- 24 Mart 2014
- 5.886
- 1.422
- 38
tabikiOral seksten bulaşıyor mu acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabikiOral seksten bulaşıyor mu acaba ?
OFFFF çok canım sıkılıyo inankiBakire olan bi kız arkadasıma tuvaletten bulasmıstı illa sevişmek gerekmiyor keşke bu kadar önyargılı olmasakta az elimizdeki nimetlerden faydalanıp arastırsak
Konu sahibesi siz kendi kendinizi kontrol ettiniz ama bi doktora görünün mutlaka virüs girdigi gibi ertesi gün hortlamıyor olabilir birde bebek var diyorsunuz ne olur ne olmaz
doktor bulaşma yollarını sölemişhamamdan nasıl bulaşacak? ihtimal var ama çok düşük. hpvsi olan adamla aynı havluyu sürmesi lazım şeyine. hiç inandırıcı gelmedi.
sormuş canımdoktora sorun nasıl bulasır dıye gıttıgınızde acıklar sıze
saol canım destek oluyorum elbette ama oda çok gergin bu konu çıktıgından beri yazık kendini savunuyo habire bulaşma yollarını sayıp duruyo endişelenmeyim diye.işte yanımada yaklaşmıyoÜzülme her lafa bakma takma eşine güven yanında ol destek ol adamın psikolojisi dağılmış evlatlarına bile dokunamıyo bi de onu düşün.. Yazık adama.. Eşin de çok üzülüyordur sen de böyle dağılırsan adam ne yapsın
Arkadasıma o dönem doktoru kagıt paradan bile bulasabilecegini, tuvalete girmeden önce mutlaka elini yıkaması gerektiğini vs söylemiştiOFFFF çok canım sıkılıyo inanki
güvenmek istiyorum
bana da bulaştıysa kesin kızlara da bulaşmıştır
offfffffffffffffff
bilmiyorum canım güvenmek istiyorum ama bir yanımda olabilir mi diyorTamam da dudakta çıkan uçukla genitalde çıkan uçuk bir değildir.
Yine cinsel konulardaki bilgi eksikliği ülkemizin ortada şu konuda bile.
HPVnin de türleri vardır.
Dudağımda yıllardır uçuk çıkar, geçer.
Cinsel olan HPV testim temiz.
Biz genital bölgede çıkandan, cinsel yolla bulaşandan bahsediyoruz.
Adı üzerinde yani "genital" "cinsel yolla bulaşan"
Eşin yalan söylüyor
umarım umarım ben ve çocuklarımı bi kontrol ettirmeliyim en kısa süredeArkadasıma o dönem doktoru kagıt paradan bile bulasabilecegini, tuvalete girmeden önce mutlaka elini yıkaması gerektiğini vs söylemişti
Cok fazla bulasma çeşidi var aklımıza bile gelmeyecek..
Umarım size ve cocularınıza gecmemiştir
öncesi beni ilgilendirmez yaniBildiğim kadarıyla hpv eğer önceden varsa bağışıklığın düştüğü dönemlerde nüksedebiliyor. Yani bildiğiniz dudağınızda çıkan uçuk gibi. Bu illa eşinizin sizi aldattığı anlamına gelmiyor. Bağışıklığını yüksek tutması ve siğil varken ilişkiye girmemeniz gerekiyor. Ayrıca siz de derhal doktora gidin
Birde her erkek aldatıcak veya aldatır diye bişey yokumarım umarım ben ve çocuklarımı bi kontrol ettirmeliyim en kısa sürede
Sadece kadın değil ki belki kandan bulaştı ?
Eşiniz son yıllarda kan verdi ya da kan aldı mı
Üzülme her lafa bakma takma eşine güven yanında ol destek ol adamın psikolojisi dağılmış evlatlarına bile dokunamıyo bi de onu düşün.. Yazık adama.. Eşin de çok üzülüyordur sen de böyle dağılırsan adam ne yapsın
bizim ülkemiz maalesef hijyen konusun da çok çok geri değilmiHPV herhangi bir cinsel temas olmadan bulaşabilir ama bu eğer anne taşıyıcı ise çocuğa doğumdan geçmesi şeklinde, hpvli birinin cinsel organına dokunup sizin cinsel organınıza, ağzınıza dokunması şeklinde veya üçüncü dünya ülkeleri gibi bir yerde yaşıyorsanız nemli havlu, oturak gibi eşyaların direkt olarak oral veya cinsel bölgeye teması şeklinde olur.
Bakire arkadaşım HPV olmuş olabilir. Bu kişi penetrasyon yaşamadan cinsellik yaşayıp da kapmış olabilir ya da iğrençliği bariz olan bir tuvaletin oturağına nasıl becerdiyse yanlış kısmını dokundurarak oturmuş da olabilir.
HPV çalışmalarını inceleyen makalelerde genel olarak yazılan “Hijyen seviyesi yüksek ülkelerde HPV havlu, nemli yerler, tuvalet oturakları gibi şeylerden bulaşması mümkün değildir. “
teşekkürler inanın iyi sözlere ihtiyacım varBirde her erkek aldatıcak veya aldatır diye bişey yok
Kendinizi lütfen görmediyseniz hissetmediyseniz ne bileyim yakalamadıysanız sırf bu hastalık yüzünden aldatıldım diye şartlamayın
Ben eşinizin sizden cocuklardan uzaklasmasını gayet insani buldum korkudan adam dokunamıyor bile
çok haklısın kesinlikle aptal yerine koymamalı yediyse bi haltlarHpv kan yoluyla bulaşmaz.
HIV ile karistiriyorsunuz
Eşinin yanında olmadan önce bence tüm taramalarıni yaptırmali
Klamidya, gonorrhea vs
Çünkü belirti vermiyor bunlar çoğu zaman
Ayrıca eşinin de bir işler karistirmadigindan emin olmalı, öyle ah canım yazık yok
o testler nasıl yapılır ki yani 2 sene oldu doğum yapalı çıkardı bişey olsaydıAcil doktora git hiv testi de yaptır ne olur ne olmaz, eşiniz çarpılmasa bari yalan söylemekten