- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.803
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuklara doğum esnasında bulaşabilmesi çok düşük bir ihtimal ayrıca bildiğim kadarıyla da zaten doğumla bulaşması için sizde de siğil çıkmış olması gerekiyor. 11 yıllık bir süreçten bahsediyorsunuz size bulaşmış olsa tahminimce çoktan lezyonlar görülüp yayılmış olması gerekiyordu ama dediğim gibi mutlaka bir kadın doğum uzmanına gidin. Ayrıca hpv ile ilgili yapılan araştırmalar genç yaşlarda hpv virüsü bulaşanların yüksek çoğunluğunun yıllar içinde bu virüsü vücutlarından attığını gösteriyor. Endişe etmeyin en yakın zamanda doktora gidin yalnızcaöncesi beni ilgilendirmez yani
varsa dediğin gibi şimid çıkmış olabilir
bende ve çocuklarda bi belirtisi yok şimdilik ama bu bulaşmamış anlamına da gelmiyor
Güzel ben de açıkladım.Bir şey demiyor/suçlamıyorum
Açıkladım
evet eski konum epey üzücüydüBen sizin çoook eski bir konunuzu hatırlıyorum sonra cvp vermemistiniz havada kalmıştı .sizi üzmek yada hatirlatmak için söylemiyorum ama eşinize çok güvenmeseniz iyi olur .ama yinede ikinizde düzgün bir sağlık kontrolünden gecseniz çok iyi olur .umarım biz yanılıyoruzdur düşündüğümüz şeyi yapmamıstir eşiniz .
Pardon ama bir kadının kocasından başka bir cinsel hayatı yoksa kocası da temizse geriye birtek gittiği ağda salonu kalıyor bu dr nun yorumu ayrıca benim değilPardon ama gidip ağda salonundaki virüsleri mi taratmış...Nasıl emin olabiliyorsunuz
Bakire olan bi kız arkadasıma tuvaletten bulasmıstı illa sevişmek gerekmiyor keşke bu kadar önyargılı olmasakta az elimizdeki nimetlerden faydalanıp arastırsak
Konu sahibesi siz kendi kendinizi kontrol ettiniz ama bi doktora görünün mutlaka virüs girdigi gibi ertesi gün hortlamıyor olabilir birde bebek var diyorsunuz ne olur ne olmaz
her yerden geçebiliyormuşBirde bu hastalik erkeklerde pek etkilemiyor kadinlarda daha cok etkileri gozukuyor. Malum acik bolge..Asisi var ama tabii bulasmadan olmak gerek. Ha birde tuvaletten gecen bu hastalik olabilir mi? Karistiriyorsam duzeltin
Eger sende varsa cocugundada vardir muhtemelen dogumda olduysa yani guyya
5 aydır felan çıktı ortayaHpv çok çabuk bulaşan bir hastalık.
Kadınlarda rahim ağzı kanseri yapıyor,sizde siğil olmasa bile bulaşmış olabilir.
Bir an önce gidip smear testini yaptırıp cybh'a baktırın.
Ayrıca kimseyle birlikte olmadan bulaşmış olamaz,e sizde yoksa demek ki başkasından kaptı bu hastalığı.
Ne zamandır siğilleri var. Erkekler bulaştıktan hemen sonra siğil çıkartabiliyorlar.
Sevismek demek illa vajinaya penisin girmesi demek degildir canimBakire olan bi kız arkadasıma tuvaletten bulasmıstı illa sevişmek gerekmiyor keşke bu kadar önyargılı olmasakta az elimizdeki nimetlerden faydalanıp arastırsak
Konu sahibesi siz kendi kendinizi kontrol ettiniz ama bi doktora görünün mutlaka virüs girdigi gibi ertesi gün hortlamıyor olabilir birde bebek var diyorsunuz ne olur ne olmaz
Allah korusun afyonluyum.. hangi hamamda lutfen solermisiniz ?geçen sen afyonda bi hamama gitmişti ordan bulaştı diyor bende bi belirti yok yani kontol ettim kendimi allah korusun olsa çocuklarıma da bulaşır çok endişeliyim
Bulaşmaya neden olan ajan 100'den fazla türü olan human papillomavirus (HPV)'dir. Bulaşma tarihini belirlemek mümkün değildir. Cilde temas yolu ile bulaşır, virüsün ana bulaşma yolu cinsel ilişkidir. Enfekte bir kişinin penis, skrotum (erkek yumurtalık torbası), vajina veya dış genital bölgesi ile temas sonucu bulaşır. Oral yolla enfekte bir genital bölgeye temas edilmesi halinde de bulaşma olur. Prezervatif kullanmak bulaşmayı her zaman önlemez çünkü virüs prezervatifle kaplı olmayan bir genital alandan da bulaşabilir. Enfeksiyon genellikle çıplak gözün göremediği hücresel değişiklikler olarak ortaya çıkar. Bunlar kadınlarda rahim kanseri teşhis testi ile saptanabilir. Bazen enfeksiyon kendisini klasik karnabahar görünümlü siğillerle (kondiloma akuminata) belli eder. Çoğu durumda enfeksiyon gelir ve hiç fark edilmeden oluşur.Bakire olan bi kız arkadasıma tuvaletten bulasmıstı illa sevişmek gerekmiyor keşke bu kadar önyargılı olmasakta az elimizdeki nimetlerden faydalanıp arastırsak
Erkeklerde belirtiler çabuk çıkıyor diye biliyorum.5 aydır felan çıktı ortaya