Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oncekikle korkmayin. Hpv smear düzenli yaptırın sonuç temiz ciksa da kontrollerinizi aksatmayin cunku hpvli bircok.kisi yaptırır temiz cikar cunku virus o sirada uyuyordurteşekkürler inanın iyi sözlere ihtiyacım var
çocuklarada yapılıyor mu smear peki onlara nasıl baktırıcamOncekikle korkmayin. Hpv smear düzenli yaptırın sonuç temiz ciksa da kontrollerinizi aksatmayin cunku hpvli bircok.kisi yaptırır temiz cikar cunku virus o sirada uyuyordur
Size bulasmis olma ihtimali yuksek. Cinsellik yasadiniz cunku. Su an belirti yoksa ya uyuyordur ya da belirti vermeyen tipine rastlamissinizdir ya da en iyi ihtimalle
Bulasmamistir.
tam rahatlamak icin paraya kiyip tipleme testi yaptirirsiniz. O zaman supheler kalkar ortadan
Nerede yaşadığınıza bağlı.bizim ülkemiz maalesef hijyen konusun da çok çok geri değilmi
Kizlariniza smear yaptiramazsiniz. Vajinadan yapıliyorofff offf bana bulaşması dert değilde kızlara bulaşmasa bari
Siz smear yaptırdınız mi hic?çocuklarada yapılıyor mu smear peki onlara nasıl baktırıcam
inanın kendim umrumda değilim
onlara bulaşmasın yeter
Eşiniz yağ gibi üste çıkmaya çalışmış . Dediği gibi ; hastaneden size, sizden ona bulaşmaz. Lütfen buna inanmayın . Ek olarak her hpv tipi belirti vermez. Kontrollerinizi ihmal etmeyin.o testler nasıl yapılır ki yani 2 sene oldu doğum yapalı çıkardı bişey olsaydı
bence bu yeni bişey
yani bana geçmemiştir umarım
eşim belki doğumda sana bulaştı senden de bana bulaştı dedi geçen gün
offf offf bana bulaşması dert değilde kızlara bulaşmasa bari
çok oldu yaptıralı 4 sene felan olmuştur temizdiSiz smear yaptırdınız mi hic?
ya şuan sadece çocukları düşünütyorum maalesefhpv kadınlarda daha tehlikeli. rahim kanserine dönüşen tipleri var. ne demek dert değil?
Erkeklerde her zamam belirti vermez ama tabi bulasmis da olabilir agdadan. Cok yaygin bir hastalik aslinda.Benim çok yakın arkadaşım ağda salonundan kaptı bu virüsü eşinde hiçbirşey yok hemen yargılamayın
Cok olmus en kisa zamanda asm ye gidin yaptirin.çok oldu yaptıralı 4 sene felan olmuştur temizdi
teşekkürlerNerede yaşadığınıza bağlı.
Yorumumu yanlış bilinenleri düzeltmek amacıyla yazdım.
Burada esas olan sizin eşinize güvenip güvenmemeniz. Sonuçta nereden kaptığının kaynağı izi sürülemez. 15-20 sene önce kapıp şimdi bile ortaya çıkmış olabilir. Kafanız karışacaksa yorumları okumayın derim.
Bir uzmana görünüp kendiniz için düzenli test olun, ne yapılması gerektiğini öğrenin derim. Geçmiş olsun.
Benim çok yakın arkadaşım ağda salonundan kaptı bu virüsü eşinde hiçbirşey yok hemen yargılamayın
napabilirim bir çözüm yolu arıyorum şok olucak bir durum yokkonu sahibi yazdıkça ben şok oluyorum.
çocuklara smear testi yaptırılıyor mu demiş. yuh ya.
İlla aldatmasi gerekmez bekarken de bulasmis olabilir hemen suclamamak lazim. Cinsel hayati olmus her erkekte var nerdeyseteşekkürler
evet nereden nasıl kaptığı senesi çok eskide olabbilir bilemiyorum