, çünkü virüs dışarıda fazla yaşayamıyor. Olur olur tabii :deli:

Hpv hakkında pek bilgim yok ama bir arkadaşım sevgilisinden kapmıştı ve genital bölgede siğiller çıkınca farkededip çok üzülmüştü(yıllar sonra falanda belirti vermedi ayrıca, birkaç ay içinde siğiller çıktı).İşin ilginç yanı erkek arkadaşının taşıyıcı olduğundan haberi yoktu çünkü onda hiç belirti vermemiş sözde... Benim bu konudan çıkarımım cinsel yolla bulaşma olasılığının çok yüksek olduğu. Yalnız konunuzda takıldığım başka bir durum var kimse yazmamış; 4 yıl önce smear testi yaptırmışsınız, emzirdiğiniz kızınız var... doğumdan sonra smear testi istedi doktorum, doğum yapan kadınlardan mutlaka istiyoruz demişti ki ben hamile kalmadan öncede smear yaptırmıştım. Sizden nasıl istemediler? En kısa zamanda eşinizle birlikte doktora gidip gerekli tedaviyi olun lütfen. Çocuklar içinde bilgi alırsınız ama çocuklarınızda olacağını sanmıyorum. Çok çok geçmiş olsun, rabbim kalbinize tez vakitte ferahlık versin inşallah...

Son düzenleme:
Hpv hakkında pek bilgim yok ama bir arkadaşım sevgilisinden kapmıştı ve genital bölgede siğiller çıkınca farkededip çok üzülmüştü(yıllar sonra falanda belirti vermedi ayrıca, birkaç ay içinde siğiller çıktı).İşin ilginç yanı erkek arkadaşının taşıyıcı olduğundan haberi yoktu çünkü onda hiç belirti vermemiş sözde... Benim bu konudan çıkarımım cinsel yolla bulaşma olasılığının çok yüksek olduğu. Yalnız konunuzda takıldığım başka bir durum var kimse yazmamış; 4 yıl önce smear testi yaptırmışsınız, emzirdiğiniz kızınız var... doğumdan sonra smear testi istedi doktorum, doğum yapan kadınlardan mutlaka istiyoruz demişti ki ben hamile kalmadan öncede smear yaptırmıştım. Sizden nasıl istemediler? En kısa zamanda eşinizle birlikte doktora gidip gerekli tedaviyi olun lütfen. Çocuklar içinde bilgi alırsınız ama çocuklarınızda olacağını sanmıyorum. Çok çok geçmiş olsun, rabbim kalbinize tez vakitte ferahlık versin inşallah...
Benimde pek bilgim yok bu virüs hiç gitmiyor mu vucuttan tedavi olsa bile

X