Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazık olmuş ilişkinize. ilerdeki eşinde de hpv var mı yok mu bilmeyeceksin. siğil olmaması hpv yok demek değil. Bunu yaşamayı kendine bi işaret olarak gör ve hpv aşılarını ol hayırlısı olsun hakkınızda.Evet güncelleme yapayım, malum kişiyle olan ilişkimi bitirdim. Bu kadar yükü bunun manevi boyutunu şimdiden kaldıramadığıma karar verdim
En dogrusuni yapmissin aklinda şüphe kalmasin bu kadar gerilim iyi bir baslangic yapmak icin çok fazla ustelik senin sagligini tehdit edecek bir durumu var .Evet güncelleme yapayım, malum kişiyle olan ilişkimi bitirdim. Bu kadar yükü bunun manevi boyutunu şimdiden kaldıramadığıma karar verdim
Evet doğru diyorsunuz çok uzun seneler vücudundan atamayan da varmış. Allah herkese şifa versin ama ben de canımı sokakta bulmadımEn dogrusuni yapmissin aklinda şüphe kalmasin bu kadar gerilim iyi bir baslangic yapmak icin çok fazla ustelik senin sagligini tehdit edecek bir durumu var .
Benim arkadşaım 4 senedir atamıyor kullanmadığı takviye kalmadı aşı vs de olduEvet doğru diyorsunuz çok uzun seneler vücudundan atamayan da varmış. Allah herkese şifa versin ama ben de canımı sokakta bulmadım
belki size ağır geldi ama kendiniz için en doğru olanı yaptınız diye düşünüyorum. karşınıza çok daha iyi insanların çıkması dileğiyle. hakkınızda hayırlısı olsunEvet güncelleme yapayım, malum kişiyle olan ilişkimi bitirdim. Bu kadar yükü bunun manevi boyutunu şimdiden kaldıramadığıma karar verdim
Evet güncelleme yapayım, malum kişiyle olan ilişkimi bitirdim. Bu kadar yükü bunun manevi boyutunu şimdiden kaldıramadığıma karar verdim