Siz aşı oldunuz mu peki. Bulas olanlarda etkisi yok diyorlar da.Merhaba
8 yıl önce başıma geldi. Doktor tek eşli misin dedi ?
evet dedim .
Eşimi üroloğa gönderdi . Temiz çıktı .
Ama kendi doktorumun açıklamasını yazayım
Eğer sen kimseyle olmadığına eminsen (eminim :) ) eşin bu mikrobu 15 yıl önce bile almış olabilir . Bunlar uyuyan hücrelerdir. Yorgunluk,stres ve depresif zamanlarda nüksedebilir . Şu an sende var olup eşinde olmamasının sebebi bu dedi. Ben de şu an negatif gözüküyor . Eşim de zaten hiç pozitife dönmedi . Haftada 3 ilişki ortalaması ile bulaşmaması imkansız zaten .
Bunu şu yüzden yazıyorum .Eşin hakikaten seni aldatmamış olabilir . Virüsü çok daha önceden almış olabilir .
Ben kendimden biliyorum eşimi aldatmadım :)
Ama sen artık %100 korun ve aşını yaptır
Olmadım benim için çok geçtiSiz aşı oldunuz mu peki. Bulas olanlarda etkisi yok diyorlar da.
olmadım eşim daha yeni ögrendi hpv olduğunu doktora gitmesi ve tetkitler zaman aldı çünküSiz aşı oldunuz mu peki. Bulas olanlarda etkisi yok diyorlar da.
Tamam da dudakta çıkan uçukla genitalde çıkan uçuk bir değildir.
Yine cinsel konulardaki bilgi eksikliği ülkemizin ortada şu konuda bile.
HPVnin de türleri vardır.
Dudağımda yıllardır uçuk çıkar, geçer.
Cinsel olan HPV testim temiz.
Biz genital bölgede çıkandan, cinsel yolla bulaşandan bahsediyoruz.
Adı üzerinde yani "genital" "cinsel yolla bulaşan"
Eşin yalan söylüyor
Genial bölgede olan hpv de ağız boşluğuna bulaşabiliyor, hatta onkojenik tipleri ağız, dil, bademcik kanserleri gibi bu bölgeyi etkileyen kanserlerde rol oynayabiliyor.Hanımlar bu arada Ağızda ki uçuk ile ilgili biraz bilgi vereyim.
Ağızda olani (hpv1) kasıyip akabinde meme ucu, burun, göz ve genişliği bölge gibi yerlerı de kadirsaniz hpv1 olanı o bölgelere de taşıma ihtimaliniz olabilir. Özellikle hamile, bebekli ve emziren kadınların uçuk konusunda hassas olması önemli.
Genital bölgede olan uçuk virüsü hpv3. Ama hpv1 in de genital bölgeye sıçrama ihtimali olabiliyor. Bende ağızda uçuk çok çıkar. Hamileyken doktorum bu konuda çok uyardı.
Bunu görmemiştim ağzında ve dudaklarında da varsa kesin ilişkiyle bulaşmıştır adam virüslü yerleri mi yalayacak hamamda ne kadar safsınız... basbaya oral seks yapmış bir de kadına.evet maalesef genital bölge ve agzında dudaklarında
Uçuk olan hsvTamam da dudakta çıkan uçukla genitalde çıkan uçuk bir değildir.
Yine cinsel konulardaki bilgi eksikliği ülkemizin ortada şu konuda bile.
HPVnin de türleri vardır.
Dudağımda yıllardır uçuk çıkar, geçer.
Cinsel olan HPV testim temiz.
Biz genital bölgede çıkandan, cinsel yolla bulaşandan bahsediyoruz.
Adı üzerinde yani "genital" "cinsel yolla bulaşan"
Eşin yalan söylüyor
Uçuk virüsü hsv’dir.Esin yalan söylüyor demek çok doğru değil bence. Virüsün genital bölgeye teması yeterli. Çok çok büyük bir bölümü cinsel ilişki ile olur ama yine de adamın doğru söyleme ihtimali var.
Hanımlar bu arada Ağızda ki uçuk ile ilgili biraz bilgi vereyim.
Ağızda olani (hpv1) kasıyip akabinde meme ucu, burun, göz ve genital bölge gibi yerlerı de kadirsaniz hpv1 olanı o bölgelere de taşıma ihtimaliniz olabilir. Özellikle hamile, bebekli ve emziren kadınların uçuk konusunda hassas olması önemli.
Genital bölgede olan uçuk virüsü hpv3. Ama hpv1 in de genital bölgeye sıçrama ihtimali olabiliyor. Bende ağızda uçuk çok çıkar. Hamileyken doktorum bu konuda çok uyardı.
Mesela benim ağzımda uçuk çıkmıştı, iple bıyık aldırdım. Ucugu da biraz parçaladı herhalde o sıra burnun hemen altındaki minik tüyleri de aldi durdu iple. 6-8 ay sonra uçuk resmen burun deliğinin yanında hafif içe doğru çıktı.
Aktif siğili olmayanlar normal Doğum yapabilirMerhaba eger bekarken yaptigi bir halttan cikiyorsa sizde de olma ihtimali var ama bagisikliginiz guclu ise daha lezyonlasmamis ama bu mikrobu tasiyorsunuz yani. Nasil dogum yaptiniz normal dogum ise çocuklarada %100 bulasiyor
HPV ağız boşluğu, dil kökü ve bademcikte de olabiliyor. Ama uçuk ve hpv aynı şey değil haklısınız.Uçuk virüsü hsv’dir.
Dudakta çıkanı hsv1, genital bölgedeki hsv2
Eşim eve geldiğinde senin konunu sordum. Hamamda bulaşmış olma ihtimaline kibarca çok zor dedi. Doğumhanede sana, senden de eşine geçme ihtimalide zormuş.Ama eşinin seni aldattığını söylemekte olmazmış çünkü hastalık çok önceden de kapılmış ve şimdi belirti veriyor olabilirmiş. Ben sizin konunuza gerçekten çok üzüldüm inanın. Öncelikle gerekli tedavileri olun sonrasında net olmayan bu konuyu netleştirirsiniz. Gerçekten aldatmamışta olabilir eşiniz. Eski ilişkilerinden kapmıştır belki. İnşallah en kısa sürede sıkıntıları çözersiniz.O KADAR DİYORSUN
aldatmıltır diyorsun
Milyonda birlik olasılığa tutunmak dediğim tam olarak bu. Hpv’nin kan yoluyla bulaştığı iddiası vardır ama cinsel yolla bulaştığı kesindir. Benim mantığıma bilim ve akıl yol verir, haklısınız oldukça da düzdür bu mantık. Görmemek için gözlerinizi sımsıkı kapatmak gerekir. Hamamda bir noktaya virüs enfekte birinin oturması, virüs sıcakta zarar görmeden diğer kişinin de oraya oturması, ikisinin de peştemalsiz olması falan işte bunun için gereken dolambaçlı akıl bende yok.
Vucut kendisi üretebilir mi dedi ? Allahım sen koru böyle cahil doktorlardan.. hiç sanmıyorum bunu bir doktorun söyleyeceğini bence siz kendiniz uyduruyorsunuz. Tıpta bir çağ açmış ya da doktorunuz. Hpv bir VİRÜSTÜR. Vucut ASLA kendisi üretemez.Yorumları şöyle bir okudumda herkes bi haltlar yemiştir seni aldatmıştır vs şeyler yazmış. Ben bekarken hiç kimseyle hiç birşey yaşamadığım halde çıkmıştı. Doktora gittiğimde bu bir virüs yabancı bir klozetten bile bulaşabilir demişti. Vücud kendisi üretebilir demişti.
Uyduruyorsunuz ne demek uslubunuzu takının lütfen. Evet gittiğim doktor aynen bu şekilde söyledi. Savunma mekanızması olan insanlarda daha sık görünürmüşVucut kendisi üretebilir mi dedi ? Allahım sen koru böyle cahil doktorlardan.. hiç sanmıyorum bunu bir doktorun söyleyeceğini bence siz kendiniz uyduruyorsunuz. Tıpta bir çağ açmış ya da doktorunuz. Hpv bir VİRÜSTÜR. Vucut ASLA kendisi üretemez.